Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i."— Præsentationens transcript:

1 E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i ental og trusser i flertal? Hvorfor klæber lim ikke til indersiden af tuben? Burde krematorier give rabat til brandofre?

2 Er sterilitet arveligt? Hvis der ikke er noget der klæber på teflon, hvordan får de så teflon til at sidde fast på panderne? Hvorfor steriliserer de nålen, inden en dødsdømt får sin sprøjte? Hvordan ved man, at det er på tide at stemme sin sækkepibe?

3 Fader vor, du som er i datamaten, helliget vorde dit operativsystem. Komme dit flerbrugersystem, ske din vilje på skærmen, således også på printeren. Led os ikke i systemfejl, men fri os for de lange svartider. Giv os idag vort daglige udskrift, og tilgiv os for tastefejl, selvom vi ikke tilgiver programfejl. Thi dit er systemet, og magten over brugerne i al evighed. (ENTER)

4 Hvis en person med personlighedsspaltning, truer med at tage livet af sig, er det så en gidselsituation? Hvis kærlighed gør blind, hvorfor er frækt undertøj så populært? Hvis Supermand virkelig er så smart, hvorfor har han så underbukserne udenpå? Hvorfor sømmer man låget fast på en kiste? Hvorfor skal man trykke på ""START"" for at slukke for Windows 98? Hvis alle veje fører til Rom, hvor fører en blind vej så hen? Hvorfor er der kun er et monopoltilsyn? Hvis mænd kan få tilfredsstillet deres seksuelle behov ved at kigge i et pornoblad, hvorfor sender man så ikke kogebøger til ulandene? Din næse løber, men dine fødder lugter! Noget er gået helt galt ikke?

5 ENDELIG - Jeg vil skilles. - Jamen, I har været gift i over 20 år? - Ja, men jeg har lige fundet ud af, min svigerfars haglgevær ikke er ægte. -----+-----

6 HOV! Sekretæren til chefen. - Jeg har desværre en halvdårlig nyhed. - Hvorfor kan du ikke bare for een gangs skyld fortælle mig noget godt. Du kommer altid kun med negative ting. - Ok, jeg har en god nyhed istedet så. - Hmmm....Og hvad er så det? - Du er ikke steril!


Download ppt "E SPØRGSMÅL Hvis politiet anholder en stum mand, og de lægger ham i håndjern. Kan han da sagsøge dem for at hindre ham i at udtale sig? Hvorfor er BH i."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google