Nonne historie.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den lille Mads.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Et ægtepar i begyndelsen af 60'erne fejrede deres 35års bryllupsdag i en rolig og romantisk lille restaurant. "Fordi i altid har været sådant et eksemplarisk.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Et fly er ved at styrt ned. Der er 5 passagerer om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Joken, der bringer dig held!
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Kapitel 3 – nogle citater
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Overvældet af Jesu opstandelse!
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
”Spænd hjelmen!” - Unges forhold til arbejdsmiljø og risiko i en krisetid Ph.d. Mette Lykke Nielsen
Kapitel 4 – nogle citater
Browny og Peli´s store Eventyr.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
En ganske from historie….
Moderne Kvinder Frøkongen.
Joken, der bringer dig held!
Smølfens død.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
„Gå til H&M og køb et par bukser"
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Åh, nej! Hvad er der sket !.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Sildig Opvaagnen Noter.
Præsentationens transcript:

Nonne historie

To nonner er ude at gå.

Den ene bliver kaldt for Søster Matematik på grund af hendes skarpe matematiske sans. Den anden kaldes Søster Logik, fordi hun er så logisk. Det bliver mørkt, og de er endnu langt fra klosteret.

Søster Matematik: Har du lagt mærke til den mand, der følger efter os? Gad vide, hvad han vil..?? Søster Logisk: Det er da logisk - Han vil voldtage os.

Søster Matematik: Åh nej dog - med denne afstand vil han nå os inden 15 minutter. Hvad gør vi? Søster Logisk: Det eneste logiske vi kan gøre. Vi går hurtigere.

Søster Matematik: Det virker ikke. Søster Logisk: Selvfølgelig virker det ikke! Han gør jo det eneste logiske. Han går også hurtigere!

Søster Matematik: Så hvad gør vi nu? Med denne afstand vil han nå os i løbet af 1 minut. Søster Logisk: Det eneste logiske vi kan gøre er at splitte os op. Du går den vej, og jeg går den vej. Han kan ikke følge efter os begge to.

Manden besluttede sig for at forfølge Søster Logik, mens Søster Matematik når frem til klosteret i god behold. Hun er meget bekymret for den anden Søster, som endelig dukker op.

Søster Matematik: Søster Logik - gudskelov! Fortæl mig, hvad der skete! Søster Logisk: Der skete det eneste logiske. Manden kunne jo ikke følge efter os begge, så han valgte mig.

Søster Matematik: Ja ja, det ved jeg jo godt (lidt misundeligt). Men hvad skete der så? Søster Logisk: Det eneste logiske. Jeg begyndte at løbe så hurtigt, jeg kunne, og manden begyndte at løbe så hurtigt han kunne.

Søster Matematik: Og hvad skete så? Søster Logisk: Det eneste logiske. Han indhentede mig!

Søster Matematik: Åh nej da - og hvad gjorde du så! Søster Logisk: Det eneste logiske. Jeg løftede min kjole op!

Søster Matematik: Åh nej Søster - hvad gjorde manden så? Søster Logisk: Det eneste logiske. Han trak sine bukser helt ned.

Søster Matematik: Åh nej, åh nej - og hvad skete der så? Søster Logisk: Ja, det er jo helt logisk! En nonne med kjolen løftet op kan jo løbe hurtigere end en mand med bukserne nede om knæene...

Og til dem af jer, der troede denne historie ville blive fræk..!! Bed straks jeres Fadervor og kom så tilbage til arbejdet!