LOB - Landsforeningen til Oplysning om Brænderøgsforurening

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Tab og traumer 1: Hvilke patienter drejer det sig om?
Så er ordbogen endelig kommet. Enhver Kvinde og Mand bør eje den
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
”Nu skal I få kreative ideer – som I kan og vil gøre noget ved”
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
YOGA - midt FORENING
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Hallo…. her kommer lige noget, der helt sikkert vil fascinerer dig!
Idræt - også for sindslidende
Undgå eksem og allergi som frisørelev.
Et digt af Tove Ditlevsen
”Roskildesyge” - infektion med norovirus
1 Sideaktiviteter Nye regler fra ??? 1.Må boligorganisationen påtage sig administrationen af 8 rækkehuse ejet af den lokale bank? 2.Må ejendomsfunktionærerne.
Geriatri – et geriatrisk udredningsprogram
Livets Ord Tekst af Chiara Lubich Januar 2009.
Vind og vejr - klima Klimaet er et gennemsnit af temperatur, vind og nedbør målt over 30 år.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Psykose og skizofreni Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Alkohol, euforiserende stoffer, sløvende medicin
Velkommen. Psykoedukation... betyder undervisning (om psykisk sygdom). Film Dias Spørgsmål og svar Opgaver Varighed: 1 time.
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Problematikker vedr. brug af deltidsansatte brandfolk i de danske redningsberedskaber En meget stor del af de danske redningsberedskaber benytter deltidsansatte.
DANSK POLITI Krisekommunikation – 112 dagen.
STATISTIK Nat og Rebecca .
Hosted by Hjemmeværnet
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv Alle har ret til en rig natur.
Symptomer ved HJERTESVIGT
Sådan energitjekkes indeklimaet
Digitaliseringsstyrelsen
Ledende overlæge Karin Lambertsen FBE øre-næse-halskirurgisk afdeling
spørgsmål hvor mange apopleksier er der i Danmark pr år ?
Lokale grønne partnerskaber
Finansloven og dagpengesystemet Oplæg på CEPOS’s Vækstkonference 2014 John Smidt Direktør for De Økonomiske Råds sekretariat 8. december 2014.
1 SKAT kommer med ét datasæt: Omsætning for momsregistrerede virksomheder – samlet salg mia Data kan kombineres på flere forskellige måder.
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Kapacitetsstyringens beskrivelsesmetoder
Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Godt at vide om antidepressiva Medicinen begynder at virke.
Blodtryk Blodtryk Klassens Blodtryk Blodtryksmåling
VIP2 Jobpakkeambassadør kursus Onsdag den 19. august 2009.
KØBENHAVNERNE ELSKER AT CYKLE % af københavnerne cykler på arbejde De fleste af os i alle slags vejr.
Tornadoer Hvad er en tornado:
Af Hani Al-Kerdi Klasse 1.3t RTG.  Hvad i skal høre om i min fremlæggelse  Isolering af huse  Forskellige slags materialer  Det bedste materiale til.
Samspillet mellem akutafdelingerne og den kliniske basisuddannelse UAO Hanne Arildsen, PKL for FAM i Region Midt Møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse.
God praksis for medforfatterskaber og kreditering i de retsvidenskabelige miljøer ´ professor, dr.jur. Mads Bryde Andersen Hovedredaktør for Ugeskrift.
Symptomer Kernesymptomer: Dårligt humør, nedtrykt og trist
Version 1, januar 2014/jel, suzr, tif
Spiseforstyrrelse og krop Psykoedukation. Erfaring har lært os, at der er en vis sammenhæng mellem følelser og kropslige udtryk Hoppe og danse af sorg?
1 Vejledning om anmeldelse af voldssager til politiet. Vold og trusler Vold er når en person angriber en anden person, f.eks. med slag og spark. Lette.
ANGST Anne-Mette Baatz Lund. Det er tankerne der styrer angsten
150m høje Havvindmøller i St. Røttinge, Næstved kommune 1.
Dato: 5. december 2007 Dok.nr Titel: Udvikling af indsatsen for matchgruppe 4 og 5 borgere Ungeindsatsen i Hedensted Kommune Jobcenter Hedensted.
CHRISTIAN BJØRNSKOV AARHUS UNIVERSITET OG IFN, STOCKHOLM Økonomisk frihed og tillid giver Danmark velstand 1.
162_Bliv forenet, alle hjerter 1, S1 Bliv forenet alle hjerter, søg i Herrens hjerte fred. Giv vor frelsers tunge smerter løn i enig kærlighed. Han vort.
Tema 2: Værktøjskasse med supplerende slides Psykoedukation til patienter med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse.
Lindrende behanding.
Hvordan møder praksis de nye lærere?
Herre, min Gud, min længsel
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Slag mod hovedet Observation i 24 timer Symptomerne kan være:
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Tæt trafik.
Uheld, ulykke og sikkerhedsmæssige hændelser
Beredskabslovgivningen og ”akutte” uheld EnviNa 24. april 2017
Hosted by Hjemmeværnet
Brændeovne – hvad er problemet og hvad kan vi gøre ved det –
Præsentationens transcript:

LOB - Landsforeningen til Oplysning om Brænderøgsforurening Røg fra Brændeovne Vienni Henriksen LOB - Landsforeningen til Oplysning om Brænderøgsforurening

Brændeovnsrøg Vi er mange på landsplan, der er generet og/eller bliver syge af røg fra naboers brændeovne. Det er derfor et stort ønske for os, at DN vil give støtte til vore bestræbelser for at sikre ren luft til alle. Brændeovnsrøgen siver ind i vore hjem og er årsag til ubehagelige helbredsproblemer: Slemt er det at blive vækket flere gange om natten med ubehagelige symptomer.

Helbredseffekter Omfang af problem Disse symptomer omfatter svie og smerte i øjne, stærk svie i næse og bihuler, næseblod, prikken og hævelser i mundhulen, hjertebanken samt kvalme og vejrtrækningsbesvær.  I vort boligområde er vi omringet af mindst 50 brændeovne. Kommunen forlanger, at man skal udpege den forurenende ovn, men det er selvsagt en umulig opgave midt om natten i al slags vejr.

Beskyttelse Det er efter min opfattelse nødvendigt, at der opstilles et effektivt kontrolsystem baseret på et akut beredskab der har rådighed over partikelmåler.   I lavtliggende områder, hvor fri fortynding ikke finder sted bør der endvidere udlægges miljøzoner med ingen eller begrænset brug af brændeovne. Brændeovne er en uheldig opvarmningsform, som ikke hører hjemme i tæt/lav bebyggelse.

Gennemsnit af partikeltal fordelt tid på døgnet og måned