Velkommen til PowerPoint

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Fortæl med PowerPoint XP
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Udlægning af en ny cache
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Blogging Udvidet design og funktion
Videregående pc-vejledning
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Velkommen Mit navn er Lis Winther Indhold Tekst Punkt Figurer Smart Art Tegn selv Styring Masteren Temaer og skabeloner Til PP Til hele Office Lyd.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
PowerPoint-skabelon Husk
Interaktiv skærm.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Foredrag i Historisk Forening
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Kategori 1 Kategori 2 Kategori 3 Kategori 4 Kategori
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Tips og tricks til PowerPoint
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Velkommen til PowerPoint
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skabelon mailopsætning
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Titel med billedlayout
Titel på kursuspræsentation
Sekretær på studiet Lovgivning
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Billede med billedtekstlayout
7 År Mira Hansson PERSONLIG Udvikler af hele stakken Målsætning
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Velkommen til PowerPoint 5 tip til en nemmere måde at arbejde på

Designer hjælper med at få dit budskab igennem PowerPoint Designer foreslår professionelle design til din præsentation, som er baseret på indholdet på dine slides. Designer er en funktion, der kun er til rådighed med abonnement. Hvis du har et Office 365-abonnement, viser den næste slide dig, hvordan det fungerer i en ny præsentation.

Sådan bruger du PowerPoint Designer Sådan fungerer det: 1 Start en ny præsentation ved at gå til Filer > Ny > Tom præsentation. 2 Tilføj et billede på den første slide: Gå til Indsæt > Billeder eller Indsæt > Onlinebilleder , og vælg billedet. Tip: Du skal være online, når du tilføjer billedet. 3 Når PowerPoint beder om tilladelse til at hente designforslag, skal du vælge Lad os komme i gang. 4 Vælg et design, du vil bruge, i opgaveruden Designforslag.

Omform Omform laver jævne animationer og objektbevægelser i præsentationen. Du bruger to ensartede slides til at udføre animationen, men for dit publikum ser det ud til, at handlingen sker på én slide. Afspil videoen til højre for at få vist et hurtigt eksempel. Omform er en funktion, der kun er til rådighed med abonnement. Hvis du har et Office 365-abonnement, kan du prøve den selv via trinnene på næste slide.

Konfiguration af Omform Prøv det selv med disse to simple "planeter": 1 Dupliker denne slide: Højreklik på slideminiaturen, og vælg Dupliker slide. 2 I den anden af disse to identiske slides skal du ændre figurerne til højre på en eller anden måde (flyt, rediger størrelse, skift farve) og derefter gå til Overgange > Omform. 3 Gå tilbage til den første af de to slides, og tryk på knappen Slideshow, og vælg derefter Afspil for at få vist din cirkelomformning. Tip: Effektindstillinger giver dig endnu flere indstillinger for Omform.

Samarbejde i realtid Når du deler din præsentation med andre, kan du se dem arbejde sammen med dig på samme tid. Sådan fungerer det: 1 Vælg Del over båndet, eller brug genvejstasten Alt-YU, for at invitere personer til at arbejde sammen med dig. Du kan gemme i skyen på dette tidspunkt. 2 Når der er andre i præsentationen, viser et mærke, hvem der er på hvilken slide ... 3 … og den del af sliden, de redigerer.

Med Fortæl mig det er du ekspert Med feltet Fortæl mig det kan du finde den rette kommando, når du skal bruge den, så du kan spare tid og fokusere på dit arbejde. Prøv det: VÆLG MIG 1 Markér robotbilledet til højre. 2 Skriv animation i feltet Fortæl mig det, og vælg derefter Tilføj animation. 3 Vælg en animationseffekt, f.eks. Zoom, og se, hvad sker der.

Udforsk uden at forlade dine slides Smart opslag bringer research direkte ind i PowerPoint. Prøv det (eksempel på engelsk): 1 Højreklik på ordet office i følgende udtryk: office furniture 2 Vælg Smart opslag, og bemærk, at resultaterne er kontekstafhængige for den pågældende sætning og ikke Microsoft Office-apps. 3 Prøv for sjov skyld Smart opslag igen ved at højreklikke på ordet office på trin 2.

Har du flere spørgsmål om PowerPoint? Vælg knappen Fortæl mig det , og skriv det, du gerne vil vide. Besøg PowerPoint-teamets blog (kun på engelsk) Gå til gratis PowerPoint-kursus I tilstanden Slideshow skal du vælge pilene for at gå til links. KLIK PÅ PILEN I SLIDESHOWTILSTAND