…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Check email opsaetning for at hente dokumenter Intro Document Capture indeholder en seperat email opsætning,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Vejledning i weblog-værktøjet
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Formularer (Access, del 3)
Grundejerforeningen Jægervangen
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
JournalTOCs Overvågning af ny forskning via tidsskrifters indholdsfortegnelser.
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Navigation Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Oprettelse af Digital Post
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Overfoer eSellerOrdre til Nav Salgsordre eSeller Salgsordrer skal overføres til Nav salgsordrer for at kunne.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
Lave egne visninger - kreditorer
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte.
Velkommen til Meldgaard
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Genudskriv Vejekvittering Vejekvitteringer kan altid genudskrives fra Bridgemaster systemet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opret ny Stander Klik på navigation fanen Afdelinger.
HTML 2. Lister – ul og ol tags En uordnet liste første element anden element tredie element En ordnet liste første element anden element tredie element.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebskreditnota Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Webserveren kan afvikle flere applikationer, der hver har deres eget selvstændige ”liv” og hukommelse. Den enkelte applikation består typisk af flere elementer.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsamle bogf koebsbilag Minimum 1 gang i døgnet skal der opsamles bogf. købsbilag, så vi kan vise statistikken.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Hent Bogf Koebsbilag Opsætningen for opsamling af bogf. købsbilag er en opgave for folk med SUPER*
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. VareStatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
1 Vil du tilbagekalde en fuldmagt, du har fået? Hvis du er blevet udpeget som en, der kan handle på en borgers vegne i en digital løsning, er du blevet.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Hent eSellerCloud Salgsordrer I Meldgaards set up henter vi kun nye ordrer ned fra shoppen. Kunder skal altid.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Sende data til Shop Nav integrationsmodulet til eSellerCloud indeholder 3 forskellige måder at sende data til.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opret undtagelse fra Kreditmaks Check Klik på navigation fanen Afdelinger.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Overblik med Instruktørrollen
IndFak Velkommen til Intro for NYE Rekvirenter
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Præsentationens transcript:

…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard

Check opsaetning for at hente dokumenter Intro Document Capture indeholder en seperat opsætning, som systemet bruger når det skal checke en indbakke for modtagne faktura / kreditnota. Document Capture understøtter 1 konto pr. regnskab

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation fanen Afdelinger Navigation

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation element Afdelinger, Opsætning Navigation

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation element Afdelinger, Opsætning, Programopsætning Navigation

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation element Afdelinger, Opsætning, Programopsætning, Document Capture Navigation

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på link Forbindelse slutpunkt Navigation

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på knappen Rediger liste på kommandobåndet Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Juster evt. størrerlsen på vinduet så du kan se det hele Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Juster kolonnebredden så du kan se hele indholdet Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Juster kolonnebredden så du kan se hele indholdet Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter protokollen skal være IMAP Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Serverporten er 993 Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter serveren er mail1213.askelund.local Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Brugernavn er i formatet askelund\faktura_[virksomhedsinitialer]. Eks. askelund\\faktura_mho Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Vores normale adgangskode er "Meld1234" Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på knappen OK Checke opsætning

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation element Afdelinger, Opsætning, Programopsætning, Document Capture Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på link Dokumentkategorier Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter I vores opsætning bruger vi Dokument kategorien KØB Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på knappen Rediger på kommandobåndet Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på listeknappen for Forbindelse slutpunkt Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Vælg den forbindelse der blev / var oprettet tidligere (FAKTURA). Det skal kun være 1 Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Checkboksen Arkivér på dokument skal være aktiveret Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på knappen OK Forbinde opsætning til Document Capture

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation element Afdelinger, Afdelinger Tilbage til start

Check opsaetning for at hente dokumenter Klik på navigation fanen Startside Tilbage til start