Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En ske, en kop eller en spand?.  Ved et besøg på en Psykiatrisk Anstalt, spurgte en besøgende cheflægen om, hvilke muligheder, der var for at finde ud.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En ske, en kop eller en spand?.  Ved et besøg på en Psykiatrisk Anstalt, spurgte en besøgende cheflægen om, hvilke muligheder, der var for at finde ud."— Præsentationens transcript:

1 En ske, en kop eller en spand?

2  Ved et besøg på en Psykiatrisk Anstalt, spurgte en besøgende cheflægen om, hvilke muligheder, der var for at finde ud af om en patient måtte indlægges.

3  Det er ganske enkelt. Vi fylder et badekar med vand. Så giver vi patienten en ske, en kop og en spand, og siger til at ham at han skal tømme badekaret.

4  «Ah, jeg forstår» siger den besøgende « En normal person ta‘r selvfølgelig spanden, idet den er større end skeen og koppen. »

5  « Falsk » svarer cheflægen. « En normal person vil trække proppen ud af badekarret» « Vil De have et værelse med udsigt? » « Vil De have et værelse med udsigt? »

6 Kendte du svaret eller skal du også have et værelse???


Download ppt "En ske, en kop eller en spand?.  Ved et besøg på en Psykiatrisk Anstalt, spurgte en besøgende cheflægen om, hvilke muligheder, der var for at finde ud."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google