Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Statistik på Geocaching.com
Fortæl med PowerPoint XP
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Vejledning til Cisco trådløs telefon
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
Udlægning af en ny cache
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Backoffice præsentation
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Lyd-ikonet er forsvundet
Brug af ordbøger via computer Engelsk - Dansk Dansk - Engelsk Indlagte på gymnasiets computere.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Kom / It - Brugergrænseflader
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
Introduktion til Banedesign / Visio
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Videregående pc-vejledning
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Gem et dokument Følg numrene osv..
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Computerens anatomi Dette er interaktivt så brug musen.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen til: UU+ på Podio Webinaret starter kl 11:00 Bemærk! Du behøver ikke at teste dit webcam og mikrofon, for de er begge slået fra. Det er meningen.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
projekt eller lignende
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Tips og tricks til PowerPoint
Sådan anvendes BG-NetBank
Skabelon mailopsætning
Brug af digitalkamera på Gesten skole
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
SketchUp En intro i 3D tegning.
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til PowerPoint
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde ved at bruge smartphone.

Start Hent app i den app store: Skriv endomondo i feltet og tryk søg. Find ikonet og tryk hent, derefter installer. Tryk åbent. Når du første gang logger ind, skal du enten bruge: e-mail, facebook eller din googlekonto.

Styr på indstillinger Så langt så godt, så skal vi bare have tilføjet nogen flere data. Øverst oppe i den grønne bjælke kan man se nogle hvide vandrette streger til venstre tryk og rul ned til indstillinger. Her kan man tilføje under konto vægt, højde osv. Under privatindstillinger kan man se hvem man vil dele med. Husk at trykke gem, når du er færdig. Når man vil frem og tilbage er det en god ide at holde øje med en lille hvid pil.

Husk at gemme Her kan man tilføje under konto vægt, højde osv. Under privatindstillinger kan man se hvem man vil dele med.

Så det sjove Nu kan træningen starte. Man kan lige ane at der står Alm.træning, den kan man også trykke på. Så dukker dette op: Tryk der hvor man i øjeblikket kan se sportsgrenen: Gang. Der vil så komme et nyt vindue op, hvor man kan rulle op og ned efter hvilken sportsgren man vil til at kaste sig ud i. Når der er blevet valgt så trykker man på den store grønne knap for start. Trykker man igen på den. Pause man indtil man er klar igen, hvis man er færdig trykker man på den lille røde cirkel for stop. Så gemmes det man har motioneret i ens historik.

Historikken Man kan også vælge flere aktiviteter i løbet af dagen, hvilket giver den specielle farvet cirkel. Du skal dog afslutte aktiviteten hver gang ellers gemmer den ikke. Historikken finder man ved at trykke på de vandrette streger til venstre øverst.

Når du er færdig med ruten kan du gå ind og se: distance, fart, kalorier osv. Hvis man ruller længere ned kan man se en skildpadde og en hare, der signaler ens farthastighed. Det virker kun hvis GPS er slået til, men så får man også det hele med.

Godt at vide del 1 Man kan dele på følgende måder enten ved at rulle lidt ned i sin gemte motionhistorik eller trykke på den runde cirkel der også figurere her. Dette er en funktion man også kan styre og man finder ved at trykke på ordet Alm.træning, nogle af funktionerne kan man styrer og vrage som man vil og andre kræver at du køber Premium pakken. Hvilket ikke er tvang.

Godt at vide del 2 App er meget snakkesalig, især hvis du bruger den et sted hvor man ikke har noget GPS signal. Så hvis man ikke vil høre på det kan man trykke på 3 små runde prikker til højre på forsiden og frem dukker denne boks op. Tryk på Audioindstillinger og derefter slå alt fra. Endomondo, har også en hjemmeside, hvor man kan logge ind og se flere informationer: https://www.endomondo.com/ Man kan ikke bruge endomondo som en alm. Skridttæller, så husk at slå den fra når I f.eks. skal kører bil eller med bus. Ellers god fornøjelse og prøv jer frem. Der er køb i app, men det er ikke tvang og vi beskæftiger os kun med den del af app, der er gratis.