Menuplan for uge 33-41 (Med forbehold for ændringer). 2018-2019 Dag/uge 33+36+39 34+37+40 35+38+41 Mandag Majssuppe m/ kartoffel, chorizo & brød. Karrysuppe m/ grøntsager & brød. Græskarsuppe m/ chili & brød. Tirsdag Hot wings m/ marineret spidskål & fuldkornsris. Kyllingelår m/ kartofler & agurkesalat. Kyllingeboller i frikasse m/ fuldkornsris & krydderurter. Onsdag Røget makrel m/ majroer, kartoffel & rucola. Fiskekrebinet m/ kartofler & grøntsager. Bagt torsk m/ rejer, æg & kartoffel. Torsdag BBQ marineret svinefilet m/ ærtepure, kartofler & grønt. Chili con carne m/ fuldkornsris. Hamburgerryg m/ stuvet spinat & kartofler. Fredag Fuldkornspasta m/ ratatouille & krydderurter. Stegte fuldkornsris m/ grøntsager & æg. Ovnbagt kartoffel m/ skinke & grøntsager.