Trends Forandringsbilleder Af Allan, Jesper, Michael og Pernille.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
QR-koder.
Advertisements

Om Mobitech Mobitech har 15 års knowhow inden for teleindustrien og er førende på innovative SMS tjenester til erhvervslivet. I tæt samarbejde med markedets.
Inspiration til fotografering.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Flickr.com – online billeddeling
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Kreativitet og innovation i ALT
Læringsstile og lektier
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Er mit barn klar til skolestart ?
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Sarah •Skoleelev (Går i 3. klasse) •Bor i en forstad/Parcelhus •Middelklasse •Ridning, veninder, hestesider, musik •Familie, veninder, skolelærer, ridelærer.
Film og lyd Projektopgaven.
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Rt Camping 2006 Turen går i år til Vikjær-Diernæs Strand camping.
Elevernes digitale dannelse
Cykler Rasmus og Matias.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.
Bestilling af IT udstyr og software fra Digitaliseringsstyrelsen. Har du prøvet at bestille i dag?
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Profil af Olivias læsere Marts 2007 Media. 2 Hvor mange læser Olivia  Olivia har læsere  Kernelæserne skal findes blandt de 8-12 årige piger.
Gruppeudvikler konceptet v/ Thea Björklund Larsen.
Børns kompetenceudvikling (SDQ) og social baggrund
STJERNEN FORMÅL SITUATION MÅL TREND RESSOURCER TRADITION.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Spøgelser Gruppe 7. Her er CPH Det er et non-place. -Et offentligt sted. -Et sted man passerer; mister noget af sin identitet og føler mangel på tilknytning.
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Præsentation af forårs-sfo
Hest. Legetøj i sortbrændt ler. Brænding som jydepotterne.
Research & Innovation. Fremlæggelse Vores idé Vores idé Målgruppe Målgruppe Produktet Produktet Hjemmeside Hjemmeside Mobilapplikation Mobilapplikation.
Forbrugernes Needs Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker At kunne betale efter behov (dvs. Man ikke skal betale.
Udeundervisning Egebjerg Skole og Børnehave
Rikke, Sofia, Mattias og Mette
Konkurrenceforhold.
STOP-MOTION-CYKEL-FILM
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
SKYPE OG SSI (SIMPLIFIED SKYPE INTERFACE) OPLÆG OG KONKRETE EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER SKYPE (SSI) I HVERDAGEN PÅ DØGNTILBUD, SOM ET REDSKAB TIL ØGET.
”Testen-Af-Vesten”.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Velkommen til SSP-aften om unge, alkohol og festmiljø i Allerød.
Mobilbilletter En introduktion til mobilbetaling ved brug af kollektiv transport på Sjælland.
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Børn har ret – ved de det? Hindsgavl, den 21. september 2015.
For webredaktører Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
A RBEJDSMILJØ OG BØRNS SELVHJULPETHED GÅR HÅND I HÅND Læring for børnene i Stjernestunderne Opmærksomhed på eget arbejdsmiljø De fysiske rammer og brug.
Onsdag den 28. til fredag den 30. juni
OPSTART - FODBOLD for U8/U9 piger
Den lille gule pige Kulturelle udtryksformer og værdier
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Top 5 GPS værktøjer til børn Sikkerhed
Ønskebørn SEO-optimering.
Jonas, Oliver og Kasper T.
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Giv begejstringen videre…
Trafikpolitik for Durup Skole.
Præsentationens transcript:

Trends Forandringsbilleder Af Allan, Jesper, Michael og Pernille

5 forandringer Vi har valgt at kigger på forholdet primært omkring børn og lidt på pigers tøj * Der kommer mere og mere fokus på børn, opdragelse, at udleve sine egne drømme gennem sine børn, og at hvert barn skal være unikt Pynt til hår, halstørklæder, pangfarver, guld og sølvsko

5 produkter Produkt til børn: Babyalarm med kamera som kan ses direkte på mobiltlf. Mulighed for at tale med barnet fra mobiltlf. Skal købes som software til mobil. Kamera skal så kunne hænges i pynten på barne/klapvognen. Man slipper for at have en modtager med + man kan se barnet hele tiden og ingen knas på linien eller få naboens barns gråd

5 Produkter 2. Produkt Eget design af stof osv. til barnevogn/klapvogn. Skal laves på en hjemmeside, man kan så enten bruger sine egne billeder eller de farver/mønstre som hjemmesiden tilbyder. Så man kan få en helt unik barnevogn ingen anden har.

5 Produkter 3. Produkt Når man så har købt sig klapvogns-løbemodellen kan man købe ekstra udstyr som man sætter på klapvognen, den kan så måle hvor lang, hurtigt osv. (som en cykelcomputer), det kan man se på sin mobiltlf.

5 Produkter 4. Produkt En holder til mobiltlf. til at sætte på barnevogn/cykel. Praktisk hvis man har GPS på sin mobil, så kan man se det mens man cykler/går.

5 Produkter 5. Produkt Dette er en mere elegant udgave af bluetooth til at kunne tale i mobil håndfrit. Det kan enten være en lille pynteting til at have i øret eller sætte fast på en hue/hat. Eller det kan være til Burkaen Eller det kan være til at sætte fast i cykelhjelmen