280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
”Kaldet til kærlighed”
”Kaldet til kærlighed”
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
En menighed, der søger enhed
Vokse gennem venskab!.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
131 – I Nazaret, i trange kår 1, S1 I Nazaret, i trange kår, med højheden fortrolig, der vokste op til manddoms år vor Herre, blid og rolig, som den, der.
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
523 – Din kraft, Guds menighed 1, S1 Din kraft, Guds menighed – dit hjerte og din glæde, er troens hem’lighed at Kristus er til stede: Bag bøn og salmesang,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
383_Synes det i kors 1, S1 Synes det i kors og pine, som Gud tit forglemte sine, dog er jeg forsikret på hjælp i rette tid at få.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
486 – Halleluja, Guds menighed 1, S1 Halleluja, Guds menighed, din tak lad opad stige! Guds Ånd er kommet til os ned, på jorden er Guds rige. Vor Herre.
MU104_Mester og Herre 1, S1 Mester og Herre, Frelser og Gud, lad Dine børn være ét. Bind os nu sammen med fredens bånd. Fyld os med Din kærlighed.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
Andagt: Skrig det til træerne. Kornet i siloen Positiv silo Dejlig familie Gode venner Fede fællesskaber En sød kæreste Mening med livet Alt er godt Negativ.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
768_Endnu et år oprinder 1, S1 Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive et år i pagt med dig!
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
Kristen identitet i arbejdslivet
Fornyet syn på mennesket
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
Vi kommer på dit ord. Du har jo selv os sagt,
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn
Hver en ny dag er bedre end i går,
Se, nu stiger solen af havets skød,
HVOR GUD MØDER OG FORVANDLER OS
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn,
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
349 – Jeg ville gerne turde tro 1, S1
251 – Nu falmer skoven trindt om land 1, S1
017 – Jeg vil gi’ dig, o Herre, min lovsang 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
Leret i pottemag'rens hånd
“Herre, din højre hånd er mægtig i styrke” (2. Mosebog 15, 6)
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
Til en velsignelse Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Guds arvinger og Kristi medarvinger
226_Et suk igennem verden går 1, S1
Dybe, stille, stærke, milde 1
Vi pløjed, og vi så´de Vi pløjed, og vi så´de Omk: Alle gode gaver
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
MU013_Du fylder mig med glæde 1, S1
Vil du være med i en historie, hvor taberne er de smarte?
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
551 – Gud dit folk er vandringsfolket 1, S1
Foran tronen står jeg nu
Fra Himlen kom en engel klar 1, S1
420 – Kom, Gud, du store løfters Gud, 1, S1
Præsentationens transcript:

280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1 for min dag, som er fra dig. Tak for nye muligheder, som du lægger foran mig! Tak for evner, kraft og kald, tak for løfter uden tal! 280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1

280 – Herre jeg vil gerne takke 2, S2 Herre, led i dag min færden, så jeg ser min næstes nød. Tal til mig, så jeg kan standse for at hjælpe, som du bød. Vis mig tjenersindets vej, giv mig kærlighed fra dig! 280 – Herre jeg vil gerne takke 2, S2

280 – Herre jeg vil gerne takke 3, S3 Herre, lad min dag da være viet helt og fuldt til dig, så at ord og liv må vidne om, hvad du har givet mig! Før mig hen, hvor der er mest brug for mig, du ved det bedst! 280 – Herre jeg vil gerne takke 3, S3

280 – Herre jeg vil gerne takke 4, S4 Herre Krist, velsign du dagen, som er givet mig af dig, så at Himlens kræfter kommer til vor verden gennem mig! Lad mig altid bære bud om en mild og mægtig Gud! Ef.2,10 – Liv Nordhaug, 1969. 280 – Herre jeg vil gerne takke 4, S4

280 - Fade, S5