Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

Noget at tale om…og tænke på
Music: Nightengale Serenade
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
”Du må ikke bryde et ægteskab!”
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Musik: Nightengale Serenade
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Nøgler til menighedens vækst
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Lidelse, sygdom og forbøn.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
10 Roser til dig.
At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
Denne diasshow anbefaldes til alle personerne som er dødtrætte at modtage « blomster » Jojo dk.
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
En menighed, der søger enhed
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kol. 3:13 Bær over med hinanden og tilgiv hinanden Mark. 9:50 Hold fred med hinanden. 1. Pet. 4:9 Vær gæstfrie mod hinanden uden tværhed. Efs.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Venligst dele disse information med din pastor eller din menighed, din familie for dine bønner i udbredelse for Døves og Tunghørendes sjæle rundt i hele.
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Kate-QUIZ-mus.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23.
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
10 roser til dig.
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Ap.G Fil. 1:1-2 Fil. 1:3-30: Glæde og lovsang i fængslet, jordskælv, menighed grundlagt. Gør min glæde fuldstændig ved at have Jesu tjenersind.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Komme dit rige iblandt os
MU104_Mester og Herre 1, S1 Mester og Herre, Frelser og Gud, lad Dine børn være ét. Bind os nu sammen med fredens bånd. Fyld os med Din kærlighed.
‘Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig’ (Matt 25,40). Livets Ord April 2016.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Hvordan kan vi deltage i Guds mission?
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Livets Ord April 2018.
Livets Ord Marts 2018.
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
056 – Kærlighed er lysets kilde 1, S1
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
DÅB. Folkekirkens fire ritualer i billeder: Dåb Konfirmation Vielse Begravelse.
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
420 – Kom, Gud, du store løfters Gud, 1, S1
Præsentationens transcript:

Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.

Kære Gud. Tak fordi vi må komme i din kirke.

Kære Gud. Tak fordi hver dag er en velsignelse. Jeg beder til at alle i min familie og alle mine venner har det godt. Tak!

Gud bevare min søster og bror! Kære Gud. Hjælp os til ikke at fejle og tilgiv os de fejl vi begår. Tak for en næsten ufejlbar dag. Kære Gud. Jeg beder for at få et godt år med lykke og kærlighed. Jeg beder for at få en god konfirmation og ikke mindst et langt og lykkeligt liv.

Vor Fader. Lad der komme fred i verden. Lad os lære af hinandens fejl. Beskyt os fra det onde. Lad der spredes kærlighed i hele verden. Ingen er perfekte. Giv et smil og lad det vandre.

Kære Gud. Hjælp os til ikke at begå forræderi mod vores venner og familie. Og tak for i dag.

Kære Gud. Tak for livet og for denne gudstjeneste. Tak for dagen. den har været god. Jeg håber at dagen i morgen også bliver god. Kære Gud. Tak for livet. Tak hver dag med familie og venner. Kære Gud. Jeg takker for den mad jeg har fået i dag.

Alle bønner er skrevet af konfirmander fra Sct. Peders Kirke ved konfirmandgudstjenesten 21. jan Bønnerne blev skrevet som forbønner under gudstjenesten og læst op ved gudstjenestens afslutning Gudstjenestens tema: ”Min ven, nu har du gjort dit” er Jesu ord efter han har modtaget forræderiets kys fra Judas. Teksten kan læses i Matthæusevangeliet kap. 26, 47ff.