Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Lidt om pladsholdere.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Videregående pc-vejledning Modul 12: Tekstbehandling 2 60+Bornholm.
Udlægning af en ny cache
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Administration af hkkbhbest.dk Guide til brug ved kursus onsdag den 16. februar 2011.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Computerens anatomi.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Beskyt din computer og dine data!
Formularer (Access, del 3)
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Grundejerforeningen Jægervangen
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Ældre Sagen Funktionen ”Send til” inkl. Brænd en CD 1. Du får dette billede når du højreklikker på, mapper, dokumentfiler, billedfiler, lydfiler m.fl.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Videregående pc-vejledning
Calc.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Gem et dokument Følg numrene osv..
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Videregående pc-vejledning
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
For webredaktører Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Skabelon mailopsætning
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
Modul 07, Elektronisk post
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Velkommen til PowerPoint
Vejledning: Publicering af artikler på portalen.
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser 05.02.2008/jee Omtalen af et fremmed kursus bør indeholde link til siden, hvor man kan tilmelde sig link til kursusbeskrivelse (dokument, side eller andet) Sammen med oplysninger om det fremmede kursus, vil du sikkert modtage et link til den pågældende udbyders hjemmeside. Afprøv, om linket fører direkte til tilmelding og kursusbeskrivelse. Hvis du skal navigere rundt på udbyderens hjemmeside for at finde tilmelding og kursusbeskrivelse, er linket utilstrækkeligt. Forestil dig selv i brugerens rolle og tænk på din reaktion ! Find frem til de rigtige dybdelink og indsæt dem i KP !!

Trin 1. Find tilmelding og kursusbeskrivelse Naviger rundt på udbyderens hjemmeside, indtil du har fundet helt nøjagtigt det sted hvor man faktiske kan tilmelde sig. Det vil ofte være en side, hvor der netop står tid + sted for kurset efterfulgt af en tilmeldings-knap. Kursusbeskrivelsen - så du faktisk selv ser den på skærmen

Trin 2. Aflæs dybdelink Du skal i de fleste tilfælde ikke aflæse den url, som står i browserens adresselinie, men i stedet gøre følgende. A. placer markøren ved informationen på sidens baggrund (altså ikke ovenpå tekst eller illustration). Derefter: højreklik med musen markør

Du får vist standard funktionsmenuen for højreklik. Klik på: egenskaber

C. Du får vist oplysninger om sidens egenskaber. Marker data i feltet: Adresse/Url. Kopier oplysningerne med Ctrl + C eller funkionen Kopier i Rediger-menu Gem oplysningerne i en kladde med Ctrl + V eller funktionen Indsæt i Rediger-menu . OBS: Oplysningerne i feltet Adresse/URL kan være med scroll – altså længere end hvad du umiddelbart ser. Sørg for at kopiere helt ned til slutningen Som kladde kan du indsætte oplysningerne i en mail (du får brug for den !) – eller en tom side med Notepad.

Der er en undtagelse: Hvis kursusbeskrivelsen viser sig at være et pdf-dokument, skal du ikke forsøge med Egenskaber, men i stedet kopiere adressen/url fra browserens adresselinie. Pdf-dokumentet kan kendes på, at det åbner Adobe Acrobat reader..

Trin 3. Kontroller dybdelink Derefter skal du kontrollere, om dybdelinkene virker. Det skal gøres fra en pc, som ikke forinden har vist de pågældende sider. (Forklaring: dele af visningen kan være gemt på din pc). Få en kollega til at kontrollere dybdelinkene på sin pc.. Det nemmeste er at sende kollegaen en mail med dybdelinkene. Indsæt dybdelinkene i kroppen på mailen - så har du samtidig en kladde med linkene, når du skal sætte dem ind i KP. OBS. Der kan være forhold i programmeringen af en hjemmeside, som bevirker, at et dybdelink ikke kalder den ønskede side. Hvis det er tilfældet, må du prøve ved navigering at finde frem til siden lige før, og prøve om den kan bruges. Evt. må du tilføje bemærkninger i KP om hvordan man finder tilmeldingen eller kursusbeskrivelsen. (Bemærkninger skrives i feltet Uddrag)

Trin 4. Indsæt dybdelink KP Dybdelinket til tilmelding skal indsættes i feltet Uddrag. Se nærmere i vejledningen => Fremmede kurser Dybdelinket til kursusbeskrivelsen skal vedhæftes som en url med navnet Kursusbeskrivelse. Du kan indsætte dybdelinket med Ctrl + V OBS. Når du indsætter dybdelinket. Pas på. Der står allerede http:// i feltet. – og det står også i linket. Start evt. med at slette det i feltet. Der må ikke forekomme http:// to gange !!! Når vedhæftningen er gemt, skal du kontrollere linket ved at klikke på navnet Kursusbeskrivelse, som vises foroven i billedet