EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
A.G.S.D (Klik gennem i dit eget rolige tempo).
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
3 Historier fra det virkelige liv
Opstandelsesfest.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
VISUALISERING AF NOVELLEN CHICKEN AF HANNE VIBEKE HOLST
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sofies dejlige dag.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Alt du skal vide i ét oplæg!
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Joken, der bringer dig held!
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
……………. Livets centrum. 1.Mosebog 11:1-9 Hele jorden havde samme sprog og samme tungemål. Da de brød op mod øst, stødte de på en dal i landet Sinear, hvor.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
Jeg er taknemmelig....
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
1. Kor. 1:17-2:5 For Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Fra spaltning af fedt Vi startede med den tørrede ost.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
EN AF DE DAGE.
EN AF DE DAGE.
Præsentationens transcript:

EN AF DE DAGE

I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig

Idet jeg gik ned af trappen til køkkenet, snublede jeg og slog hovedet på dørkarmen.

Min kone prøvede at dulme min smerte og skænkede en kop kaffe. Den var så varm, at jeg brændte min tunge.

Jeg satte mig ved morgenbordet og puttede et par skiver brød i risteren. Da jeg skulle tage dem op, fik jeg elektrisk stød som gav mig kuldegysninger……….

Så ringede telefonen. Det var fra kontoret de ringede for at fortælle at der havde været indbrud om natten, og alle computerne plus forskellige vigtige dokumenter var forsvundet.

Jeg blev så oprevet over nyhederne at jeg spildte min kaffe ned over tøjet. Derfor måtte jeg gå ovenpå, vaske mig og få noget tørt tøj på. Jeg besluttede at et koldt brusebad ville køle mig ned og hjælpe mig til at genvinde fatningen. Det viste sig at være den sidste brik……