13-12-2014Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mr. Raggys Eksamen Gennemgang af svarene. EKSAMEN.
Advertisements

Velkommen til jer   Og velkommen til de dygtige designassistenter.  Vi har alle glædet os usandsynligt meget til endelig at møde jer.
18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Nonne historie.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
…ny Muhammed krise ??.
At Dividere Decimaltal.
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Åbent bord Den Kreative Platform
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Reglernes del 2: Når både mødes
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Udlægning af en ny cache
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Mr. Raggys begyndertest Gennemgang af svarene.. 1 Svar 1. Hvilken farve pæle er der typisk omkring vandhazarder? a) Gule og hvide. b) Hvide og røde. c)
VELKOMMEN Handicapregler pr. 2. juli HandicapregionalmødeApril 2012 EGA Handicap System •Baggrunden for EGA Handicap Systemet •European.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Spilleregler.
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
En helt normal samtale ved morgenbordet:
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Videreudvikling af ide 2&2
1 Aftenens program 1. Velkomst 2. Regeludvalget 3. De nyeste ændringer 4. Hulspilsregler 5. En bold skal spilles som den ligger (regel 13) 6. Dropperegler,
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Reduktion AM 2009.
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdatering Niels Pein Udpluk af nyhederne Definitioner Regler Decisions.
Lidelsens problem (teodicé)
Mr. Raggys prøveeksamen
PGA Touren kommer til City Golf. Er det dig som skal vinde Race to Royal Championship Course 2014? Trofæer Ronal Uvero, Race to Royal Champion 2013Pierre.
Det er en træstub. Den er 19 cm i diameter
Modul 4D Videreudvikling af idé I grupper. Idé-udvikling i grupper.
Velkommen til DGU`s Begynderudvalgskursus
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
18 huller med Maria & John I.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Modul 4A Ideudvikling 2&2 alene med en bunke blandede stimulikort (Spillet)
Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
GOLFREGLER.
NYE REGLER -> 1. januar 2016 Lørdag kl NYE REGLER 1/
Opfordringen gentages..  Tilmeld kontingentbetalingen til PBS.  Betal meget gerne for hele året på en gang.  Begge dele hjælper klubben … 1.
Åh, nej! Hvad er der sket !.
Reduktion AM 2009.
Øveprøve – lille knallert
Morale og dannelse i uddannelse
Vimmersvej Bamses venner 1975
Må jeg præsentere IQ TEST.
Åh, nej! Hvad er der sket !.
Præsentationens transcript:

Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009

Niels Pein Case. Bold droppet efter Regel 25?

Niels Pein Case: Bold droppet efter Regel 25? Indledning. Slagspil. Spilleren slår ind i tyk rough. Der er et lille område med Areal under reparation i den del af rough. Holdet leder flere minutter, men kan ikke finde bolden.

Niels Pein Case: Bold droppet efter Regel 25? The plot. Spilleren mener at bolden nok er blevet væk i areal under reparation, men det er hverken en kendsgerning eller så godt som sikkert, at bolden er i areal under reparation. Spilleren dropper en anden bold efter proceduren i Regel 25-1c.

Niels Pein Case: Bold droppet efter Regel 25? The plot thickens. Efter spilleren har droppet, men inden han har slået til den, findes den oprindelige bold. ”Dejligt” siger spilleren, samler den droppede bold op, og går hen og slår et slag til den oprindelige bold.

Niels Pein Case: Bold droppet efter Regel 25? Forvirring. De andre på holdet mener spilleren er helt forkert på den, og siger at den bold han har droppet er bolden i spil. Spilleren ved ikke hvad han skal gøre, så han placerer endnu en bold det sted han samlede den droppede bold op, og spiller hullet hullet færdig med begge bolde. Efter runden fortæller de Komiteen hvad der skete.

Niels Pein Case: Bold droppet efter Regel 25? Spørgsmål og svar. Kan Regel 25-1c anvendes? Nej (hverken kendsgerning eller så godt som sikkert). Er den oprindelige bold tabt efter spilleren droppede en anden bold? Nej. Definition på tabt bold. Var det ok at fortsætte med den oprindelige bold? Ja. Decision 26-1/3.7. Var den ”alternative” bold spillet fra det rigtige sted? Nej. Samme Decision.

Niels Pein Alt kan ske i Golf.