Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Advertisements

Etablering af virksomhed
Gammelheds-Philosophy
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hvordan man opretter en cache
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Måske er I gode venner i et år,
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Vi skal i gang med en spændende uge, hvor det skal handle om affald.
“Tænk dig om...”
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
Arbejdsløs.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
DIN ØKONOMI Når du får job og lejlighed
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Ude af 10. klasse, og hva’ så? l
Indsamlingsmetoder.
Hjemmet og den anden bolig i sommerhuset Mark Vacher Saxo Instituttet Københavns Universitet.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
WAVE-BONUS DET ER IKKE KUN ET SPØRGSMÅL OM, HVOR MANGE PENGE DU VIL TJENE! DET ER ET SPØRGSMÅL OM, HVOR HURTIGT DU VIL TJENE DEM! 1.
Tabulex - hvad er det? Et elektronisk komme/gå-registreringsprogram – det sikrer, at SFO´ens medarbejdere kan efterleve fremmødekontrollen. Målet er at.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Joken, der bringer dig held!
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Klik på musen og se siderne
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Loven om bekymringer Matt 6,
Joken, der bringer dig held!
»En mand havde to sønner
Unge og Kirke Hvordan virker vi sammen. Smittende tro… ”2010 har været et helt fantastisk år for mig. Jeg vil huske det igennem hele mit liv for at være.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Bankmedarbejdere. Fire banker… Nord Mærkevarefirmaer Caféer Børshandel Syd Bønder Handelsfolk Eksportører Børshandel NordbankenBank Java, Bank Nicaragua,
Økonomi og Demokrati.
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
Research & Innovation. Fremlæggelse Vores idé Vores idé Målgruppe Målgruppe Produktet Produktet Hjemmeside Hjemmeside Mobilapplikation Mobilapplikation.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Børn og voksnes rettigheder.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Velkommen til Gjern Rideklub! Kære forældre og børn Hjertelig velkommen i Gjern rideklub. Vi håber, at du og Jeres barn/børn bliver glade for at færdes.
Landbruget for godt 100 år siden. Landbruget krævede meget arbejdskraft. De fleste maskiner, vi kender fra landbruget i dag, var endnu ikke opfundet.
Mobilbilletter En introduktion til mobilbetaling ved brug af kollektiv transport på Sjælland.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Økonomi Mange unge optager hurtige kviklån fx. Til en ny computer eller ligne.
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Vor tids paradoks Klik for næste side .
Hvis du har mad i køleren, tøj at tage på, tag over hovedet og en seng at sove i ... Så er du rigere end 75% af verdens befolkning.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Link til video:
Det kan ramme os alle Alle kan blive ramt af hacking, også dig.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
PengeSpillet 2018 #Pengeuge Til arbejdshæftet "Viden om penge"
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Den glade skole på bjerget.
Kapitel 13 Kreditaftaler.
Hvor god er du til at tage beslutninger om brugen af jord i vikingetiden? Hjælp Astrid og Sune med at tage de rigtige beslutninger om deres jord. Start.
Præsentationens transcript:

Bønder

Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.

…Og om at vinde Den spiller, som tjener mest, vinder spillet Som bonde skal man bruge hovedet. Og sit held. Læs dine SMS´er.. (så husk at tænde mobilen!) Du har fået influenza og køber medicin for 150 TRKR.

Man kan dyrke Familien Samarbejdet Jorden (måske en blanding)

Dyrk familien Få familien til at vokse: Ægtefælle fås i banken for TRKR Køb IKKE kondomkort (så kommer børnene automatisk)

Familien gør nytte Det er billigst, hvis familien selv dyrker markerne. Voksne kan dyrke to madmarker eller én kaffemark pr år Børn arbejder det halve – og spiser det halve til de er 18. Efter syv år i skole arbejder børn som voksne. En voksen kan sendes til udlandet og sende penge hjem.

Dyrk samarbejdet Det er muligt at slutte sig sammen i et kooperativ og sælge kaffen i fællesskab. Det er besværligt, men giver bedre kaffepriser. Man kan også få Fairtrade stempel. OBS! Dette er muligt først i runde 3!

Dyrk jorden Man kan producere: Madafgrøder – let og sikkert, men giver ikke så godt Kaffe – giver bedst, men er mere usikkert og krævende Man kan købe mere jord i banken. – Med jorden som sikkerhed, kan man låne i banken.

Kyllinger er ikke pip Køb kyllinger i banken for 15 TRKR for 10 styk. Sælg dem tilbage i næste runde for 20 eller i runden efter for 25.

Gå i banken …hver 2. eller 3. runde for at: Få tjek på økonomien Opdatere din familie Købe kyllinger Låne penge og betale tilbage (måske skal du gå lidt oftere for at sætte penge ind)

Jeres arbejdsstation

Sælg din kaffe Du skal: Registrere koder på CoffeeBags – (følg vejledning på skærmen)..så er bagserne penge værd! Find en handelsmand og sælg dem.

Hvad er kaffen værd? Se dét er det store spørgsmål! Normalt ca. 2 kr. pr. kg. Men det svinger. Som alt her i livet.