Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Game maker.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Surdej til rugbrød.
Irak Krigen.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
PengeSpillet.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Struktur: ”Quiz og byt”
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Sofies dejlige dag.
CAMPUSSKOLEN.
Backoffice præsentation
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Kundeværdi.
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Å.
XB5S Biometrisk genkendelse Vejledning 02/07/2014 Version 1 Keld Flindt.
Jacob Vinther Agberre - Muddi Mouneimne - Shatin Nguyen
Side-egenskaber Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
En roman af Niels Rohleder
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Kapitel 4 – nogle citater
Livet som kristen - det koster -
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Gør det simpelt Trænings planlægning.
 ”Hv” spørgsmål  Våben  Ting til våben  Titler og emblemer  Mods  Prestige  Konklusion  Kilder og Materialer  Made by.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Lejrledelseskursus 2004 Mission: At give deltagerne ideer og inspiration til planlæggelse og afholdelse af løb af kortere varighed.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Middelalder Stratego.
Retroreflekterende folier og vejtavleluminans. R A værdier af EG folie NOTE: Dette er 3M EG folie, der er forskelle mellem fabrikater.
Samson Og Dalila.
Moses 3. del.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Skatteopkræveren Zakæus
Driftsledelse på planteavlsbedriften Konsulent Erik Sandal Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl Planteproduktion 2004.
Lektion 3. Tekstens byggeklodser Helene Brøndholt Nielsen, Tekstformidling på Internet, Forår 2004 Tekstens byggeklodser.
Warhammer My own project is about Warhammer because that is one of my interest. Warhammer is a tabletop war game. Warhammer 40,000 was created by games.
Futureavenue Fremtidens by.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Bulbjerg.
Uffes Udlejningsservice.  A. Lumbye, 2004 & E. Ernst 2005Introducerende objektorienteret programmeringmodellering Uffes Udlejningsservice Uffe Ellehammer.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA1000 Når billeder skal overføres elektronisk til: Region Hovedstaden. Region Syddanmark. Hvis der skal brændes.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Kære Celina Så skal vi igen løbe halvmarathon sammen. Startskuddet lyder klokken 16:30 (vi skal med bussen mod Nyborg 14:30) Jeg håber, at vi får.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Præsentationens transcript:

Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen

Game World Game world Man starter i byen New Bark Town, hvor man får sin første pokemon, som også kaldes for en start. Når man har fået en pokemon, gælder det om at træne sine pokemoner, så man kan klare sig imod de otte gyms(emblemer) og trænere. I hvert pokemon spil er der altid en professor. Der er to regioner - Johto og Kanto, og tre andre Sinnoh, Hoen og den nye region Unova. Men de tre andre regioner kan man ikke komme til, man kan kun komme til Johto og Kanto. Og i hvert spil er der en rival, og hvis du vælger vandstarten, så vælger han græsstarten og det samme med ild starten. Når man har klaret otte sal ledere, skal man til ligaen. De er i level første gang, og anden gang er det , og når man har klaret otte sal ledere igen, skal man klare ligaen igen. Så skal man klare Red. Han har pokemoner i level 80. Det højeste level er 100.

Game rules Kamp regler: Run: Hvis man kommer i kamp med en vild pokemon i græs eller i en grotte kan man trykke på run (løb) for at komme væk fra kampen men det kan man ikke ved en træner. Bag: Når man kæmper kan man også trykke på bag (taske)og så kan man bruge nogle af de ting som man har samlet eller købt på sit eventyr. Fight: Hvis man gerne vil kæmpe så skal fight (kæmp) og så kan vælge det angreb man vil bruge. Tm´s og Hm´s: Tm er cd angreb som man kan give en pokemon vis man vil og man kan slette dem for andre angreb men Hm angreb kan man ikke slette fordi at de gør specielle ting. Hvordan man styre: op▲ ned▼ højre► og venstre◄ Snak med ting A gå ud af ting B brug tasken X brug ting du har registret Y. Man kan ikke fange andre træneres pokemoner. Ellers er der ikke andet for en at komme i gang

Regionerne Johto og Kanto

Pokemon starter Chikorita Cyndaquil Totodile

Drage typen Drage typen er meget sjælden og her er der en drage fra hvert pokemon spil Kyurem Garchomp FlygonDragonite

Legendariske pokemon i heartgold og soulsilver. Celebi Ho-Oh Lugia

Rayquaza Groudon Kyogre Pokemon Emeralds legendariske

Deoxys Jirachi