Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nadverens indhold og betydning
Advertisements

Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Noget at tale om…og tænke på
”Åndelige discipliner for disciple”!
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Opstandelsesfest.
Nøgler til menighedens vækst
”Kaldet til kærlighed”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
En menighed, der søger enhed
Introduktion til Kongen og hans Rige
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Kate-QUIZ-mus.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
De 5 B’er Brødrene Bønnerne Bibelen Brødet Badet
Indstiftelsen af nadveren
Lede til Jesus – leve i Ham
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
Bed for forfulgte kristne i Iran 74.2 mio. indbyggere 96% muslimer 2,6% zoroastere 0,35% kristne ca ca kristne ca af de ca.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
Temaer i Johannes Evangeliet Kap. 13, 1-11 Søndag d. 13. september 2015.
Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
768_Endnu et år oprinder 1, S1 Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive et år i pagt med dig!
I lære hos Jesus, om samtale og bøn JOHANNES EVANGELIET KAP. 18.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
PÅSKE-SALME-SANG.
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Pilgrimsvandring.
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Ølgod kirke 29. maj 2011.
2. Tim. 3:16-17 Ethvert skrift er indblæst af Gud og nyttigt til undervisning, til bevis, til vejledning og til opdragelse i retfærdighed, så.
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
Hvem har magten: Kristus, kejseren eller Konsumerismen?
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn,
069 – Kristus er verdens lys 1, S1
Vi prise dig, Gud, for din enbårne Søn
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
534 – Han, som på jorden bejler 1, S1
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Herren er min hyrde salme 23
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Præsentationens transcript:

Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer til mig skal ikke sulte, og den, der tror på mig, skal aldrig tørste.” Du som angrer din synd og ønsker at få ny kraft til at elske Gud og dine medmennesker, kom i tro til Herrens bord. Modtag Nadverens sakramente, brød og vin, som giver dig trøst og styrke til at vandre ad Guds veje.

Nadver 2, S2 Syndsbekendelse: ”Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os for al uretfærdighed.” Lad os bekende vor synd og skyld. Lad os bede! Menigheden sætter sig

Nadver 3, S3 Almægtige Gud. Vi bekender og angrer de mange synder, vi har begået mod dig og vore medmennesker i tanke, ord og handling. Tilgiv os vore synder. Sæt os fri og skab i os et nyt og rent hjerte, så vi kan tjene og ære dig med glæde. Herre, forbarm dig over os! Stille bøn

Nadver 4, S4 Lovprisning: Med alt det skabte i himlen og på jorden og med dine engle priser vi dig og siger: Hellig, hellig, hellig er Herren, Gud den almægtige. Himlen og jorden er fuld af din herlighed. Amen.

Nadver 5, S5 Indstiftelsen: Således elskede Gud verden, at Han gav sin enbårne søn, der engang for alle blev ofret på korset som et fuldkomment, fejlfrit og tilstrækkeligt offer for hele verdens synder. I den nat Herren Jesus blev forrådt, tog han et brød, takkede, brød det og sagde: ”Dette er mit legeme, som gives for jer, gør dette til ihukommelse af mig!” Ligeså tog han også bægeret efter måltidet og sagde: ”Dette bæger er den nye pagt ved mit blod; gør dette, hver gang I drikker det, til ihukommelse af mig!” Helligånd, vi beder, at alle, som tager imod Jesus Kristus ved denne nadver, må fyldes af hans livs fylde og hans opstandelseskraft. Amen.

Nadver 6, S6

O du Guds Lam! 1, S7 O du Guds Lam! med korsets skam, du bar al verdens synder, derfra al trøst begynder; miskundelig forbarm du dig!

O du Guds Lam! 2, S8 O du Guds Lam! med korsets skam, du bar al verdens synder, dermed al fred begynder; af kærlighed giv os din fred!

O du Guds Lam! 3, S9 O du Guds Lam! med korsets skam, du bar al verdens synder, derfra vort liv begynder; vor død til trods opliv du os! Grundtvig

Nadver 7, S10

Nadver 8, S11 Takkebøn: Lad os bede. Treenige Gud, Vi lovpriser dig, fordi vi ved Jesus Kristus modtager vore synders forladelse og kan leve i den nye pagts fællesskab. Vi overgiver os helt til dig og beder om kraft til at være dine vidner i verden og frimodigt tjene i kærlighed, retfærdighed og fred. Herre, modtag vor lovprisning. Menigheden rejser sig

Nadver 9, S12 Gloria: Ære være Gud i det højeste og på jorden! Fred til mennesker med Guds velbehag! Vi takker dig for din store herlighed. Herre, vor Gud, himmelske konge, almægtige Fader. Amen!

, S13