LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem synger? "Kom i gang igen - arbejd arbejd.".
Advertisements

Velkommen Ledelse og kommunikation ?
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Gud lavede dette!
Hvordan du læser forældreintra
Trin 1: Find kvitteringer
Trafikplanlægger for en dag! •Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik •Program –Intro –Arbejd.
Nøgler til menighedens vækst
Følelsesmæssige reaktioner efter at have fået en hjertesygdom
UNICEF Engelske navn: United Nations Children's Fund
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
DM I OFFICE Dagens program Spørgsmål Tilmelding til DM i Office E-læring til selvstudie Inspiration til programmerne Hvad er MOS og hvad kan jeg.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
Do’s and don’ts of presenting
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Coop Bank.
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Godt købmandskab Orienteringsfasen Tilbudsrunden
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
Godmorgen! Ledelse i praksis og udendørs Opsamling fra i går
Eksamens navn Dit navn. Oversigt  Spørgsmål nummer 1 Spørgsmål nummer 1  Spørgsmål nummer 2 Spørgsmål nummer 2  Spørgsmål nummer 3 Spørgsmål nummer.
KVINDER OG LEDELSE Mangler kvalifikationerne Kønskvotering kan ikke erstatte kompetencer Kvinder vil ikke magten og lederansvaret ARTKORN KOMMUNIKATION.
De stille kriser Landsindsamling til IAS’ hjælpearbejde.
At studere i udlandet Inspiration til dit udlandsophold
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
»En mand havde to sønner
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Kristen i dag Godt budskab.
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
BERIFA. BERIFA - Agenda Hvad er BERIFA? Baggrund OPI-samarbejdet Præsentation af systemet Test og Afpøvning Erfaringer/læring Spørgsmål ?
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
Årsplan – en kort en lang
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Erfaringer med vandrådene. De grønne og landmænd står sammen i vandråd  Samarbejdet ser ud til at fungere til alles tilfredshed  Vandrådene tegner til.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
STREET ART / GADEKUNST.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Dagsorden Ekspertgruppe – fortæller. Catwalk – højtlæsning.
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Undervisning i 5. klasse – 45 minutter
Word 2007 F-Niveau Lektion 1 Keld Hinsch.
Solformørkelse Partiel solformørkelse den 20. marts 2015 I Danmark starter formørkelsen klokken og varer til klokken Formørkelsen er på sit.
Sociale fællesskaber der styrker Frivillige trivselsambassadører nedbryder tabuer om psykisk sårbarhed blandt studerende Et partnerskab mellem læreruddannelsen,
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
Din kreative online praksis! – del 2
PERU´17 - EN SMITTENDE TRO
Fornyet syn på mennesket
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Runde 3 Kernefortælling
Præsentationens transcript:

LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens medarbejdere der slider ekstra hårdt 2. Penge til kirkens ekstra indsats for at hjælpe mennesker i nød Det kan du give dem gennem Promissio!

KIRKEN HJÆLPER HVOR DEN KAN - Vi har ikke kun sat vores lid til støtte udefra, vi har også selv samlet ind til kirkens indsats. Og jeg er glad for at se det arbejde kirken gør, fortæller biskop Daniel Jensen Seyenkulo blandt andet i en kort indsamlingsvideo lavet af Den lutherske Kirkes partner i Amerika. Se videoen: Læs mere: kamp-mod-ebola/

STØT KIRKENS KAMP MOD EBOLA Scan koden og støt direkte med dit Dankort Eller indbetal din støtte via MobilePay giro bank Vigtigt: Skriv projektnummer dit navn og adresse i meddelelsesfeltet.

MISSION MED HJERTE, MUND OG HÆNDER Promissio hed før Dansk Ethioper Mission promissio.dk | |