For at køre SSTV, Skal man kun bruge , En Radio , en pc , og to kabler med jackstik i begge ender … I dette tilfælde med en haåndstation…Dette er nok.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

Opgave som optakt til Teis Krebs’ foredrag kl IT Netværk & kabler.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Hvordan får du et Print Screen
Efter forarbejdet og dagen i dag er målet, at I skal kunne:
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Access Point Y + router/gateway
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
PC1 Lad os komme i gang…..
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Udlægning af en ny cache
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
MMSSTV Indstillinger FSK ID og andre indstillinger Af DG1OBY
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Velkommen 8C Velkommen 8C Håber I har haft det godt- Håber I har haft det godt- Det har jeg, som I får at se...
Indrøm nu bare, at du er Internet-narkoman
Computerens anatomi.
Kodak CX4230  Kameraet  Grundlæggende funktioner  Overføre billeder til PC.
Instruktion i Animation Shop
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
COMPUTERENS ANATOMI KENDER DU DIN COMPUTER SÅ GODT SOM DU TROR?
Dansk 1. klasse.
Senesutur efter Sandow. Sandow eller Adelaide •Du kan ikke ”glide” suturen – du skal have senerne approximerede med - nåle igennem seneskederne – eller.
Modul 01: Introduktion Videregående pc-vejledning 60+Bornholm.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Gråskala.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
“Hvilken del af ’stille’ forstod du ikke?”. Alle har brug for at føle sig sikker...
Den gode, den onde og den grusomme - om digital selvbetjening SnitkerGroup 6. September 2011 af Usability Specialist Thomas Visby Snitker.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
KameraetVigtigste funktionerOverførsel til PC. Mikrofon Linse Søger LCD skærm Sensor til fjernbetjening Fod til ekstern flash Zoom knap Åbner skærmen.
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Sådan bruger Du et digitalvideokamera:SONY TRV 25E.
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Computeren kan bruges til:
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Picasa billedbehandling
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
Instrumentgenkendelses-quiz #1
COMPUTERENS ANATOMI Af Freja og Frederik S.
Vejledende instruktion i brug af Talegrupper på Den-DMR
I denne quiz skal du høre hvilket af 8 forskellige musikinstrument der spiller. Instrumentgenkendelses-quiz #2 Bjørn Petersen 2013 – Instrumentgenkendelsesquiz.
Emergency call button Stabilt og simpelt. I dag Problemer? Højtaler/mikrofon er ikke i samme rum som personen der har brug for hjælp Systemet kræver.
SPCC Frederiksberg 1 SPCC Kursus: Alle PP Al-00 Udarbejdet af: Flemming Sommer Emne: Start og Luk PC’en Dato: Version: 5 SPCC, Senior PC Center.
Momsopgørelse (alene)
PC - Vedligeholdelse Hvordan gør jeg Pc’en sikker og hurtig igen ? En kronologisk gennemgang.
Lynkursus i anvendelse af projektoren til præsentation af computerarbejde og videoarbejde Mange tror, at projektoren er et indviklet apparat og afholder.
Computerens anatomi Dette er interaktivt så brug musen.
Designoplæg Skabe opmærksomhed omkring bibliotekets arbejde med digitale ressourcer Info-søjlen.
PC’en & div. hardware … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah:
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Statistik med computeren Et undervisningsforløb i 6. klasse.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Brobygning.
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Præsentationens transcript:

For at køre SSTV, Skal man kun bruge , En Radio , en pc , og to kabler med jackstik i begge ender … I dette tilfælde med en haåndstation…Dette er nok den letteste måde. Dette kan også bruges tilr RTTY – CW – psk31 – Fax – Packet,Radio . © by Gerd Devriel 2010 DG1OBY / OZ2SYV

Det ene jackstik sættes ind i højtaler udgang på lydkort Det ene jackstik sættes ind i højtaler udgang på lydkort.Evt Line out ….. Derefter…

Den anden ende af dette kabel sættes i Mikrofon indgang på håndstation.

Nu det andet kabel !, Sæt jackstik i mikrofon indgang.Evt Line in.

Den anden ende , skal så i højtaler/hovedtlf udgang på håndstation ( Skrue ikke for højt op for lyd )

Det var det…. Nu stiller du bare radioen på den rigtige frekvens Så kan du gå igang, Nu skal du så holde tasten inde „ indtil du er færdig med at sende billedet…. Eller man laver en styring til tasten(også for nybegyndere ) ,Dette bliver forklaret senere… Eventuelt se under ptt interface på Hjemmesiden.

Egentlig kan man køre SSTV på en mobil radio på samme måde.. Igen en radio - En pc - og to kabler med jackstik

Det ene jackstik Skal i højtaler udgang på radioen…. For det meste bagpå

Den anden ende , Skal så i mic in/line in i lydkort på pc Eller som her i en bærbar computer…

Det andet kabel igen med jackstik Skal i højtaler udgang/line out På pc …

Den anden ende, Skal kablet til mikrofon indgang på radioen… Her findes flere typer af stik,men se i manuel på din radio… Eller hvis problemer ;få hjælp af eventuelt en anden radioamatør.. Det kan også være at der er stik til Data ind/ud på din radio,Så vil det være en fordel at bruge den

De store computere.. Der ser lydkortene lidt anderledes ud, men fungere på samme måde.. Farverne er : Grøn er højtaler ud Lyserød er mikrofon indgang

Her mikrofon indgang .Og til sidst lidt om tilslutning af ptt interface via Comport 1 oder 2

Hele opbygning passer ind i et com port stik … Er kun 3 - 4 dele Kan findes på hjemmesiden under „ PTT – Interface „ af… Printes ud og mindre end 15 min arbejde,så det skulle være til at overkomme 1 x Comport Stecker 9 Pol 1N4148