Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hvordan man opretter en cache
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Prutte-typer.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
James Bond går tur i en park...
Sikker skoletrafik på Kirkebjerg Kåre Press-Kristensen De aktive cyklister i Vanløse
Kurver Hvorfor og hvordan?.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
Kære lejer af Skovhytten Vi er glade for din interesse og sender hermed rutebeskrivelsen.
Vores ide er opladning af batteri i sko
Mindre grimt, tak.
Transport Transport  Morten, Johan og Mikkels undersøgelse:  Vi ville finde ud af, hvor mange der kører, cykler eller går i skole. Vi vil lave en film.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Velkommen til Dalby Vil du med på tur?. Dalby vil gerne sige velkommen og give dig mulighed for at se og opleve hvad der sker i Dalby. Gang i dig…. og.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Fortællinger fra kanten
Sociolingvistik.
Browny og Peli´s store Eventyr.
Modul 3B Ideudvikling med personanalogi + billed stimuli + ord stimuli.
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Står i stedet for et navn
Gør det simpelt Trænings planlægning.
INDSÆT EVT. EMNE TEKST HER Sikker cykelrytter GO STIL som cykelrytter betyder, at du: er venlig og høflig i trafikken har forståelse for, at andre kan.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op
Dansk El-Forbund Dansk Journalistforbund Dagbladene DDFF Emballageindustrien Grafisk Arbejdsgiverforening HK/Industri Kvindeligt Arbejderforbund Lederne.
Ældre fodgængere og cyklister i byerne Formål: –at belyse de ældres trafikale situation risikoopfattelse adfærd brug af tiltag påvirkning af mobilitet.
Modul 4D Videreudvikling af idé I grupper. Idé-udvikling i grupper.
Cykelprøven i 6.klasse.
Den barmhjertige samaritaner
JOBMÅL Tilværelsen bestemmes langt hen ad vejen af tilfældigheder, men mange forhold kan vi kontrollere gennem de beslutninger, vi træffer og de mål, vi.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Væk fra motivation Hvorfor går der altid kludder i det?
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Typiske ulykkessituationer
Statistik, bøder m.m. Statistik
Kryds og rundkørsler.
Bicycletrip Grade 7 Copenhagen Int. School
Andre trafikanter.
Øveprøve – lille knallert
Tæt trafik.
Placering, orientering og tegngivning
Typiske ulykkessituationer
Vimmersvej Bamses venner 1975
Færdselsundervisning
Præsentationens transcript:

Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole: Vær sikker på cykel! Sådan cykler du mest sikkert til og fra vores skole:

På vej til skole ad Vognstrupvej: Når du kommer cyklende fra Langgade, Møllevangen eller Vildbjergvej hen ad Vognstrupvej, skal du fortsætte forbi Skolegade.

Kør forbi Skolegade.

Derfor skal du ikke dreje ned ad Skolegade her: Bilerne, der kommer fra Skolegade, når måske ikke at se dig, når de skal dreje ud på Vognstrupvej – derfor kan der opstå en farlig situation her.

Når du er kommet forbi Skolegade, fortsætter du hen til stien, der går hen til cykelskuret. Her gør du stoptegn og står af cyklen. Derefter trækker du cyklen hen ad stien til cykelskuret.

Træk cyklen hen til cykelskuret.

Hjem fra skole ned ad Skolegade: Hvis du cykler ned ad Skolegade, når du skal hjem fra skole, må du ikke køre på cykelstien – den er kun til dem, der cykler op ad Skolegade. Du skal se dig godt for, trække din cykel over gaden og cykle ned ad Skolegade i højre side.

Se dig godt for, træk cyklen over gaden, og kør i højre side, når du skal ned ad Skolegade.

Du skal køre i højre side ned ad Skolegade fordi: du på den måde kommer til at køre i den rigtige side, når du kommer ned til krydset mellem Skolegade og Udsigten! bilerne på den måde bedre kan se, hvilken vej de skal kigge efter cyklister, så der ikke sker uheld! det står i færdselsloven!

God tur!