Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d. 29.01.2013 Svømmecenter Nordvest.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Sådan ser vores hjemmeside ud:
Generalforsamling den 18. marts Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ”Aage Larsen ”
LAG Struer Generalforsamling 29. april Program •Afholdelse af årlig generalforsamling •Afholdelse af ekstraordinær generalforsamling.
Årsmøde 2013 i NORDFYN. Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN.
Velkommen til Generalforsamling og Pokalfest i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest Danmarks 5. største atletikklub målt på ungdomsmedlemmer.
Energi- & Vandværkstedet
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Side 1 Generalforsamling Grenaa & Anholt Vandforsyning 25. marts 2010.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Velkommen til Generalforsamling
Repræsentantskabsmøde 21. marts 2013 Velkommen! Dagens værtsvirksomhed: Varde Erhvervs- og Turistråd.
Danish Offshore Industry Generalforsamling Danish Offshore Industry Danish Offshore Industry Velkomst ved formanden, Sales and Marketing Director Kai.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
NYHEDSBREV Årgang 10 Nummer 1, marts 2013 Praktiske forhold Tilmelding og betaling til middag. Deltagelse i middag koster 155,- kr. per person. Tilmelding.
Beboermøde
GF & Brødeskovparken Velkommen Generalforsamling 2009.
GF Brødeskovparken Generalforsamling 2010 Brødeskovparken 18. marts 2010.
GF Brødeskovparken Generalforsamling 2011 Brødeskovparken 10. marts 2011.
Det forpligtende fællesskab. Vester Skerninge •Landsby med indbyggere beliggende midt imellem Svendborg og Faaborg på Sydfyn •11 idrætsforeninger.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Nytårskur 2014 Anne Skare Nielsen: Fremtidsforsker, Future Navigator
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Februar 2007 GENERALFORSAMLING 2007 side 1 af 4 Vi har igen i år fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år.
Februar 2008 GENERALFORSAMLING 2008 side 1 af 4 Vi har hermed fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år fremlægger.
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
NYHEDSBREV Årgang 8 Nummer 1, marts 2011 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,,
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
TPI U /2015.
Passivhus Nordvest Generalforsamling 28. september 2011.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Velkommen til generalforsamling
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Lederne Midt-Vest Velkommen! Ordinær generalforsamling Torsdag den 11. marts 2010, kl Lederne Midt-Vest Skarrildhus Sdr.Ommevej Kibæk.
Agenda Område møde : Beretning og sektionens økonomi : Budget : Forslag : Aktiviteter og prioriteter : Valg til Sektionen.
Generalforsamling 2013 Karlstrup vandværk af 1959 A.m.b.A.
Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune
Dagsorden · Valg af dirigent · Beretning v. formanden · Regnskab v. kassereren · Budget og fastsættelse af kontingent · Indkomne forslag · Valg til bestyrelse.
Grundejerforeningen Stangkjær
Ungdoms Afdeling Klubmesterskab – 22. Sep Update fra Ungdomsudvalget: Hvad har vi nået i 2012? Den næste 1½ måneder. Hen over vinteren. Tak for jeres.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Velkommen til Vandrådet i Favrskovs Generalforsamling 2012 Lyngå d. 12/ A.Vi starter med spisning ! B.Christian Chr. Fra PC brødboring fortæller.
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
NYHEDSBREV Årgang 6, Nummer 1, marts 2009 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..
Generalforsamling Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning v/Bjarne Ø. Olesen 4. Aflæggelse af regnskab v/kasserer Johan.
Klubbesøg Gennemført i alt 20 Klubbesøg 12 i vest og 8 i øst Overordnet formål med klubbesøget: Klubfundament/organisatorisk sundhedstjek Hilse på nøglepersoner.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Onsdag den 11. juni 2014 på Hedensted Sognegård.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
Generalforsamling ASNET generalforsamling 12. marts 2009.
Generalforsamling i IDA IT Onsdag 26. marts 2014, kl i IDA, København.
Københavns Kogræsserlaug
IFF GENERALFORSAMLING 16. maj 2017
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Velkommen til generalforsamling 2018 ved Sønderholm Varmeværk
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Generalforsamling 2019 Rødovrespejderne
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
Ordinært Interessentskabsmøde 2018
Præsentationens transcript:

Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest

Aftenens program – Velkomst + spisning – 19.00: Uddeling af pokaler og diplomer – 20.45: Svømmehallen åben – 20.45: Generalforsamling SAK – 21.00: Svømmehallen lukker – 21.00: Generalforsamlingen slutter : Farvel og tak.

Dagsorden generalforsamling 1.Valg af dirigent. 2.Sportslig beretning. 3.Aktivitetsberetninger. 4.Økonomisk beretning. 5.Indkomne forslag. 6.Valg af ledelse. 7.Valg af revisorer. 8.Eventuelt.

2012 var året, hvor vi -Fik masser af nye ungdomsmedlemmer -Havde det største udbud af træningstimer i klubbens historie -Havde den største økonomiske indtægt i klubbens historie -Havde det største antal starter til stævner i flere år -Afholdte 2 store arrangementer med i alt deltagere -Havde en solid og god økonomi, som sikrer vores aktivitetsniveau I bund og grund en fantastisk klub at være formand for, men desværre betyder det også, at………..

2013 bliver året, hvor vi -Har brug for at mange flere involverer sig i klubbens daglige arbejde -Får brug for alle de kompetencer og hjælpende hænder, som de aktives forældre sidder inde med -Skal have løst en række konkrete opgaver i årets løb -Skal komme med nye ideer og inspiration til forandring -Skal have forøget indtægterne i takt med udgifterne Derfor er det vigtigt, at vi lige kaster et blik på det miljø og de opgaver, der er forbundet med at gå til atletik.

TræningStævne Bestyrel- se Arrange- menter Økonomi Daglig drift Aktive Aktivitetscyklus • Daglig træning • Træningsplanlægning • Deltagelse ved stævner • Information vedr. stævne • Tilmelding • Kørsel og deltagelse • Planlægning • Økonomi og Budget • Kontakt til Sportschef • Tilskud • Kontakt til myndigheder • Planlægnimg og organisering • Afholdelse • Evaluering • Budgetlægning • Daglig drift • Tilskud • Fundraising • Praktiske daglige opgaver • Hjemmeside • Resultatopdatering + statistik

Vi står over for en række udfordringer, da vi har nået et aktivitets- og resultatniveau, som rækker længere end hvad vi er i stand til for øjeblikket. På grund af ovenstående har nogle brug for at prioritere anderledes, da vi gerne vil kunne rumme et bredt aktivitetsniveau. Der skal være kvalificerede tilbud til både den der vil træne én gang om ugen, samt den der træner hver dag. I vores vedtægter står følgende: § 2. SAK 77’s formål er at skabe forudsætninger for at dyrke atletik i Silkeborg og at fremme medlemmernes fysiske, psykiske og sociale udvikling.

En meget bred formulering, men også en formulering som giver alle medlemmer og deres forældre mulighed for at bidrage med ting, som relaterer sig til andet end lige atletikken. Jeg vi derfor opfordre alle tilstedeværende til at tage imod den udstrakte hånd, som klubbens bestyrelse nu rækker ud for at få sat skub i tingene: Bestyrelsen for SAK 77 indbyder derfor til en klubkonference, hvor der skal arbejdes på at få etableret en organisation i klubben, som i størst mulig omfang tilgodeser de udfordringer, som vi kommer til at stå over for. Der vil komme et oplæg fra bestyrelsen, som vil deltage aktivt i opbygningen af organisationen. Konferencen skal afholdes i marts måned, men vi vil allerede nu gerne have en tilkendegivelse fra de folk, som kunne tænke sig at være med i et sådant arbejde. Tovholder på projektet bliver undertegnede, men jeg har brug for hjælp udefra til arbejdet.