KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

PR KAMPAGNE.
Kom og lev drømmen ... KISC Generel Præsentation.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Sommerlejr Kandersteg Forældremøde 3/6-2014
-United World Colleges er en gruppe af internationale skoler viet til formålet at fremme international forståelse gennem uddannelse. -Der er 12 skoler.
HVORFOR GÅ I 10. klasse? For at blive afklaret med hensyn til valg af ungdomsuddannelse For at blive helt klar til fx en erhvervsuddannelse eller gymnasiet.
Rejsen går til… CANADA .
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Tryllefløjten tilbyder børnene kulturelle oplevelser indenfor drama, kunst, kulturhistorie og musik i børnehøjde i tæt samarbejde med kulturinstitutioner.
Unge & IT. Kampagne og rekruttering af rollemodeller.
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Velkommen til Steinkjer Steinkjer, den lille by midt i Norge, inderst i Trondheimsfjorden, byder velkommen til NORDLEK. Steinkjer by har alt det der skal.
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
Oplevelses Booking Alle Fyns turistoplevelser samlet i én butik Oplevfyn.dk Vi giver vores gæster mulighed for at planlægge, booke og købe en komplet ferie.
Lyd fra CD i selvkørende PP
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Beboerudviklings samtale
International Økonomi A
CANADA .  Fly fra København til Toronto.  7 overnatninger i Toronto med helpension.  Royal Ontario Museum.  Zoologisk Have.  Eaton Center-indkøbscenter.
Busser Kan vi spare penge hvis alle kører på cykel?
_____________________________________________________________________________________________ DANSK AKTIEMESSE 2010 Årets største investorbegivenhed! 30.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Hvad gør livet så værdifuldt?
Øget samarbejde mellem kultur og turisme v. Lars Erik Jønsson, VisitDenmark Kulturseminar, Bymose Hegn 31. August 2011.
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
IT Jobs Dine muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Hvad kan IT-branchen tilbyde dig? Hvad skal du kunne for at få et job i IT-branchen?
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Opeepl – Rotary partnership En unik mulighed for inddrage din klub i END POLIO NOW indsamlingen.
FolkeFerie.dk - Et stykke levende danmarkshistorie 1938Ca. 1962Idag FolkeFerie.dk blev oprettet i 1938 under den ferielov, som Stauning stod i spidsen.
Mobility on Demand Environmentally responsible, cost efficient and brand building mobility.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
PARIS 2015 Informationsmøde.
Malmö Festivalen har ca besøgende. Malmöfestivalen är en årlig festival i centrala Malmö. Festivalen är Nordens största stadsfestival med ca.
Hannover Messe 2015 Fakta: april Turen inkluderer:
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Udlandsophold i Berlin
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
7. juni 2016 i spejderhuset. Dagsorden Hvem skal afsted – Ringsted og Rungsted på tur sammen Inden vi skal afsted - forberedelse og pakkeliste Når turen.
Dansk ICYE Hvad skal DU lave efter sommer?. Udvekslingsorganisation for unge mellem 18 og 30 år Udveksling med henblik på at skabe større kulturforståelse.
Oplæg til fællestur til Kandersteg for Rungsted spejderne og 3. Valdemar Sejr Rungsted Spejderne.
Få mig til at føle mig som en kvinde Et moderne eventyr.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
Østrig 2018.
Foreningsliv kan tilbyde unge at udleve både store og små drømme
Best practice i sociale medier
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Stenlændernes Spejdermuseum
Præsentationens transcript:

KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center

KISC Generel Præsentation1 Kom og lev drømmen...

KISC Generel Præsentation2 Baden-Powell's Drøm... … om en “Permanent Mini Jamboree”.

KISC Generel Præsentation3 I dag er det også en drøm om eventyr og internationalt venskab … … for 10,000 unge mennesker hvert år, fra over 40 lande.

KISC Generel Præsentation4 Verdens Spejder Center KISC er et Verdens Spejder Center. Det er dit center.

KISC Generel Præsentation5 Kom og føl magien... Gang på gang, har magien ved Kandersteg overgået forventningerne hos de som besøgte centeret.

KISC Generel Præsentation6 Sommer Besøg KISC om sommeren og få chancen til at tage del I de mange spændende aktiviteter, så som vandring, klatring, river rafting og cykling. Prøv vores In Camp aktiviteter og mød spejdere fra hele verdenen!

KISC Generel Præsentation7 Vinter Tag på ski eller snowboard på Kanderstegs egne pister! Uanset om du er begynder eller øvet, har KISC noget at tilbyde dig. Efter en hård dag på ski, hvorfor så ikke bygge en iglo, eller gå en tur på snesko?

KISC Generel Præsentation8 Året rundt Besøg KISC på hvilken som helst tid af året og tag fordel i de alper som Schweiz kan tilbyde.

KISC Generel Præsentation9 Huset Centeret har bygget et hus der kan huse op til 200 gæster. Det har også en række møderum og sociale områder, til frit brug.

KISC Generel Præsentation10 Tårnet Tårnet er placeret på vores lejrplads og kan huse 57 gæster. Det inkluderer køkken faciliteter og er ideelt for store grupper, der selv kokkererer.

KISC Generel Præsentation11 Lejrpladsen Lejrpladsen er tilrådighed for 1500 gæster; primært om sommeren. Alle pladser har løbende vand tæt ved, samt adgang til bad og toilet bygninger.

KISC Generel Præsentation12 Ueschinen hytten Besøg KISC’s bjerg hytte, 1890m; din chance for at opleve en alpin hytte! Mange aktiviteter tager udgangspunkt i hytten og den kan huse op til 30 personer per nat.

KISC Generel Præsentation13 Mad Du kan kokkerere selv... eller spise på centeret. Begge muligheder er åbne for alle gæster. På KISC kan der via køkkenet bestilles basis mad forsyninger.

KISC Generel Præsentation14 Program: Internationalt Venskab Spejdere fra over 40 forskellige lande besøger Kandersteg hvert år. De har en chance for at møde andre spejdere, lære om andre kulturer og møde nye venner.

KISC Generel Præsentation15 Program: Spænding i højderne En chance for at opleve alperne! Bestig en top eller prøv klippeklatring. Hvorfor ikke overnatte i en alpin bjerghytte? Uanset hvilket eventyr du søger: find det på KISC.

KISC Generel Præsentation16 Program: Eco-adventure Kanderstegs miljø er unikt. Vi er et miljøvenligt center og sigter mod at give vores gæster den bedste Eco oplevelse de kan få samt at lære om og være en del af miljøet.

KISC Generel Præsentation17 Internationalt Staff KISC bliver kørt af en international gruppe af frivillige. De kommer for at arbejde fra 3 måneder og op til flere år, i en bred vifte af jobs. De er altid villige til at hjælpe og have sjov!

KISC Generel Præsentation18 Kandersteg Centrum Det er placeret ved siden af landsbyen Kandersteg, lige ved siden af Kander floden. Kun 2 kilometer fra KISC er centrum af Kandersteg – med butikker, cafeer, en svømmepøl og meget mere.

KISC Generel Præsentation19 Rejse •Tog –Kandersteg station er på Lötschberg hovedlinien –2 timer med tog fra Zurich •Vej –Bus; Minibus; Bil –2 timers kørsel fra Zurich •Fly –Zurich, Basel, Geneva

KISC Generel Præsentation20 Tjek vores hjemmeside for information om mad, ophold, program og staff... samt meget mere! Så log på nu og se hvad KISC kan tilbyde.

KISC Generel Præsentation21 Kandersteg er... •Internationalt venskab •Spænding i højderne •Spændende miljø •Sjovt!!

KISC Generel Præsentation22 Kom og lev drømmen...