Sådan anmelder du en skade!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
DPS Data ApS Få bedre datakvalitet, spar tid og penge - med Adresse*Kontrol Henrik Skalbo DPS Data ApS Blokhusvej 3, DK-2920 Charlottenlund Tlf:
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan får du et Print Screen
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Introduktion til HTML Formularer V1 introduktion til formularer Den sidste af HTML strukturmarkørerne er FORM-markøren, der bruges til at lave.
Trin 1: Find kvitteringer
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Kan en Internet tilkoblet bruger sende en til andre Internet tilkoblede brugere uafhængig af hvilket operativsystem modtageren har? •Ja •Nej.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Convergens / Mads Anker Højlund
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Aktiv brug af Søften Portalen
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Venlig hilsen og god fornøjelse Erik Schousboe Hej; Velkommen. For at komme ”videre” i dette PowerPoint show, skal ”højrepilen” på tastaturet benyttes.
Oprettelse af Digital Post
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Login forside Login.php Glemt kodeord mail Om delekalender.dkKontakt - udeAnnonceringBetingelserHjælp Fase 2 Ny bruger: Se ”Flow: Brugeroprettelse” Login:
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Vejledning til oprettelse af CV
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Opsaetning Se Godkendte Bilag Filter opsætningen for antallet af købsfakturaer & kreditnotaer pr. bruger er.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Dette er en automatisk lønforhandling
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!. Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 15. FEBRUAR KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning til HelpDesk Opgavebestiller.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 1. MARTS KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning i at logge ind og oprette ny sag på HelpDesken for brugere.
Rekvirering af skattekort & Indlæsning
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Udskrivning og fremsendelse af A-11
Begynd med at åbne
Figurfarver
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Modul 7: ”Sådan skriver og sender du en ”
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Effektiv kommunikation med virksomheder - hvordan?
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
Nye digitale løsninger
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Modul 07, Elektronisk post
GUIDE TIL AFLEVERING AF OPGAVE
Velkommen til PowerPoint
Superbrugerdag i Vejle
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
Præsentationens transcript:

Sådan anmelder du en skade! Ansvarsskader - Sådan anmelder du en skade!

Forudsætninger Du skal have dine anmeldelsesdata klar til indtastning. Du skal minimum indtaste: Skadested Skadedato Tidspunkt Skadetype – hvordan er skaden sket En beskrivelse af skaden Hvad er der sket skade på CPR nr. Navn m.m.

Valg af skadeformular Her skal du klikke på Ansvar.

Skadeformular Skadeformularen skal du udfylde i kronologisk orden. Det er ikke muligt at komme videre til næste punkt i anmeldelsen før påkrævede felter er udfyldt. Anmeldelsen er inddelt i 5 faser: Beskriv skaden Kontaktperson Skadelidte Skadevolder Bilags et cpr. nr., hentes data om navn, adresse og statsborgerskab automatiskNår der derfor tastes et cpr. nr., hentes data om navn, adresse og statsborgerskab automatiskNår der derfor tastes et cpr. nr., hentes data om navn, adresse og statsborgerskab automatisk

Beskriv skaden Det er det vigtigt, at skaden beskrivers udførligt, herunder hvad årsagen til skaden var og hvad der er sket. Det er også vigtigt, at der er en beskrivelse af hvad der er sket skade på og hvad det koster at reparere. Reparationsudgiften skal kun være anslået. I rubrikkerne med pile, skal du klikke i feltet – og vælge et svar fra listen.

Kontaktperson Under fanen kontaktperson skal du skrive dine kontaktoplysninger af hensyn til sagsbehandlingen.

Skadelidte Her skal du skrive hvem der er kommet til skade. Oplys venligst adresse, E-mail og Tel. af hensyn til sagsbehandlingen. Er kontaktperson og skadelidte samme person behøves felterne E-mail og Tel. ikke at blive udfyldt.

Skadevolder Under skadevolder skal du skrive: Albertslund Kommune Nordmarks Allé 1 2620 Albertslund

Bilag Du har mulighed for at vedhæfte bilag. F.eks. en tegning over uheldsstedet. Klik på ”Select” og vælg det pågælende dokument i stifindersystemet. Herefter klikker du på ”Tilføj”.

Godkendelse før afsendelse til Risikostyring & Callcenter Før du endeligt anmelder skaden til Ejendom, Vej & Park - Risikostyring & Callcenter vises indholdet af din anmeldelse. Har du rettelser, så går du tilbage og retter. Ellers trykker du Godkend, hvorefter anmeldelsen kvitteres med et skadenr. Det er også indholdet af dette billede, du vil modtage i en mail.

Hvad sker der med din anmeldelse? Anmeldelsen er nu sendt til Ejendom, Vej & Park - Risikostyring & Callcenter, som behandler sagen.

Brug for hjælp ? Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til anmeldelse af din ansvarsskade i InsuBiz, så kontakt: Ejendom, Vej & Park - Risikostyring & Callcenter Mail: bkmb.risikostyring.callcenter@albertslund.dk Tlf.: 4368 6750