22.4 B-indkomst Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på www.systime.dk SKAT  10 rater.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Egenkapital Ejerens indskud af kapital i virksomheden Banklån
Advertisements

23.5 Kommentarer til årsregnskabet
18.1 Kvartalsopdelt resultatbudget
22.1 Udarbejdelse af lønseddel
23.2 Skyldige omkostninger
10.2 Anskaffelse af bil Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
21.1 Opdeling af varelageret
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
16.5 Årsregnskabets formål
Kassekredit, disponibel
3. Årsregnskabet og de grundlæggende registreringsregler
9.2 Andre eksterne omkostninger på kredit
8.3 Varekøb på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.4 Varesalg på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
23.1 Periodeafgrænsningsposter
7.2 Registrering af moms Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
22.3 Betaling af skatter og bidrag
8.2 Kontant varekøb og varesalg
6.2 Likvide midler: Bankindestående
21.2 Opdeling af netto- omsætning og vareforbrug
11.2 Privatforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
26.2 Kapacitetsomkostninger
6.4 Kasseafstemning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
9.1 Registrering af andre eksterne omkostninger
18.2 Kvartalsopdelt likviditetsbudget
14.3 Afstemning af kassekredit
22.4 B-indkomst 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
18.3 Kommentarer til budgetterne
12.2 Afskrivning på anlægsaktiver
6.3 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.6 Kommentarer til årsregnskabet
12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
14.1 Kassekredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.4 Overførsel af privatforbrug
23.3 Afslutningsskema Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på
23.2 Skyldige omkostninger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
23.1 Periodeafgrænsningsposter
21.2 Opdeling af nettoomsætning og vareforbrug
6. Udarbejdelse og præsentation af årsregnskabet
15.2 Saldometoden Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
26.1 Udgifter, omkostninger og udbetalinger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Regnskabet består af resultatopgørelsen og balancen.
16.3 Kommentarer til årsregnskabet 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit.
13.1 Resultatbudget Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
4.4 Bogføringsregler Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
BALANCEN PASSIVER AKTIVER Egenkapital Anlægsaktiver - Selskabskapital
Egenkapital og privatforbrug
10.1 Anskaffelse af inventar 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget.
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
23.4 Opstilling af årsregnskabet
12.1 Vareforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.5 Vareforbrug 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
14.2 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
7.3 Afslutning af momsregnskabet
18.4 Budgetteret balance Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
23.3 Afslutningsskema 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
30.5 Regnskabsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
11.3 Opgørelse af egenkapitalen i en personligt ejet virksomhed
25.3 Afsætning og omsætning
13.2 Budgetkontrol Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Virksomhedens registreringer
Kapitel 8 Vareregnskabet Varekøb.
Kapitel 16 Lønregnskab vljfiwejfwPOI.
Kapitel 10 Egenkapital og privatforbrug.
Kapitel 8 Vareregnskabet Varesalg.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Det samlede regnskabssystem
Præsentationens transcript:

22.4 B-indkomst Præsentation Uddelingskopier Se præsentationen med animationer på SKAT  10 rater

Rikke Bæk skal beskattes af det forventede overskud. Denne skat hedder B-skat.B-skat 22.4 B-indkomst Rikke Bæk forventer i år 2 et overskud i Fashion Shoe. Overskuddet er Rikkes B-indkomst. Resultatbudget år 2 OmkostningerIndtægter B-indkomst:kr

kr Rikke indbetaler beløbet i løbet af år 2 i 10 månedlige rater á kr månedlige rater 22.4 B-indkomst Rikke skal desuden indbetale AM-bidrag. AM-bidrag og B-skat for år 2 anslås til i alt kr SKAT  10 rater á kr = i alt kr

22.4 B-indkomst Rikke Bæk betaler og bogfører AM-bidrag og B-skat for januar (rate 1) således: DebetKreditDebetKredit 13111: Privatforbrug14210: Kassekredit Bilag: Bankoverførsel til SKAT: Indehaver Rikke Bæks AM-bidrag og B-skat for januar måned Beløbet er hævet på kassekreditten. kr.8.400

22.4 B-indkomst Hvad er der sket med konto 13111: Privatforbrug? Ejerens skat er en del af det samlede privatforbrug. DebetKredit 13111: Privatforbrug : Egenkapital DebetKredit (saldo) Kontoen debiteres, da privatforbruget bliver større. (Det svarer til formindske egenkapitalen).

22.4 B-indkomst Hvad er der sket med konto 14210: Kassekredit? DebetKredit 14210: Kassekredit Kontoen krediteres, da gælden til banken bliver større. DebetKredit 13111: Privatforbrug 8.400

22.4 B-indkomst Du har nu lært at registrere betaling af indehaverens B-skat og AM-bidrag. Betalingen registreres således:  Debet: Konto 13111:Privatforbrug  Kredit :Konto 14210:Kassekredit (eller en anden likvid konto). Hvad er forskellen på A-skat og B-skat? Genopfrisk og repeter emner fra dette og tidligere afsnit. Selvrettende opgaver: Registrer lønsedlen og ATP-bidrag. Betal skatter og bidrag samt betal indehaverens AM-bidrag og B-skat. VideoVideo: RepetitionsopgaveRepetitionsopgave: Opstil din egen lønseddel Det samlede lønregnskab