Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Filipperbrevshymnen.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Mat.5:1-2 Jesus klatrede op på et bjerg..
Nøgler til menighedens vækst
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Livets Ord Livets Ord Juni 2012 Juni 2012 Arbejd ikke for den mad, som er forgængelig, men for den mad som varer til evigt liv, den som menneskesønnen.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
”Religion er opium til folket”
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Kol. 3:13 Bær over med hinanden og tilgiv hinanden Mark. 9:50 Hold fred med hinanden. 1. Pet. 4:9 Vær gæstfrie mod hinanden uden tværhed. Efs.
Gal. 2:16 Vær derfor årvågne, gør sindet rede, bind op om lænderne, og sæt alt jeres håb til den nåde, der gives jer, når Jesus Kristus åbenbares. Som.
Loven om bekymringer Matt 6,
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Bjergprædikenen (13) Loven om rene motiver (a) Matt 6,1-18.
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
124 – Julen har englelyd 1, S1 Julen har englelyd, vi med fryd os barnlig på Gud Fader forlader; vi var i nød så længe, dog hørte han vor bøn, han ved,
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
070 – Jesus, kom dog nær til mig 1, S1 Jesus, kom dog nær til mig, lad mig aldrig slippe dig! Gem dig i mit hjertes bo, gør det glad og gør det tro!
Er vi blevet for magelige? Søndag d. 24. februar Amagerbro Frikirke Ulrick Refsager Dam.
Uenighed uden bitterhed. Spørgsmål 1. Kan man være uenige uden at blive bitre? 2. Kan uenighed have et formål? 3. Kan man være enige om at være uenige?
At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5: Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet.
Livet i menigheden Ap.G. 4,23-37 Nicolaifællesskabet d. 27/
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
Det sårbare fællesskab
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Prædiken Ånd og kød.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
”Tror du på julemanden?”
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
513 – Salige vished, Jesus er min! 1, S1
468 – Stiftet Guds Søn har på jorden 1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Matt. 5:3-11 Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal.
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Livets Ord Februar 2018.
Den åndelige kamp: hvordan lovsangen kan bruges som våben i den kamp, der foregår om bl.a. vore hjerter. Det profetiske ord: hvordan det også kan forekomme.
534 – Han, som på jorden bejler 1, S1
“Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn.”
“Glæd jer altid i Herren!” (Fil 4,4).
Hjerte, løft din glædes vinger!
Fødselsdagssangen Jesu fred, den allerbedste gave 4 vers Dog er det normalt til mindre børn kun at synge første vers.
Hvad siger Bibelen om tro?
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
384 - Lev for Jesus! Det er livet 1, S1
Guds rige - En Guds riges etik.
Foran tronen står jeg nu
Præsentationens transcript:

Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen? Gennemgang af Jesu bjergprædiken over 12 søndage i 2017

Hvad er lykke egentlig? Matt 5,1-12

Da Jesus så skarerne, gik han op på bjerget og satte sig, og hans disciple kom hen til ham. v2 Og han tog til orde og lærte dem: ”Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal arve jorden. Salige er de, som hungrer og tørster efter retfærdigheden, for de skal mættes. Salige er de barmhjertige, for de skal møde barmhjertighed.

Salige er de rene af hjertet, for de skal se Gud Salige er de rene af hjertet, for de skal se Gud. Salige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn. Salige er de, som forfølges på grund af retfærdighed, for Himmeriget er deres. Salige er I, når man på grund af mig håner jer og forfølger jer og lyver jer alt muligt ondt på. Fryd jer og glæd jer, for jeres løn er stor i himlene; således har man også forfulgt profeterne før jer.

Lykkelige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres Lykkelige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Lykkelige er de, der har styr på deres liv, for de er de sande vindere.

Lykkelige er de, som sørger, for de skal trøstes. Lykkelige er de glade, for de klarer sig godt.

Lykkelige er de sagtmodige, for de skal arve jorden. Lykkelige er stræberne, for de bliver de gode eksempler.

som hungrer og tørster efter retfærdigheden, for de skal mættes. Lykkelige er de, som hungrer og tørster efter retfærdigheden, for de skal mættes. Lykkelige er de kyniske, for de scorer kassen.

Lykkelige er de barmhjertige, for de skal møde barmhjertighed. Lykkelige er de udspekulerede, for de kloge narrer de mindre kloge.

Lykkelige er de rene af hjertet, for de skal se Gud. Lykkelige er de, som tør følge deres lyster, for de vil opnå stor nydelse.

Lykkelige er de, som stifter fred, for de skal kaldes Guds børn. Lykkelige er de, som kræver deres ret, for de fortjener succes.

som forfølges på grund af retfærdighed, for Himmeriget er deres. Lykkelige er de, som forfølges på grund af retfærdighed, for Himmeriget er deres. Lykkelige er de politisk korrekte, for de er med i det gode selskab.

når man på grund af mig håner jer og forfølger jer Lykkelige er I, når man på grund af mig håner jer og forfølger jer og lyver jer alt muligt ondt på. når I bliver beundret, fordi I aldrig er uenige med nogen.