Whiskysmagning 4. Sept 2009. En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Gammelheds-Philosophy
Måske er I gode venner i et år,
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Whiskysmagning 2. Sept I aften skal vi koncentrere os om Highland.
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Et rigtig glædeligt julekort
Nonne historie.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Vejret Vandet i luften.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
MWL Whiskysmagning 29. november Gæt et destilleri 1.Vi er på en ø.
Whisky smagning og musik
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Nøgler til menighedens vækst
Måske er I bedste venner i et år,
Whiskysmagning Velkommen til BPFs whiskysmagning 3. okt Vi skal smage 5 rigtig gode whiskyer og desuden en sjette: ugens bedste tilbud. Vi lægger.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen Tirsdag d. 8. januar 2013.
Evolution.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
...Slap af... HJGHK. Hvis du er rigtig træt af af den daglige stress som du skal til at gå igennem..
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hold fast, hold ud eller hold igen
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Beslutningsreferat fra 2. smagning 08 maj 2009: Formanden bød velkommen og gennemgik referatet fra sidste generalforsamling (stiftende) Ses herunder: Navnet.
Beslutningsreferat fra 1. smagning 04 oktober 2008: Navnet på forsamlingen blev fastsat til: Whiskylaug af 04 OKT Der gennemføres 119 smagninger,
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Vejlederens kommunikation
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Beslutningsreferat fra 3. smagning 07 november 2009: Tony havde ikke glemt sin Malt i toget og opfyldte dermed betingelser for medlemskab og bydes velkommen.
VAN GOGH og Morten D. Det største Det mindste Det stærkeste Det værste Det bedste Det dummeste Det klogeste Det koldeste Det varmeste Det første Det næste.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Kærlighedsskema Han bliver sur Nul sex Han prøver Han og hun har
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen. 7 følger af retfærdiggørelsen jf. Rom 5,1-11 1) Fred med Gud v.1 2) Adgang til Gud v.2a 3) Håb om herlighed v.2b 4)
Karneval 22 & 23 maj. Turen til karneval i Glejbjerg fredag den 22. maj Sambaoptog i Glejbjerg Afgang fra Seminariet Ankomst børnehaven i.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
MWL Whiskysmagning 4. Marts 2016 Hos Lisbeth og Olav.
Kærlighedsskema Han bliver sur Nul sex Han prøver Han og hun har
Øl og mad tirsdag den 29. august 2017
Hos Mai-Britt og Mogens
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
MWL smagning 2. marts 2018 Hos Lisbeth og Olav Ved Mads MWL.
Døren i himlen er åben for dig
Whiskypræsentation 2. juni 2017
05. Oktober 2018 hos Lisbeth og Kjeld
Mørdrup Whisky Laug fredag den
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Mit Navn Er Susi.
Præsentationens transcript:

Whiskysmagning 4. Sept 2009

En highlandwhisky, der ikke helt ligner highlandwhiskyer

Clynelish

En mærkelig historie Det stammer helt tilbage fra 1819 Lå stille i perioden og kom op at køre igen I 1969 blev produktionen udvidet på den anden side af gaden. Forbundet med ledningssystem. Produkterne hed A- og B-Clynelish MEN Myndighederne opdagede det og definerede, at det var 2 destillerier. Det gamle blev kaldt Brora efter byen

Brora findes ikke mere, så det er kun Clynelish Brora har i dag næsten kultstatus – ligesom Port Ellen. Kendes under navnet Chieftain Brora var den mest tørvede Highlandwhisky. Mere phenolholdig end Caol Ila og Bowmore.

Da det er aftenens første whisky kan I glæde jer over at det er den mindre røgede Clynelish. Men stadig lidt mere røget end andre Highlands Og så er den på 46 % Det er en 14 års whisky Jeg er selv spændt på at smage den

“The most coastal-tasting mainland whiskies are those from Clynelish, between Inverness and Wick. They typically have seaweedy, salty and mustard-like aromas and flavours. Mustard-and-cress, perhaps? The 14-year-old is less peaty than some older editions.” Michael Jackson, whiskywriter and expert. The colour is intense gold. The nose, rather peaty, reveals a pleasant sea freshness. It goes on on fruits, spices and malted barley on a background of floral hints. The palate confirms the nose and is slightly peaty. The finish is dryer and is also marked by smoked barley and some salted hints

Altså en lidt røget smag kan forventes

Vi søger efter nye mærker, men … Vi er jo ikke mindst efter 5 års smagninger og efter vores Skotlandstur blevet lidt forvente! Og hvad er der i vejen for at vælge en fælles favorit?

Talisker bliver man aldrig træt af Jeg har fundet en Destillers Edition Den er fra 1991 Den er en smule svagere end Clynelish: Kun 45,8 % Erfaringen (?) tilsiger at det er en almindelig, men bedre Talisker. Smagsmæssigt lidt mere afrundet end en 10 års

SÅ LAD OS GÅ OMBORD I DEN … og se om den lever op til forventningerne Hvis nogen kan huske, at den var på tilbud i IRMA for et par måneder siden, så tager I fejl. Den i IRMA var fra Så den lader jeg lige lagre et par dage mere

Whisky sLAUGsang Mel.: Om lidt er kaffen klar Se - hvilken aftenstund - solen var rød og rund. Væsken er gylden og klar når vi en smagning har. Glæden og livet er helt uden skår når en whiskytår vi får. Mærk hvilken herlig duft - revling og højfjeldsluft - eller en græstørv med røg gør vores stemning høj. Glasset bli'r vugget og ganen får fugt til en liflig whiskylugt. Nyd drikkens kryddersmag på denne smagedag. Prøv hvor en vanddråbes kraft ændrer den ædle saft. Klukken og pludren og skylning i mund gi'r en salig smagestund. Hør englesangens lyd til næste mundfulds fryd. Single Malt prises i kor om dette glade bord. Tungen får fyldige indtryk af sprit når en maltstrøm flyder frit. Tænk på den fremtidsplan hvor vores danske "klan" rejser til landet mod nord hvor skotske skotter bor. Glæden og livet er helt uden skår når en Skotlandstur vi får!