Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lysbilledserien (nr. 3 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Find evt. algoritmen.
Advertisements

Ideudvikling Anni Stavnskær Pedersen & Ann-Merete Iversen.
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Mellemsvær Orientering
Læringsstile og lektier
Reduktion AM 2009.
FOKUS! På vores udvikling.
Gården har 5 soverum, køkken, bad og opholdsrum med brændeovn
Den urolige chef kigger på uret,
De sidste undervisningstimer
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Smileyen, som fik en ven.
Lysbilledserien (nr. 2 af 3) indeholder blandede korte stræktyper: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk Sørg for at.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Mindre grimt, tak.
Af: Michael Jørgensen. Entity Life Cycle: Hvad er det ?  Er en måde, hvordan man, eventuelt tidligt i programmeringsforløbet, kan bestemme hvordan et.
Årsaftale projekt Tidslinie © due & partners
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Fortællinger fra kanten
Alle stræk går nedefra og opad!
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Denne serie (nr. 1 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010.
Reduktion AM 2009.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Lysbilledserien (nr. 1 af 3) indeholder blandede korte stræktyper af følgende typer: -bingostræk -grovorienteringsstræk -finorienteringsstræk -transportstræk.
Problemer eller udfordringer.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Passage af forbudt område Vurdér ved hver af passagerne, om der kan være problemer. Se først facit på næste lysbillede, når du har besluttet dig. Alle.
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Hallo er 17:45 og jeg fik lige lyst til, at sende dig nogle dejlige varme.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Claus Brabrand, ITU, Denmark Apr 06, 2010Projekt: “Korteste Veje” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Her er vist nogle eksempler på baneprofiler på baner på 8-10 km. Prøv at bedømme dem og tag stilling til postantal og til variation i stræklængde og retning.
Hvad kan jeg forvente af dette års DM’er?. Hvem er jeg?  Niklas Hjort Ingwersen  23 år gammel  Min 1. første prioritet i livet lige pt er orienteringsløb.
Af Christine Johnsen.  Intro  Kanylemodel  Systemudviklingsmetoden  Krav  Implementering  Test  Produkt  Konklusion.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Partnerskaber -Hvordan finder vi potentialerne? Musikzonens Vækstråd 5/9/11 Jakob Schjørring, MindLab.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Med tegninger af Morten Grove OTS
Den Kreative Platform I TIK 3
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Workshop banelægning, nov Hvordan kommer jeg videre med banelægningen ► Generelle fif omkring banelægning ► Hvordan opbygges et godt baneforløb ►
SOK banelægning november 2010 Informationerne omkring banelægning kan findes: - / love og regler/reglement 2009 (3.14.1) -
HISTORIEN OM DEN RØDE TRØJE af og med Torben Dreier.
Hvor stor en del af flyhavarier er forårsaget af menneskelige fejl ?
Arbejdspladsen i fokus/arbejdsfællesskaber
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
En understøttende ide til fysikundervisningen..
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Synergi – Systemet til arbejdsmiljørapportering Information til produktionsansatte NCC AB NCC AB.
Stresshåndteringsgruppe
Øveprøve – lille knallert
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Klar til smart vækst / GATE21
Kvinde min Kim Larsen Kvinde min, jeg elsker dig og jeg, du elsker mig og hvad der så end sker,  åh lad ske for jeg din og selvom om vi har skændtes.
Velkommen til o-teknisk basiskursus
Præsentationens transcript:

Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin- til grovorientering, selvom det minder om. Terrænlæsning: Planlægning er unødvendigt. Planlægningsorientering: Planlægning er en fordel. Skiftet sker ofte ved løb ind i et område med stor risiko for parallelfejl (hvor der er mange ens detaljer såsom stier, grøfter o.lign.). Ikke alle eksemplerne viser teknikskifte. Tag stilling og se grundigt på det, før du bestemmer dig og får løsningen.

Er der et markant skift i teknik fra det lange til det korte stræk? Der er tale om et meget markant skifte fra meget lidt krævende orientering til orientering, hvor fintælling af grøfterne er helt afgørende for, om man finder posten sikkert eller ej. Svaret er ja. Det er et ekstremt eksempel på skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Terræn-plan 6

Er der et markant skift i teknik fra det lange til det korte stræk? På det lange stræk kan man løbe på kompas nøjes med at registrere passage af det tætte skov og ankomsten til den lille indhegning, så har man posten. På det lille stræk kræves fuld koncentration for at ramme. Altså ja. Terræn-plan 7

Er der et markant skift i teknik fra det lange til det korte stræk? Endnu et eksempel på et langt stræk med få nødvendige o-punkter til nogle små stræk, som ikke lader sig forenkle ret meget. Strækkene kan godt løbes uden den helt store planlægning. Der er tale om et moderat skift i teknik. Terræn-plan 8

Er der her et markant skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering? Det lange stræk kræver lidt planlægning. Der er næppe flere vejvalgsmuligheder, og når man er startet, er det bare at løbe. Det lille stræk derimod er ikke krævende og 1-2 objekter rækker rigeligt. Altså nej. Terræn-plan 9

Er der et markant skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering fra det lange til det korte stræk? Et nyt eksempel på et meget markant skifte fra grov- til finorientering men kun med et mindre skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Langstrækket kræver ikke meget planlægning, men selvom det korte stræk kræver koncentration kan det også godt løses uden den store planlægning. Altså nej. Terræn-plan 10

Er der her et markant skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering? Ja. Fra grovorientering uden planlægning på strækket 8-9 til finorientering, som vil lettes meget af en klar plan. Stilen fortsætter på strækket Terræn-plan 11

Her slutter serien om skift mellem terrænlæsning og planlægningsorientering. Eventuelle kommentarer til mig er velkomne på: