Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skattemappen – Hent økonomiske oplysninger
Advertisements

Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Diverse spørgsmål vedr. Digital Post
NemID har en offentlig digital signatur
BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
It-hjælp til mindre it-parate virksomheder på biblioteker
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Hvad skal vi i dag? Hvad er NemID?
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Digital Offentlig Byggesagsbehandling ABT-fondsprojekt med Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Vejle og Århus EBST og KL DOB MAJ KONFERENCE.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
NemID = den nye digitale signatur
Postkasser Sådan sendes post fra Digital Post Lars Sommer –
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Design og arkitektur for borger.dk
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Tast selv-service – opret fuldmagt
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Digital Post til borgerne i vejen dertil
Boligsocial årskonference 2012 Bag om nyhederne, 1. oktober 2012 Troels Mylenberg Ansv. chefred. Fyns Amts Avis.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Befolkningens it-parathed Kilde: Danmarks Statistik De 16 til 89-åriges internetbrug. Har aldrig prøvet og vil ikke kunne Har sjældent.
Vejledning til sagsbehandling af anmodninger om læseadgang til tredjemand til Digital Post
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
Picasa billedbehandling
Dette program beregner automatisk hvor mange feriedage du får i år. Klik her Vigtig besked fra personaleafdelingen!
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Er komponenterne noget for mit projekt? NemLog-in komponenten Fuldmagt kan være relevant hvis projektet ønsker at undgå omkostninger til udvikling af lokale.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
3. bølge i obligatorisk digital selvbetjening
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Service Action Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 ”Servicejournalistikkens opgave er at levere livshjælp til det moderne.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Juridiske overvejelser Juridiske overvejelser Breve sendt til Digital Post får samme retsvirkning som papirbreve Hvem har ansvaret.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
projekt eller lignende
”Sådan bruger du digital post”
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Borgerens adgang til egne data - prototype
Hold dit NemID for dig selv
Borgerens adgang til egne data - prototype
Præsentationens transcript:

Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at du skal ud at rejse, og en anden i mellemtiden skal ordne ting for dig, der involverer det offentlige. Det kan også være, at du vil give fuldmagt til et familiemedlem, så I letter hverdagen for hinanden, eller at du har brug for professionel hjælp til en ansøgning eller en klage og derfor vil give en professionel fuldmagt. Når du har givet en digital fuldmagt vil den, du har givet fuldmagten til, logge på borger.dk, eller en anden digital løsning fra det offentlige, med sit eget NemID og handle på dine vegne. Digitale fuldmagter fungerer ligesom fuldmagter på papir. Du bestemmer, hvem der må få adgang til dine oplysninger, og hvor længe fuldmagten skal gælde, og du kan altid tilbagekalde den. Følg trinnene nedenfor hvis du ønsker at tilbagekalde en fuldmagt, du har givet. 1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har givet?

Klik på fanebladet Fuldmagter

Du kan nu se en liste over alle de fuldmagter, du har givet, under AFGIVNE FULDMAGTER. Alle gældende fuldmagter har statussen Aktiv. Klik på Detaljer for at læse mere om fuldmagten. Når du har fundet fuldmagten, du vil tilbagekalde, skal du klikke på knappen TILBAGEKALD

Du skal nu bekræfte, at du vil tilbagekalde fuldmagten, ved at klikke på TILBAGEKALD. Du har nu tilbagekaldt fuldmagten, og den kan ikke længere anvendes. 3 Bemærk, at du ikke kan fortryde tilbagekaldelsen, men du kan altid lave en ny fuldmagt under GIV FULDMAGT 3