Aben Aben er en af verdens klogeste dyr.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Måske er I gode venner i et år,
Musklerne i dit hjerte har styrke nok, til at skyde dit blod 10 meter ud i luften? VIDSTE DU AT …..
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Game maker.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Midtvejsseminar Læringsmiljø på hhx -kvaliteter og udfordringer ’Hvis jeg ikke har pc’en med ville jeg få mere ud af det” – om IT og medier i undervisningen.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Det virker utroligt ! General Dwight D. Eisenhower havde ret, da han gav ordre til, at man skulle optage filmene og tage billederne.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Måske er I bedste venner i et år,
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Irak.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Har du også en af disse dage?
Kapitel 4 – nogle citater
Vokse gennem venskab!.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Katte lavet af Martin og Daniel
Moderne Kvinder Frøkongen.
Bogskabeloner i PowerPoint
Det danske alfabet Bolette Høeg Koch 2010.
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Edderkoppen baner vej for en lystig sang til alle gode venner.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Facebook Ung i Grenå.
Hvem er du i Juleevangeliet?
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
2 – 3 – 4 ORD Alle kan lære….at læse.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Hvordan man renser toilet kummen
Samson Og Dalila.
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
En lille fjer For sundheden. Være gavmild Smile.
Skabt som mand og kvinde
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Tidslinje Murens fald.
Pythagoras.
Engelsk matematiker, fysiker og astronom
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Hvordan man renser toilet kummen
Bevaring og konflikter mellem dyreliv og mennesker
Pigen og Træet Ove Christensen.
Præsentationens transcript:

Aben Aben er en af verdens klogeste dyr. Den er faktisk så klog at den i princippet godt kunne være med i en James Bond film. Denne abe kommer fra KillerMonkeyLand

Giraffen Giraffen er faktisk så uklog at den ikke kan klø sig i nakken. Hvis man laver sjov med den kan den godt finde på bide! Den har sjove øjne som godt kan minde om ører. Hejsa

Hunden Den er menneskets bedste ven. Dens ejer er præsident (en nærig en for brillerne er 1205 år gamle så han kunne få dem for en slik)

Krokodillen Krokodillen er opfundet af mennesker. Den blev opfundet af Einstein da han skulle bruge en god skraldespand. Dette eksemplar stammer fra Monmonland

Edderkoppen Edderkoppen har altid været god til at spille Baseball. Kom nu Edderkoppen har altid været god til at spille Baseball. Men en dag slugte den en bold så den fik en BIG bagdel. Engang kom den til at fange sig selv

Grisen Manner manner Grisen er kendt for at svine mest. Den kan godt lide at blive tygget i… især når kokken glemmer at stege den… Den kan godt lide at drikke øl, så den bliver meget fuld.

Ørn Ørnen er en meget hurtig fugl. Den kan godt lide pandekager, og sirup. Den har et vingefang på sådan ca. 3686282396 km. (måske ikke cirka)

Katten Katten var faktisk en af de dyr der havde bedst forsvar. I nogle lande spiser man dem (hehe) Nogle bruger dem også som husdyr… Ejerne plejer bare at blive skudt ned