1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Arbejdsløs.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Opstandelsesfest.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Nyheder og historie Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Salgssituation den Der er.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Menneskets fald og genoprejsning
Jeg har altid vist det….
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
”Religion er opium til folket”
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
”Skodjobs og gode gys!” - Unges forhold til risiko i arbejdslivet Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Fortællinger fra kanten
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Session 13: Advarselssignaler på depression og blandingstilstand Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Jeg er taknemmelig....
Hold fast, hold ud eller hold igen
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
»En mand havde to sønner
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
Lyset der skinner i mørket
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Præsentationens transcript:

1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE

2 The Companions: •Bo i nr. 17 (som måske i virkeligheden kommer fra 1906 eller 2056?) •Henrik i nr. 15 (som med overvejende sandsynlighed kom- mer fra 1956) •Klaus i nr. 13 (som selv mener han kommer fra 2006) •Bestyreren(?) (som enten er en mand eller en kvinde og det meste af tiden opholder sig i hytten i midten af kom- plekset..?) •??? i nr. 11 (er det nogen, vi kender?) •??? i nr. 7 (er det nogen, vi kender?) •Nr. 9 står tomt og har tilsyneladende været udsat for en brandskade på et tidspunkt… og nr ? •…og alle beboerne har noget med, som de ikke har lyst til at vise de andre…

3 The Surroundings: •Bjergene •Vejene •Lydene •Sporene •Horisonten •Personerne

4 In the middle of nowhere… The Motel of Lost Companions Bo (nr. 17) Henrik (nr. 15) Klaus (nr. 13) ??? (nr. 11) Tomt (nr. 9) ??? (nr. 7)

5 En slags kort…

6 De indre landskaber… •Bo insisterer på at de befinder sig et ørken- landskab •Henrik insisterer på at de befinder sig midt i en uigennemtrænge- lig sump •Klaus insisterer på at de er omgivet af uovervindelige bjerge

8 Dette billede hænger i receptionen og mystificerer mig en del. Sidste gang jeg så noget der lignede det, var i mine bedsteforældres hjem. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om der skulle være en sammenhæng? Billedet hedder Italiensk frokost og er i denne version malet af Ole E. Petterson (jeg har spurgt om det er ok at bruge dette og flere andre bille- der til projektet, men har endnu ikke hørt noget – ole hører til dem, der check- er mail en gang om ugen…)

9 Brevet Bo fandt: •Et brev, jeg fandt lagt ind i en avis i lobbyen. Jeg tillod mig at åbne det. •Kære K •Jeg har igen fået det værelse, hvor tiden ikke vil gå. Det er altid det samme. Jeg har en mistanke om, at hvert eneste, dårligt opvarmede motel i dette dårligt opvarmede motelland har sådan et kammer med slatne planter parat, hvis en af min slags skulle finde på at kigge forbi. (Kigge er et dårligt valgt ord, men jeg er træt. Her er ikke andet end skygger.) For jeg kan vel ikke være den eneste? Mit betydelige ego til trods: Jeg har svært ved at forestille mig, at så mange motelejere har gidet gøre sig så stor ulejlighed bare for min skyld. Gad vide, hvad det kræver - at lave et sted, hvor tiden står stille? Fem polske håndværkere og en teknikker fra Mars? Vejret: Dårligt. Planlægger (som du sagde) at få det overstået så hurtigt som muligt, så jeg kan komme videre. Forhåbentlig vil det herefter være slut med al denne flytten rundt. Ville give dig adressen - men du ved... •V •Ingen modtageradresse på kuverten -- og ingen afsender.