E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Les meilleures photos de
Den lille Mads.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Nonne historie.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
”Du må ikke bryde et ægteskab!”
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
”Vind gratis sex når du tanker”
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Musik: Nightengale Serenade
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Overvældet af Jesu opstandelse!
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Verdens 7 underværker….
Livet som kristen - det koster -
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Moderne Kvinder Frøkongen.
Står i stedet for et navn
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Smølfens død.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Cefu-oplæg v/ Jørgen Blond, UUV Køge Bugt Ideer til at give den udsatte unge CHANCEN Til at udvikle sine talenter – ressourcerne er der! Ideer.
»En mand havde to sønner
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den barmhjertige samaritaner
E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Sammenligningsspejle
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Præsentationens transcript:

E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i ental og trusser i flertal? Hvorfor klæber lim ikke til indersiden af tuben? Burde krematorier give rabat til brandofre? Er sterilitet arveligt? Hvis der ikke er noget der klæber på teflon, hvordan får de så teflon til at sidde fast på panderne? Hvorfor steriliserer de nålen, inden en dødsdømt får sin sprøjte? Hvordan ved man, at det er på tide at stemme sin sækkepibe?

Hvis en person med personlighedsspaltning, truer med at tage livet af sig, er det så en gidselsituation? Hvis kærlighed gør blind, hvorfor er frækt undertøj så populært? Hvis Supermand virkelig er så smart, hvorfor har han så underbukserne udenpå? Hvorfor sømmer man låget fast på en kiste? Hvorfor skal man trykke på ""START"" for at slukke for Windows 98? Hvis alle veje fører til Rom, hvor fører en blind vej så hen? Hvorfor er der kun er et monopoltilsyn? Hvis mænd kan få tilfredsstillet deres seksuelle behov ved at kigge i et pornoblad, hvorfor sender man så ikke kogebøger til ulandene? Din næse løber, men dine fødder lugter! Noget er gået helt galt ikke?

ENDELIG - Jeg vil skilles. - Jamen, I har været gift i over 20 år? - Ja, men jeg har lige fundet ud af, min svigerfars haglgevær ikke er ægte

HOV! Sekretæren til chefen. - Jeg har desværre en halvdårlig nyhed. - Hvorfor kan du ikke bare for een gangs skyld fortælle mig noget godt. Du kommer altid kun med negative ting. - Ok, jeg har en god nyhed istedet så. - Hmmm....Og hvad er så det? - Du er ikke steril!