Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Flickr.com – online billeddeling
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
(Automatic Delivery Rewards)
Velkommen til TradingValues. -Bonusplan 2: -For Ambassadører: -Som AMBASSADØR optjener man bonus af DubLi’s gebyrindtægter som skabes via omsætningen.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
En almindelig dag ! I denne PowerPoint præsentation vil vi komme med en række eksempler på hvad som kan forgå på din egen unikke Internetshop, om et år.
Digitalt tv til Nødebo Nødebo Kro, 1. april 2009.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?
Velkommen til B.B.O. BEST BUSINESS OPPORTUNITY Opstartstræning - en god start for nye Distributører - Copyright: PRO VITA Group Denmark / Layout og produktion:
EUP - End User Payment EUP kræver hverken investering i hardware/software, ej heller ressourcer til administration eller systemintegration. Med Mobitech’s.
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Backoffice præsentation
WAVE-BONUS DET ER IKKE KUN ET SPØRGSMÅL OM, HVOR MANGE PENGE DU VIL TJENE! DET ER ET SPØRGSMÅL OM, HVOR HURTIGT DU VIL TJENE DEM! 1.
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Musik: Nightengale Serenade
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Fortællinger fra kanten
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Backoffice præsentation
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Uafhængige LifeWave Distributører
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
TIL FREMTIDEN VELKOMMEN. FAKTA · der ikke kan diskuteres... Cashback og tilbud. Et produkt alle vil have. Kunden sparer 20-22%. Walmart, Bestbuy, SamsClub.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
TRÆNING VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Office 2003 kampagne Gitte Casparij, Marketing Manager.
KLAR ? Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Sådan bruger du præsentationen
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Hold styr på nøgletallene i din virksomhed September 2013.
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Best practice i sociale medier
Fra anledning til udvikling
Præsentationens transcript:

Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test køb, her er forskellen på at tro eller vide • 2 opgaver til næste møde • Spørgsmål og kontaktliste • Velkommen i Teamet - følg systemet hele vejen til succes! • Du skal nu sende mail til: (Nyhedsmail) • Tilmeldes på FP Teamworker (mødekalender)

BA pakke = 570 € V.I.P. medlemskabspakke (5) Med denne pakke får du 5 stk. gavekort på et års V.I.P. Medlemskab, som du kan sende ud til potentielle kunder eller nuværende for at udvide din kundebase og-/eller lave interaktioner med dine kunder. Kunden behøver kun at betale et meget lille aktiveringsgebyr på 0.99 cent for at få fuld fordel af dette spændende tilbud. Gavekort er gyldige 12 måneder fra købsdatoen. ( plus 14 dage til at indløse det på dubli.com) Business pakke For at kvalificere dig til at tjene kommission og få fuld adgang til DubLi Network back office, kræves det af alle der registrerer sig som Ambassadør, at de skal købe en Businesspakke. Prisen for pakken er $99/€75/AU$110. Denne pakke skal kun købes én gang, og den skal ikke fornyes hvert år.

TLA 2475€ Team Leader Accelerator Pakke Team Leader Accelerator Pakken giver helt nye Ambassadører og Team Members mulighed for at blive Team Leader med det samme, og tilbyder samtidig en række værktøjer, som de kan bruge fra begyndelsen og til skabe hurtige resultater i opbygningen af deres DubLi Network forretning. Pakken kombinerer de bedste funktioner fra Business pakken, Medlemspakken og Partner Program pakken ind i én strømlinet pakke. Pakken inkluderer: - 1 x Business pakke -3 x Medlemspakke: 15 stk. gavekort på et års V.I.P. Medlemskab -2 x Medlemspakker: 100 stk. gavekort på en måneds prøve V.I.P. Medlemskab -1 x Partner Program Certificering -TLA status

Vælg den rigtige vej! a b a b Den Rigtige Vej Den Svære Vej

3 Step Til succes Hvorfor systemet?

Step 1 • Det vigtigste SVAR PÅ ALLE SPØRGSMÅL! • Gennemgå • dubli.comdubli.com • Dublinetwork.com • Inviter til en VIP Night denne uge (Denne afholdes af upline) • Find 1 VIP kunde i dag! (Ring når denne opgave er løst) Opfølgningsmøde!!!

Step 2 • Afholdes VIP Night • Denne aften deltager 8 gæster, og nu skulle der gerne være afsat 5 VIP gavekort • Aftal nyt møde, her skal medbringes kontaktliste samt spørgsmål Følg systemet til succes!

Step 3 • Svar på nye spørgsmål • Inviter til Åbent hus Følgere. Hej Du skal bare rydde din kalender på onsdag, vi skal til Middelfart og høre en eksperter, Der vil vise os at spare penge eller tjene penge på nettet, jeg henter dig kl… Har du gavekort Får du ikke andet ud af det får du en gave til 750 kr. Kylling listen. Hej. Alle ved du er dygtig og har gjort det godt, jeg kigger på en forretning, hvor jeg gerne vil have dit råd om forretningen, du ser med andre øjne og kan sikkert give mig et andet perspektiv på forretningen til en vinkel jeg slet ikke har set, Der kommer en af verdens største eksperter inden for nethandel på onsdag, ham vil jeg rigtig gerne møde sammen med dig, jeg kan hente dig kl. Xx er det okay. Følg systemet til succes! Når du har set en god film, fortæller du andre at den SKAL de bare se… Dette er en forretning de bare SKAL se… gør det på præcis samme måde.