Skandinaviske synergier – projekt Agnes  Efter overvejelse af navngivningen, har vi her i Danmark talt om, om opgaven egentlig består af, at finde et.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den Jyske Sparekasse.
Advertisements

HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Lokal kompetencedag marts / april Velkommen Lokal kompetencedag: • Opfølgning fra internatet • Fastholdelse af projektets mål • Input fra nulpunktsanalysen.
Et bestillingsarbejde til en ven.. Af Lat.: Communicare (At gøre fælles).
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Velkommen til en tur til Merkur
Introduktion til PECS på Lysholm
Vadesteder, ventetider og sorte huller
Separation af de variable
TNS Gallup - Public Ugens Gallup Sundhed Public. © Gallup Instituttet for Berlingske Tidende Gallups undersøgelse er gennemført 17. til 19. juni 2008.
QUIZ FOR KVIKKE HOVEDER
Borgernes barrierer for brug af IT
Real Kompetence Vurdering
2 år og 3 måneder i skole. 1 år og 3 måneder i praktik.
Hvad er Khan Academy Verdens største gratis virtuelle skole
Kortforsyningsseminar 24. marts 2009 Anne Buch-Larsen Kort & Matrikelstyrelsen Mail:
Trådløst net. Trådløst netværk i hele huset • Det nytter ikke at købe internetudbyderens hurtigste forbindelse, hvis den trådløse netværksrouter er.
Red Barnets frivillignet
Erfaringer med og visioner om implementering af Office 365 på Tårnby Gymnasium Nicolai Schaarup.
Nyt navn til låsesystem – projekt Agnes Lancering Q1 – Q2 2014
Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.
Kommunikation.
Erfaringer efter simulationsbaseret undervisning i genoplivning
Projektlederens rolle(r)
NetBeans Installation og brug.
Undervisning Klasseundervisning Elev oplæg Fælles læsning Fig. Beskrivelse (analyse) Opgaveløsning Film og efterfølgende diskussion Gruppearbejde Laboratorium.
Forskellige typer af interview
Erfaringer fra projekt HOLD FAST
Udfordringer for standardiseringen Når der bliver snakket standardisering ved beslutningstagerne dybest set ikke hvad de får!!! En ting der skal gøre helt.
Pårørendeindsatser, hvorfor og hvordan?
Inspirationsdag i Undervisningsministeriet Introduktion til webservice Thomas Ellegaard Freelanceprogrammør tilknyttet Rambøll Informatik
Boligsocialt arbejde hos Boligkontoret Danmarks medlemmer Et kig på de største udfordringer Katja Lindblad, udviklingschef
Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet.
ITS Danmarks årsmøde d. 12. april 2011
Præsentation af Feel like Maj Ideen Et værktøj til at finde frem til de af destinationens oplevelser, som bedst matcher gæsternes ønsker og behov:
SAPA kommunenetværk Om kommunernes organisering
Organisation og kommunikation
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Secret Key kryptering – teknikker og problemer INTRODUKTION TIL KRYPTERING.
Bestyrelsesdag Middelfart Generationsskifte i korpsene - fornyende organisation.
”Mediemakt og kvinnemakt i Danmark” Pernille Tranberg, chefredaktør
University College Syddanmark, 14. december 2014 INSTITUT FOR SAMFUNDSFAG OG KOMMUNIKATION Dagsorden Velkommen og præsentation Hvem er det nye institut.
Den nationale faggruppe Fagmoduler til yngste. Faggruppens overvejelser og principper Arbejdet blev som sagt skudt i gang ultimo november 14. december.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Ekstra ordinær indsats Uddannnelsesområdet Oplæg ved Poul H. Jørgenen Vejlederkonference November 2014.
2. gradsfunktioner.
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
POLITISK DELTAGELSE & VÆLGER ADFÆRD
Teori-praksis i sygeplejerskeuddannelsen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Vandplaner i Danmark – status 2011 Miljøchef Hans Roust Thysen.
Linjefag - mundtlighed Gentofte Ungdomsskole
Planer for tilvejebringelse af en platform for telepsykiatri Konference om telepsykiatri, fredag den 16. januar 2009.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Læreren som læringsleder
Strategisk Usability John Paulin Hansen. Næste gang er sidste gang Hver gruppe fremlægger deres oplæg i 15 minutter Start 17:00 - Slut 20:00 Gruppe 1,2,3,pause,18:00.
Repetitionssvar til lektion 23 1.Hvorfor er vækst per kapita et bedre mål for velstandsudviklingen end vækst i BNP? Når væksten skal fordeles, er det vigtigt,
Afslutningen om reformperioden fra 1780’erne og dens følger En privatisering af den tidligere fælles jord – incitament til at forbedre og bevare ressourcen.
Design Design afsnittets formål Design – indhold Kvalitetsmål Teknisk platform Arkitektur Struktur Klasser.
1 Overskrift Dato Risikostyringskonference den 19. april 2007.
Sprogsituationen i Norge
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Ophævelsen af slavehandlen
Generisk Ordination – EN GOD IDE? Annemarie Hellebek, Dansk Selskab for Patientsikkerhed.
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
Allvar Gullstrandgymnasiet, Landskrona
Fælles faglige Begreber - samarbejdet med it-leverandørerne
Rollebeskrivelser i Synergi
Fælles faglige Begreber - samarbejdet med it-leverandørerne
Præsentationens transcript:

Skandinaviske synergier – projekt Agnes  Efter overvejelse af navngivningen, har vi her i Danmark talt om, om opgaven egentlig består af, at finde et fælles navn, eller om opgaven er at finde synergier mellem Sverige, Norge og Danmark.  Kommunikationen vil jo altid være på lokalt sprog, så måske er der ikke så mange synergier at hente på navnet, men langt flere på teknikken.  Altså: er det vigtigt at det bliver samme navn, for giver det overhovedet den ønskede synergi-effekt. Er der ikke langt større fordele ved at fokusere på en fælles skandinavisk teknologi? Projket Agnes Lancering Q1 – Q2 2014

Mulige synergier – på den tekniske del  Paracentrisk profil  T-pins  Nøgletopkode (sikkerhed, ved ikke at kunne aflæse den)  Sikkerhedssidestift  Sikkerhedssideskinne  ”Møtrik” som der er på sikkerhedscylinder, oval cylinder og rund cylinder (som vi faktisk har patent på) Projket Agnes Lancering Q1 – Q2 2014

Mulig konklusion De største synergier vil absolut være at finde i en fælles skandinavisk platform på den tekniske del. Og da kommunikationen altid er på lokalt sprog, og da nogle navne eller navngivningsmetoder er meget indarbejdet i de enkelte lande, så anbefales det, at navngivningen i stedet gøres lokalt, og med hensyntagen til de lokale markedsforhold og den historik der nu findes. Projket Agnes Lancering Q1 – Q2 2014