Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe."— Præsentationens transcript:

1 12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails.

2 12.3 Momsafslutning I afsnit 12.2 bogførte Fashion SHOE årets afskrivninger. Nu ser vi nærmere på momsafslutningen. Årets vareforbrug Afskrivninger på biler og inventar Momsafslutning Overførsel af privatforbrug. Den sidste dag i regnskabsperioden afslutter Fashion SHOE momsregnskabet. SKAT

3 12.3 Momsafslutning I afsnit 12.2 bogførte Fashion SHOE årets afskrivninger. Nu ser vi nærmere på momsafslutningen. Årets vareforbrug Afskrivninger på biler og inventar Momsafslutning Overførsel af privatforbrug. Den sidste dag i regnskabsperioden afslutter Fashion SHOE momsregnskabet. SKAT

4 12.3 Momsafslutning Ved årsafslutningen overføres saldi på købsmoms og salgsmoms til konto 14260: Momsafregning. 14260: Momsafregning Debet Kredit 14261: Købsmoms Debet Kredit 14262: Salgsmoms Debet Kredit ( ) ( ) Internt bilag, d. 31. december år 1: Beløb Købsmoms for oktober kvartal kr Salgsmoms for december kvartal kr De to saldi overføres til konto for momsafregning.

5 12.3 Momsafslutning Kontoen har den en kreditsaldo på kr Der er dermed tale om en momsgæld til SKAT. 14260: Momsafregning Debet Kredit Præsentation: 7.3 Momsregnskabet Quiz: Momsafslutning Momsafregning er gennemgået i kapitel 7.3. Klik på link ovenfor for at repetere momsbegrebet.

6 12.3 Momsafslutning Kontoen har den en kreditsaldo på kr Der er dermed tale om en momsgæld til SKAT. 14260: Momsafregning Debet Kredit Præsentation: 7.3 Momsregnskabet Quiz: Momsafslutning Momsafregning er gennemgået i kapitel 7.3. Klik på link ovenfor for at repetere momsbegrebet.


Download ppt "12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google