Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
med de helt rigtige svar
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Samsø Outdoor Explorer.
Billeder.
Børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Chokolade er en grøntsag !
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
Smag, sensorik og chokolade
Red Bull kan købes i 164 lande.
3 Historier fra det virkelige liv
Kend Din Hudtype Ung eller lys hud med fregner, lyst eller rødt hår:
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Mærkninger  kemien i din hverdag..
Kaffemaskinen - et eksempel på beregning af økologisk rygsæk
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Mindre grimt, tak.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Evolution.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Saltvandskrokodillen
Elektrolyse af saltvand
Mogens sparre Mogens Sparre ApS * Aalborgvej 39, 9492 Blokhus * Telefon Lektion 3 (Side ) Lektion 1 LEDELSE I PRAKSIS.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Præsenterer. Multivitamin- og -mineral udviklet specielt til børn Fra 3 år.
6.1. Nøglehullet – et sundere valg 6.2 Fødevaregrupper og variation Spis noget fra alle fødevaregrupper hver dag og varier de produkter du spiser inden.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Tilgivelse.
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Evolutionsteorien En teori om, hvordan livet udvikler sig. For at forstå den skal man lære følgende begreber: Fødselsoverskud: Der fødes flere unger end.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
DIN KARRIERE – DIN FREMTID ”Min røv er helt ødelagt. Fuldstændig. Den er rød med blå mærker over det hele.” Maria-Louise Beuchert.
Nyt Sygehusbyggeri – få overblikket Erfaringer og ønsker fra det private erhvervsliv 16. juni 2011.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Hvad er fars favorit ingrediens i hans alt godt fra køleskabet, og som han ofte putter i, blot for at kunne sidde og hovere når man har sagt, at det smager.
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Mikrobiologisk spil Rapport. De 4 spil: spil 1, explorer:
Transistorer.
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Hvad virker i beskæftigelsesindsatsen? - med fokus på den lavtuddannede del af arbejdsmarkedet Torben Tranæs SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Mørk chokolades virkning i følge forskerne Et længere liv, en slankere talje, fastere bryster og øget sexlyst. Det kan man få ved at spise mørk.
Professionelt espresso koncept Mastro Lorenzo sælges udelukkende på det professionelle marked. Konceptet er udviklet målrettet til caféer og er krydret.
Lotte Hvas Praktiserende læge, dr.med. Næstformand i Det Etiske Råd
Baggrunds spørgeskema
Lavet af: Emil, Amanda, Simon og Marie.
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Seks veje til din sundhed
Rørte og piskede masser
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Kød og kødkvalitet Gf2 slagter.
Kulhydrater Sine Foder Nissen, foråret 2008.
Salte i bageriet.
Salte i bageriet.
MWL Whisky-smagning den 2. marts 2012
Præsentationens transcript:

Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige former for chokolade reagere i kagen og bindingen.

Sukker arterne. Muscovado sukker. Øko. krystal rørsukker. Isomalt.

Resultat. Muscovado. Muscovado sukkerren gav en konsistens forbedring, i form af at når du conellede den op, gav det et meget bedre resultat. I form af den var glat, og holdte den pæne form længere. Samtidig havde det en smagsforstærkende effekt. Øko. Rørsukker krystal. Rørsukkeret var også meget kraftig i smagen. Havde hang til at flyde lidt nemmere ud, den var meget grynet og lidt mat i farven. Alm. Sukker. Konsistensmæssigt var det den, der holdte dårligst på formen. Samtidig, den der var mindst grynet. Den var overhovedet ikke grynet. Smags forstærkende effekt på passions frugten. Meget mild smag af sukkeret.

Konklusion. Muscovado. Smagsmæssigt var det den der var stærkest i smagen. Sukkeret gik ind og forstærkede smagen af passions frugt. Ud synsmæssigt var den grynet, sukkeret blev ikke helt opløst. Øko. Rørsukker Krystal. Isen var igen grynet, så sukkeret blev ikke helt opløst. Derfor flød den nemmere ud, da sukkeret hang i klumper. Alm. Sukker. Alm. Sukker kørte vi det kortere på ismaskinen, og det gav et meget bedre resultat. Den var overhovedet ikke grynet. Samtidig den der flød hurtigst ud, da den ikke var kørt længe nok.