Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
 Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne.
Advertisements

Projektdeltagere Næstved Kommune Silkeborg Kommune
Mission Unge, der ønsker at tage en ungdomsuddannelse, sikres mulighed for at gennemføre ved hjælp af et tæt og koordineret samarbejde mellem uddannelsesinstitutionerne/
NUVÆRENDE PRAKSIS PÅ UCV: - Anvendelse af almindelige vejledningsmetoder. - Sporadisk intensiveret vejledning (iværksat på baggrund af akut behov). -
Velkommen til Praktikvejledertræf 2011
Elevplaner Elevplan Dialog ! Evalueringer Elevmål.
på vej til vores evalueringskoncept
Professionsuddannelserne - De studerendes vurdering af studiemiljø, studieformer og motivation for at gennemføre oplæg med fokus på bioanalytikeruddannelsen.
Mercantec NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læring til større faglig forståelse Mercantec.
Bedre faglig læsning med aktionslæring
Undervisning med Storyjumper
Udvikling af beboerdemokratiet
Formål at videreudvikle Silkeborg som en attraktiv uddannelsesby med fremtrædende uddannelsesinstitutioner, der sikrer erhvervsliv og offentlige institutioner.
Hold Fast projekt - praktik
Etablering af virksomhedsklynger i bygge og anlægsbranchen.
Erfaringer med og visioner om implementering af Office 365 på Tårnby Gymnasium Nicolai Schaarup.
Kvalitet i Skolepraktik. 3 formål 1.Etablering af virksomhedsklynger 2.Et korps af praktikambassadører 3.Koordinerende praktikpladscenter Smed, industritekniker.
Hvad er vi (bl.a.) optaget af i UVM?
KL - Danske Regioner – FTF og Professionshøjskolernes Rektorkollegium præsenterer National strategi for velfærdsuddannelserne.
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
”Åbent praktikcenter i et virksomhedslignende miljø med fokus på samarbejde med lokale virksomheder og Social Enterprise” Ansøger Aarhus Tech Center for.
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Uddannelse mellem skole og praktik -Et aktionsforskningsprojekt på Social- og Sundhedsskolen Fyn Kvalitet i praktikken – så godt det kan være i EUD Workshop.
Styring af styregrupper
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Konference Hotel Legoland, den 21. april 2010 De merkantile erhvervsuddannelser aktuelt nyt uddannelsesaftalens længde kæde-/koncerngodkendelser.
Fra kvalitetsinitiativer til Pædagogisk og didaktisk grundlag… med Elevplan som understøttende og fremmende værktøj.
Max 3 forsøg på eud.
Valg af introduktionskursus. 8. Klasse efterår/vinter.
Fokus på køn på Roskilde gymnasium Skoleåret 2013/2014.
Social- og Sundhedsskolen, Esbjerg Sundhed & Omsorg, Esbjerg kommune
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Præsentation af hhx-projekt: ”Læringsmiljø på hhx kvaliteter og udfordringer”. CeFU bestyrelsesmøde, 11. november 2008 Ved forskningsassistent Arnt Louw.
Forandringsteori for Lektiehjælpscafeer under Red Barnet Ungdom
Uddannelsespolitik set i et kommunalt perspektiv
6. Evaluere og vurdere vores strategier og virkelig- gørelsen af dem 3. Tegne vores strategier Strategicirklen 5. Følge op på vores strategier i dagligdagen.
Internationalisering på SUND - strategi At styrke den internationale dimension i fakultetets uddannelser. Studerende skal tilegne sig et globalt perspektiv,
Etablering af skolepraktikvirksomhed. Deltagende skoler Teknisk Skole Silkeborg (projektansvarlig) – Vognmaler – Bygningsmaler – Personvognsmekaniker.
Audiologiassistentuddannelsen Status og perspektiver December 2005.
Digital vidensdeling på DE´s årsmøde 2014
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Hvordan er billedet bygget op?
Vision mission værdier handleplaner
Uddannelsespolitik og Beskæftigelsespolitik Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler.
TILBUD TIL STÆRKE ELEVER PÅ ERHVERVSUDDANNELSERNE Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt uddannelsesledere.
Direktørgruppen SAMlær Odense. Hvad er der gang i? Arbejdstidsaftaler Undervisningsdifferentiering og IKT IKT Blended Learning God undervisning.
Grundlaget  Hvad skal der til? Eleven i centrum Vejlederviden og ledelseskompetence Fællesskab, tillid – og pengene gider vi ikke tænke på Samarbejdsaftaler.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
J.nr. Virksomhedslister og digital kontakt til virksomhederne Oplæg til Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjællands uddannelsesdage d. 10. og 13. januar.
Kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning
Erfaringer med 20/20 ordning på TEC
VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS
Ørkenfortets strategi 2020
Stærkere kobling mellem skole og praktikvirksomhed
NU forstår jeg det! Gennem bedre faglig læring til større faglig forståelse Mercantec.
digitaliseringsstrategi
Mobilitet over Atlanten - erfaringer fra DK-USA programmet
Tilbageblik Starten af 90’erne Mangel på praktikpladser i Danmark
Hovedforløb Visitering Hvem: Kontaktlæreren (vejleder) Formål: At kvalitetssikre vejledningen. At udfylde uddannelsesplanen i elevplan Aalborg Handelsskole.
Arkivet….og Hjemmesiden
Læsevejlederen som kamæleon.
Ungdommens Uddannelsesvejledning Ungecenter Mariagerfjord
Velkommen til dialogmøde Region Syd
SIP 4 Virksomhedspraktik
Velkommen til dialogmøde Region Sjælland og Region Hovedstaden
Pædagogisk- assistent
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Vision Børn og unge oplever glæden ved at deltage i fællesskaber   Værdigrundlag Fællesskaber er en styrke – Forskellighed er et potentiale Målsætning.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Konflikthåndterende kultur på SOSU-Silkeborg
Præsentationens transcript:

Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både Karrosseri og Personvognsmekaniker. Forsøgsklasser: To udvalgte hovedforløbshold på Karrosseri og Personvognsmekaniker. Hvem deltager på Teknisk Skole Silkeborg?

 at skabe et fagligt forum under praktikophold, for at mindske afstanden mellem skole/praktik, lærer/elev, elev/elev og skole/elev,  at skabe et mere uformelt forum og lettere kommunikation end via Elevplan eksempelvis,  at styrke fastholdelsen af skolens elever.  ”Studiemiljø” på EUD og EUX. Teknisk Skole Silkeborg søger,

 Ved at bruge Facebook til at stille opgaver til eleverne, når de ude i praktik og på skolen.  Ved at få eleverne til at dele billeder mm. på Facebook af det arbejde, de udfører både i praktik og på skolen.  Ved at få eleverne engageret i deres uddannelse, fag og arbejde gennem brugen af Facebook. Hvordan gør vi det?

 Skabe et sammenhængende uddannelsesforløb og en kontinuerlig kontakt mellem eleven og Teknisk Skole Silkeborg.  Øget socialt fællesskab blandt eleverne.  Øget kommunikation mellem alle parter.  Fastholdelse af elever.  At elever oplever at være en del af et studiemiljø gennem hele deres uddannelse. Ønskede resultater

 Resultaterne af dette projekt skal også virke som inspiration til implementering af brugen af Facebook som et fagligt forum på samtlige brancher/uddannelser på Teknisk Skole Silkeborg.  Indgår som et element i skolens Facebook-strategi. Forankring på Teknisk Skole Silkeborg