Virksomhedernes brug af Elevplan

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Advertisements

på vej til vores evalueringskoncept
LUU konference Torsdag den 10 oktober 2013  Hvordan vil PC inddrage LUU i arbejdet omkring kvalitetssikring?  Hvordan vil PC sikre at eleverne når målene.
S AMMEN KAN VI MERE – N Y BROBYGNING TIL ERHVERVSUDDANNELSE OG ERHVERVSLIV UU Vestsjælland v. Helle Jacobsen Overordnet fokus: Implementering af brugbare.
Frøslev-Padborg skole
Voksenvejledningsnetværk Delresultater fra evalueringen ved Randi Skovhus Debat- og formidlingsseminar 12. marts 2009.
Tværfaglig Skolepraktik i virksomhedslignende miljøer
Charlotte Bay Greisen IT-Digitaliseringsleder
Nytårskur 2014 Anne Skare Nielsen: Fremtidsforsker, Future Navigator
Projekt Ledelse af team: Når verden ikke kan kontrolleres Karina Nielsen Det nye arbejdsliv Netværksmøde
Web-service konference 15. September 2005 Bo Meyer specialkonsulent Jan Birk specialkonsulent.
Otg.dk – CSL Drenge: It redskaber som motivationsfaktor Metoder: ”Det elektroniske klasseværelse” ”One-on-one coaching”/vejledning Design af digitale.
Klyngemodel en samarbejdsform i skolepraktikken Deltager: Uddannelser: Svendborg erhvervskole Tømrer, Murer, Maler og elektriker UC. Holstebro Lager og.
Præsentation til opstartsmøde for projektledere 12. oktober 2010.
Fra kvalitetsinitiativer til Pædagogisk og didaktisk grundlag… med Elevplan som understøttende og fremmende værktøj.
Værktøjet til det gode møde Et ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på:
UNGDOMSUDDANNELSERNE HADERSLEV HANDELSSKOLE
SKANKOMP ARBEJDSPAKKE Opstartsworkshop blev afviklet i oktober med 55 deltagere fra Skandinavien. Her havde vi oplægsholdere og tid i arbejdsgrupper.
Evaluering af dagtilbud Oplæg til DLO’s konference København 25. april 2007 Anne Kjær Olsen og Pia Vinther Dyrby konsulenter på Danmarks Evalueringsinstitut.
Klimakommunikation - er vi gode nok? v/ Steffen Lüders, Mannow Mandag den 28. april 2008.
1 ▪ Westum årskonference, 15. marts 2011.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Relationen sikrer helhed og tryghed i elevens uddannelsesforløb.
Velkommen til workshoppen ”Kommunikation med lærersteder og elever samt elektronisk indkaldelse til skoleophold” v/ Rikke Bekker Hansen og Anne Mette.
Social- og Sundhedsskolen, Esbjerg Sundhed & Omsorg, Esbjerg kommune
Præsentationskonference – forårsversion af EASY-A Jørgen Rendsvig afdelingsleder.
Velkommen til Praktik-konference Dagsorden, 1. dag – 10.45: René snakker – 12.15: Finn snakker – 13.15: Alle spiser –
FRA UDVALG TIL ELEVPLAN Elevplankonference september 2013
/Elsebeth Pedersen & Kelvin Strømsholt
Velkommen til workshop om EASY-P
Godmorgen Praktik-konference Dagsorden, 2. dag – 09.00: nogen sover, andre spiser – 09.05: de fleste synger – 10.30: Lisbeth.
René Dommer Projektleder for EASY-P, LIS, Praktik+ og praktikpladsen.dk Status, planer og økonomi.
EUC Lillebælt. ”Den røde tråd” Formål: Virksomforlagt undervisning i specialiserede virksomheders kompetencer. Matchning af elever og virksomheder for.
Mercantec 2 Elevplan i dag: -Indkaldelse af elever via elevplan. -Lokal uddannelsesplan offentlig -De enkelte uddannelsesforløb er beskrevet i elevplan.
Omlægning af arbejdsgange i EASY-A og Elevplan Før: Hvorfor havde vi behov / hvordan så vi behov? Under: Hvordan kom vi i gang? / hvordan var processen.
Hvordan benytter praktikstedet mulighederne i elevplan?
Superbrugerdagen Workshop II Superbrugerdagen Workshop II Brobygning.NET Uddannelsesplan/Elevplan.
Elevplan Implementeringserfaringer Folmer Kjær. Varedeklarationen for denne workshop I workshoppen gennemgås cases på hvordan skoler har grebet implementeringsprocessen.
Elevplaner forældreinformation. - at styrke grundlaget for undervisningens planlægning og tilrettelæggelse - at styrke den løbende evaluering af elevens.
SSID Årskonference 28. april 2009 Sikkerhedsledelse i virksomhedsledelse - brikker til en ny sikkerhedsorganisation.
COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 1 Arbejdsform og indhold Seminar 1 - Præsentation af principperne.
Helsingør Kommune Fredensborg Kommune UU-ØRESUND Fredensborg og Helsingør Kommuner.
til implementering af retningslinjer i almen praksis
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Nationalt PKL seminar den 11. og 12. maj 2011 i Horsens
indbyggere 7 folkeskoler 1 specialskole elever Centerchef 3 konsulenter.
Velkommen. Dagens Program Velkomst og præsentation Gennemgang af Værktøjskassen Pause med kaffe og kage Erfaringer med Værktøjskassen.
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
Velkommen til Hjortebroskolen
Uddannelsesplan II - fokus på vejledning Centerledermøde; Sisimiut april 2014.
Evalueringsværktøjerne i SkoleIntra
Færdighedstræning i Region Syddanmark.
Velkommen til forældremøde
Implementering af Fælles Medicinkort i kommunerne
Forældremøde 8. klasse Orientering om Vejledning & UEA-undervisning.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2008.
Elevplan for økonomiens skyld??? Folmer Kjær Uni-C.
Bevægelse i alle planer 18. april 2012 Rikke Jægersdorf – planlægger, By og Miljø.
At arbejde i en sygeplejeklinik er det løsningen?
Videndeling - hvad er der sket? - hvad er på vej?
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Individuelle uddannelsesplaner
Hvad kan vi tilbyde? Vejledning
Virksomhedens brug af Elevplan og Skolepraktik i Elevplan
Læsevejlederen som kamæleon.
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
EASY-P Konference Digitalisering.
EASY-P Konference april 2012
Virksomheden og Elevplan
September 2014 Telemedicinsk sårvurdering – nationalt udrulningsprojekt og syddansk implementering
Præsentationens transcript:

Virksomhedernes brug af Elevplan EASY-P Konference 23. april 2008 Ellen Enné – HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig for kontoreleverne – Haderslev Kommune Folmer Kjær – Projektleder – UNI-C HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

Virksomhedernes brug af Elevplan Hvorfor er Elevplan et godt værktøj i Haderslev Kommune? Hvordan er Haderslev Kommune kommet i gang, og hvor langt er vi? Smugkig på det nye design Workshoppen HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

Elevplan – et godt værktøj Om Haderslev Kommune Størrelse Organisering og lokaliteter Kontorelever Hvad kan Haderslev Kommune bruge Elevplan til? Vidensdeling Uddannelsesplan og praktikmål Information om skoleophold Evalueringer Hvorfor er Elevplan et godt redskab – lidt historie og om Haderslev Kommune Om Haderslev: 3 gl. kommuner 1. januar 2007 – ny uddannelsesansvarlig Ca. 5.000 medarbejdere heraf ca. 400 i administrationen Opdelt i 7 serviceområder samt Byrådssekretariat Fordelt på 8 forskellige adresser 1 Uddannelsesansvarlig 9 elevansvarlige (koordinerende funktion i serviceområdet + P&L og Økonomi + mange oplæringsmedarbejdere 13 kontorelever Kommer i mindst 2 serviceområder i løbet af uddannelsen Elevplan God mulighed for at vidensdele på tværs af en kompliceret organisation Informationssamling omkring og styring af uddannelsesplaner og opnåede praktikmål Viden om indholdet på skoleopholdene Mulighed for evaluering af eleven undervejs i forløbet samt skrive notater/kommentarer omkring ændringer mv. HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

Hvordan er vi kommet i gang? Samarbejde med IBC Aabenraa Kursus for uddannelsesansvarlige Samarbejde de 4 sønderjyske kommuner Hørte om Elevplan – spurgte til IBC Aabenraa om adgang IBC spurgte om Haderslev Kommune var interesseret i et samarbejde om brugen af Elevplan Drøftelser om hvordan kan vi bruge systemet, fælles gennemgang af systemet, hvilke muligheder er der, hvor har vi fælles områder (IBC, elev og mig) Undervejs blev vi alle mere og mere begejstrede for systemet – der er plads til forbedringer – men det er et godt system for virksomheden. Resultatet af samarbejde var et kursus for de andre uddannelsesansvarlige (offentlig administration) i december 2007 – gennemgang af systemet og hands on. Efterfølgende har de 4 sønderjyske kommuner etableret et samarbejde om erfaringsudveksling omkring kontorelever, og her har vi lavet en funktionsbeskrivelse for, hvordan vi vil bruge elevplan og hvem der gør hvad i vores respektive organisationer. HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

Hvor langt er vi nået og hvad er planerne? Funktionsbeskrivelse – hvem gør hvad i Elevplan Kontorelever pr. 1. september 2007 Kontorelever pr. 1. september 2008 Elevernes logbøger, uddannelsesplaner, evalueringer Tja…… planer er der nok af  Funktionsbeskrivelsen er på plads Uddannelsesplanerne er lagt ind for de elever der startede 1. september 2007, men opgaven med løbende vedligeholdelse er ikke sat i søen. For de nye elever vil uddannelsesplanerne helt klar blive lavet i elevplan og her er der også aftalt løbende vedligeholdelse. For de nye elever vil logbøger for skoleopholdene også skulle laves i Elevplan (mine projekter), så vi har en mulighed for at følge med, når eleverne er på skole. Der skal være en løbende vedligeholdelse og tilpasning af uddannelsesplanerne, og der skal evalueres løbende på praktikmål og perioder i uddannelsesplanen. HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017

Workshoppen Vi går mere i dybden med hvad og hvordan i Haderslev kommune Informationer om de kommende versioners indhold Praktikmål Skole- og praktikvejledninger SMS tjenester Tips til hvordan skolen hjælper virksomheden i gang Spørgsmål og debat HR-konsulent og Uddannelsesansvarlig Ellen Enné • 08.04.2017