Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
En ny skole.
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Vejle i gamle dage Vejle betyder vadested Vejle var omkranset af vand
Måske er I gode venner i et år,
En storbyferie i Barcelona
Studieophold i Madrid ved Peter Egumfeldt Hvorfor Madrid?  Forbedre mit spanske  Nye og spændende omgivelser  Har hørt meget godt om byen  Vejret.
Dansk Musik gruppearbejde
Rosenborg Rosenborg slot er ikke en hvilken som helst bygning men et museum der rummer mange værdifulde genstande.
Trafikplanlægger for en dag! •Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik •Program –Intro –Arbejd.
FredericiaC – mere end en ny bydel.
Kulturlinje.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Bytte   PowerPoint  .
Rasmus Seebach Bjarki Lilliendahl Eyþór Logi Þorsteinsson Gunnar Bjarki Baldvinsson Vignir Heiðarsson.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
”Madsby Event Park”. Logistiske forhold  Placeret midt i landet  Kun 5 km. fra motorvejen (ideelle forhold hvis Ydre Ringvej føres til DMH)  4500 P.
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Livet på landet & i byen Julie & Sonya.
Hvad så med kirkernes sociale ansvar? Konference og høring på Christiansborg d. 22. oktober 2013.
Regionalplanlægning over Sydøst-Fyn
Urban Farming fra Babylons hængende haver til moderne farm scrabers
Vokse gennem venskab!.
Paris 2013 Informationsmøde. Aftenens program VELKOMMEN Marker fremmødet og tjek mobil samt hjemme nr. HVEM SKAL MED FRA UNGDOMSSKOLEN Præsentation REJSE.
Alice’s undervisningsforløb. Indhold Valg af forløb Overordnet beskrivelse Strukturdiagram.
Men vi kan godt gøre en forskel.
Udeluftmålinger i mindre stationsbyer
Sammenhængskraft som dynamo i klasserummet
Trafikplanlægger for en dag! Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik Program –Intro –Arbejd.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Godmorgen! Ledelse i praksis og udendørs Opsamling fra i går
Anja, Malou & Asha KU KLUX KLAN.
LANDSBYPLANER.
LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.
Kristen i dag Godt budskab.
Orkaner.
Vordingborg Idrætsråd
Kilde: Danmarks Statistik.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
BERIFA. BERIFA - Agenda Hvad er BERIFA? Baggrund OPI-samarbejdet Præsentation af systemet Test og Afpøvning Erfaringer/læring Spørgsmål ?
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Et økumenisk projekt. Der er mulighed for sjælesorg og bibellæsning i kirken. Men: De unge kommer ikke til præsten i kirken De unge kommer ikke til bibelaften.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Sociology and social media af: Mads, Emil, Caspar og Jos.
The big number song
Studiestartsprojekt Projektet Emne: Studenterlivet ved SDU Slagelse – I skal undersøge, hvordan forskellige parter (universitetet, medierne, kommunen,
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
Hva´ska´jeg med kommunen?. Når du har tid og lyst….. Fokus – kommunikation: -når DU har TID og LYST så kan du søge SU, flytte adresse, bestille et sundhedskort,
Erfaringer med vandrådene. De grønne og landmænd står sammen i vandråd  Samarbejdet ser ud til at fungere til alles tilfredshed  Vandrådene tegner til.
Tværfagligt projekt mellem fysik og historie. Af: Henriette, Pi og Pernille Der er uenighed blandt historikere om hvornår industrialiseringen i England.
Research & Innovation, group 9 1 Research & Innovation Præsentation 29/03/07.
STREET ART / GADEKUNST.
Digital Post Lovpligtigt for alle over 15 år fra den 1. november 2014.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Dagsorden Ekspertgruppe – fortæller. Catwalk – højtlæsning.
INTERNATIONAL STRATEGI FOR RANDERSGADES SKOLE KØBENHAVNS KOMMUNES INTERNATIONALE PROFILSKOLE V. INTERNATIONAL KOORDINATOR, SIMON ASTRUP
Solformørkelse Partiel solformørkelse den 20. marts 2015 I Danmark starter formørkelsen klokken og varer til klokken Formørkelsen er på sit.
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
Kirken på landet PROJEKT BIRGITTE ROSAGER MØLDRUP, KOLLERUP- VINDELEV.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Opdragelsesformer og familietyper Fra landbrugssamfundet Det industrialiserede samfund Det sen-moderne samfund Efter jeg har vist dig dette Power Point.
Dagligdagen i Gummerup vuggestue Forældremøde tirsdag d. 13. sep
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
1 Fred hviler over land og by, ej verden larmer mer; fro smiler månen til sin sky, til stjerne stjerne ser.
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Antal ledige i procent af arbejdsstyrken oktober 2006
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Kilde: DCE og Danmarks jægerforbund
Præsentationens transcript:

Dette kommer til at handle om Fjerritslev by. Byen jeg bor i Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.

Kort om mig Jeg bor ude på landet i nærheden af Fjerritslev. Jeg er døbt i Fjerritslev Kirke. Har gået i skole i Fjerritslev og gået på gymnasiet i Fjerritslev.

Fakta Fjerritslev har en befolkning på ca. 3500 indbyggere. Dette var den gamle stationsby mellem Aalborg og Thisted. Byen har egen kirke og kirkegård. Byen har eget lægehus, kro, bibliotek, skole, svømmehal, museum mm.

Svømmehal Sportsbassin på 12,5 x 25 meter. Vanddybden varierer fra 0,8 til 3,5 meter. Temperaturen ligger på minimum 27º. Der er sauna i svømmehallen. Svømmehallen er en del af fritidscenteret som også har boldbaner, badminton, skydebaner og ved siden af ligger Danhostel.

Film fra Byen https://www.youtube.com/watch?v=0hBLQW FLJOM Dette er en video fra sportshallen i Fritidscenter. Der skal gøres klar til oktoberfest.

Byens historie Fjerritslev var ikke andet end en samling små huse indtil midten af 1800-tallet. Førhen var Kettrup hovedbyen. Amtsvejen gjorde at byen voksede sig større med posthus, læge mm. I 1897 kom jernbanen og satte for alvor gang i udviklingen og byen blev et hovedpunkt og blomstrede op med butikker, mejeri, bryggeri og andre seværdigheder. Byens kirke er fra 1907 og er derfor en ”nyere” kirke i forhold til andre landet over.

Billeder ”Dette er gaden gennem byen.” ”Dette er byens kro.” ”Byens kirke som ligger meget centralt.”

Butikker i byen

Godt ved at bo her Alle kender hinanden i byen. Der er stille og roligt. Mange seværdigheder i og omkring byen. Golfbane Der er god mulighed for transport til andre større byer, såsom Løgstør, Aalborg og Thisted.

SLUT