Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte."— Præsentationens transcript:

1 …helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard

2 Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte Købsfaktura i det pågældende selskab indenfor det filter der er blevet sat op. Filteret indeholder: - Afd. - Mindste beløb - Antal dage tilbage

3 Se godkendte koebsfaktura Navision rollecenter viser et afsnit for Godkendte Købsbilag

4 Se godkendte koebsfaktura Stakken Faktura viser hvor mange godkendte Købsfaktura der er lavet i den tidsperiode du er opsat for dig. Ved at trykke på stakken Faktura kommer du til en listen over de godkendte Købsfaktura.

5 Se godkendte koebsfaktura Her kan du nu vælge en faktura, eks. 1001336

6 Se godkendte koebsfaktura Det originale bilag vises til højre.

7 Se godkendte koebsfaktura Ved at klikke på Godkendere i båndet i toppen, kommer du ind og ser hvem der har godkendt det aktuelle bilag.

8 Se godkendte koebsfaktura Her kan du se Godkender-id på de, der har godkendt fakturaen.

9 Se godkendte koebsfaktura Når du er færdig trykker du på Luk

10 Se godkendte koebsfaktura Tilbage til Startside, Rollecenter når du er færdig.


Download ppt "…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Se godkendte koebsfaktura Denne funktionalitet er tiltænkt direktion og afdelingsledere. Den viser godkendte."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google