Hvilken adfærd koster penge – eksempler Hej Dennis Lene har spurgt til hvor store udgifter I har til hærværk i Skyttevænget. Kan du give et kvalificeret.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Lovlig sagsbehandling
Der var engang et ældre ægtepar ....
Verdens 7 underværker.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
TRICKTYVERI Se, hvordan du undgår at blive bestjålet af tricktyve.
Sikkerhedskultur - lærlinge
GRAFISK FORTÆLLING 1.
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Og hvordan man håndterer den.
Nyborg Strand 29. januar 2014 Stig Hedegaard Kristensen
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Rene Boulevardbebyggelser - et børn og ungeprojekt Et forebyggende projekt med hensyn til hærværk og kriminalitet Boulevardbebyggelserne.
Telefonen ringer.
Forpligtende samarbejde om kvalitet og fællesskab
14. maj 2013 Projektet - Imageskabende Udearealer Hvorfor er projektet relevant i AlmenNet regi? Hvad er status på projektet? Hvordan ser outputtet ud.
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
E-læring i virksomhedsperspektiv Spar Nord Bank. •E-læring i forhold til Spar Nords forretnings- strategi –kompetencer –effektivitet –kunder –økonomi.
Menneskets fald og genoprejsning
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Tænk hvis det var dig.... Tænk hvis det var dig...
En ske, en kop eller en spand?.  Ved et besøg på en Psykiatrisk Anstalt, spurgte en besøgende cheflægen om, hvilke muligheder, der var for at finde ud.
Joken, der bringer dig held!
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Livet som kristen - det koster -
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Jeg er taknemmelig....
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Videreudvikling af ide 2&2
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Jeg har altid vidst det.... Og her er BEVISET De kan det simpelthen ikke.
Michael Hald Konsulent, KL
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Opgaver og drøftelser kristendomskundskab og dansk 8. – 9
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Tilgivelse.
1 Vil I ha’ flere aktive.!? 2 Hvad er det vi siger?  Det er bare Tordenskjolds soldater  De unge gider ikke sidde i bestyrelser  Vi er godt nok lidt.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
SAB seminar 15. september 2013 Demokrati, adfærd og værdier.
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
Helhedsplan DIGTERPARKEN
H.C. Andersens Hotel, Odense, 28. oktober 2009 Workshop JERES oplevelser!
Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Af Hani Al-Kerdi Klasse 1.3t RTG.  Hvad i skal høre om i min fremlæggelse  Isolering af huse  Forskellige slags materialer  Det bedste materiale til.
Sammenligningsspejle
1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.
Hej 7. klasse… Jeopardy.
Dispositionsfonden Udamortiserede lån 100 % 1999.
. AlmenBolig+ Beboermøde II Tømmergården. Program for beboermøde d. 13. juni 2016 ​ 1. Velkomst ​ 2. Status på byggeriet ​ 3. Hvad skal og må jeg gøre.
Barrierer for energirigtig renovering Ole Michael Jensen Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) Energirigtig renovering – hvad venter vi på? IDA’s bygning.
Den gældbundne tjener med tegninger Matt 18,21-35.
Indsæt billede. Klik i det store felt og indsæt billede via Vælg billeder- eller Rediger-knapperne. Fjern derefter denne boks PAS PÅ HUSLEJEN.
SAB 2017 – Ændrede rammebetingelser
Fra ejendomskontor til servicecenter Bedre service til færre penge – hvordan gør vi det? Beboerrepræsentantskabsmødet 2017.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Præsentationens transcript:

Hvilken adfærd koster penge – eksempler Hej Dennis Lene har spurgt til hvor store udgifter I har til hærværk i Skyttevænget. Kan du give et kvalificeret gæt på, hvad I bruger på hærværk på et år ? (Inkl. evt. brande eller andre hærværksskader der måtte være dækket af forsikringen). Hilsen Adam Hvis jeg medtager forsikringsdækket så som smadrede døre pga. ”indbrud”, så ligger vi nok i omegnen af kr. Hilsen Dennis

Beboer adfærd koster penge!!!

Et spadestik dybere? Adfærd på legepladsen Adfærd i opgangen Adfærd på udearealer Affaldskultur Adfærd i boligen Hvad er hærværk og hvad er dårlig adfærd

Gruppe arbejde Hvilken uønsket adfærd mener I det er vigtigst at forholde sig til? Hvilke poster mener I man kunne spare på, hvis beboerne i jeres afdeling ændrede adfærd? Hvordan får vi beboerne til at ændre adfærd.? Hvad vil I konkret gøre I jeres afdeling Skal SAB lave en egentlig kampagne?

Hærværk – indbrud – talepapir lene Sannes eks-kæreste smadrer døren fordi han tror at hun har besøg af sin nye kæreste. Jans venner er fulde og smider sten ind gennem kældre vinduerne Mohammeds venner synes der er grimt og maler grafitti Hærværk gerningsmand eller afdeling betaler Forsikring hvis den smadrede dør er indbrudsforsøg