Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20. Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20. Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet."— Præsentationens transcript:

1 At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20

2 Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet for at nedbryde men for at opfylde. Sandelig siger jeg jer: Før himmel og jord forgår, skal ikke det mindste bogstav eller en eneste tøddel forgå af Loven, før alt er sket. Den, der bryder det mindste bud og lærer mennesker at gøre det samme, skal kaldes den mindste i Himmeriget. Men den, der holder det og lærer andre at gøre det, skal kaldes stor i Himmeriget. For jeg siger jer: Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.

3 Hvorfor Guds lov? -”Regelbundne, snæversynede, fordømmende, lyseslukkere” -Guds lov beskytter -Guds lov giver ægte frihed Jeg er ikke kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne

4 Hvordan opfyldes Kristi lov? -Min selvopofrende redningsmand -Min hellige regerende konge -Min kærlige hengivne brudgom Jeg er ikke kommet for at nedbryde men for at opfylde Jesu liv bliver forenet med mit liv:

5 Hvordan gennemfører jeg Kristi lov? -Indre og ydre kærlighed og retfærd -Vi skal drives af Helligånden -Vi skal vandre i Helligånden Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget

6 Kristi lov beskytter og giver frihed Bliv optændt af hengivenhed til Jesus Vi skal samarbejde med Jesu Ånd


Download ppt "At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20. Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google