Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han."— Præsentationens transcript:

1 482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han fra himlens bolig os søgte og vi blev hans tjenerfolk i verden ved nådens frihedsbrev.

2 482 – Guds kirkes kraft og udspring 2, S2 Kaldt ud fra alle lande og hele verdens håb. I ordet vi det sande; én herre, tro og dåb. Et helligt navn at mindes, omkring det samme bord, med samme håb som findes i Kristi Ånd på jord.

3 482 – Guds kirkes kraft og udspring 3, S3 Af verden tåber kåret, er vi og uden magt, af skismer delt og såret når svigtet blev din pagt. Men bønnen trofast lyder; et råb går ud „hvornår?“ Snart gennem natten bryder, en sang for tusind år.

4 482 – Guds kirkes kraft og udspring 4, S4 Midt i vor kamp hernede, igennem tvivl og strid, der ser vi til os rede en fred til evig tid. Den er for os visionen vi længes mod med fryd, når kirken og missionen er et i lovsangslyd.

5 482 – Guds kirkes kraft og udspring 5, S5 Vi er nu knyttet sammen med Guds treenighed. Og har en plads på stammen med dem der før fandt fred. De er hos Gud i glæde; Gud lad os være med, at vi med dem i kæde hos dig skal finde fred. Samuel J. Stone 1864. Laurence H. Stookey 1983. Ole Birch, 2003.

6 482 - Fade, S6


Download ppt "482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google