Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Håbets folk. Møde Jesus igen for første gang Er vi tro mod dét, han var tro imod? Prædiker vi det evangelium, han prædikede? Lever vi evangeliet, som.
Advertisements

Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
”Kaldet til kærlighed”
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
Livets Ord September 2015 "Du skal elske din næste som dig selv" (Mark 12, 31).
Liturgiens evangelium. En god gudstjeneste er som et H.C. Andersens eventyr tematisk - genkendelig - overraskende.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
Kan en kærlig Gud dømme mennesker? Gud er kærlighed. Det står selv i Bibelen. Han elsker hele verden, altså alle mennesker. Hvorfor i al verden har han.
At fyldes af Helligånden. Ap.G. 2,1-13 Nicolaifællesskabet d. 21/
Esajas 53 Hvad ser du?. Esajas 52:13 – 52:15 GUD Se, Min tjener handler vist, han stiger, han løftes op og ophøjes såre. Som mange gyste over ham – så.
Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.
523 – Din kraft, Guds menighed 1, S1 Din kraft, Guds menighed – dit hjerte og din glæde, er troens hem’lighed at Kristus er til stede: Bag bøn og salmesang,
Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen. Vi tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
En passion, der tåler lidelse og krise Paulus Ap. Gern. 9,15-16 Vendepunktet: Vort livs første alvorlige korsvej Kaldet – livsopgaven ”Det-der-er-lige-mig-oplevelsen”
218_Mindes vi en fuldtro ven 1, S1 Mindes vi en fuldtro ven i det fjerne alle dage, ønskede, han snart igen vende må med fryd tilbage; Frelser, i din menighed,
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Johs. Evangeliets formål Søndag d. 3. april 2016.
Livets fyrste dræbte I… Ap.G. 3,12-26 Nicolaifællesskabet d. 2/
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
371 – Vælg i dag 1, S1 Vælg i dag, hvem du vil tjene, Kristus eller mørkets drot! Vælg i dag, om du vil værne alt, hvad der er sandt og godt!
LIVETS ORD November 2016 “Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13)
Pinsedagen kom!. Pinsedagen kom! Ap.G. 2,1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød,
Ølgod kirke 10. april 2011.
Fra vugge til grav, Vejen,
Oplæg: Samtale: Nådegaver til at helbrede og forbøn for syge
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
S1.
Livets Ord Marts 2017.
Kristus i os – Hvad betyder det?
Det involverende fællesskab
010_Oh store Gud vi love dig 1, S1
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
med alle tungers liflighed neddaled til Guds menighed.
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
219 – Nu bede vi den Helligånd 1, S1
En søndag morgen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
490 – Guds igenfødte, ny-levende sjæle 1, S1
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Fader, Søn og Helligånd 1, S1
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
273_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
Åndens Frugter – Åndens Gerninger Gal.5v22
Levende og virksom Tro i Frikirken!
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Livets Ord Maj 2018.
Når sol går ned Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Jesus han mellem syndere
302 – I blev skabt som mand og kvinde 1, S1
Hjerte, løft din glædes vinger!
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Lev livet bedre At lære er at leve.
Fødselsdagssangen Jesu fred, den allerbedste gave 4 vers Dog er det normalt til mindre børn kun at synge første vers.
Op dog, Sion, ser du ej sejrens palmestrø’de vej
Han vil ud og møde sin Gud
Lidt eller lille Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
LIVETS ORD Marts 2019.
En livsstil som en bedre ven
UDRUSTET TIL EVENTYR.
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Foran tronen står jeg nu
Præsentationens transcript:

Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab

Et fornyet fællesskab: 1. Tess.1 v2 Vi takker altid Gud for jer alle, når vi nævner jer i vore bønner og uophørligt v3 over for vor Gud og Fader mindes jeres gerninger i troen, jeres arbejde i kærligheden og jeres udholdenhed i håbet til vor Herre Jesus Kristus. v4 Brødre, I som er elsket af Gud, vi ved, at I er udvalgt; v5 for vort evangelium kom ikke til jer blot med ord, men også med kraft og med Helligånd og med fuld vished, og I ved, at sådan færdedes vi hos jer for jeres skyld. v6 I efterlignede os, og Herren, og I tog under stor trængsel imod ordet, glade i Helligånden, v7 så I er blevet et forbillede for alle de troende i Makedonien og Akaja. v8 Fra jer har Herrens ord givet genlyd ikke blot i Makedonien og Akaja; nej, alle vegne er jeres tro på Gud nået hen, så vi ikke behøver at tale om det. v9 Folk fortæller selv om, hvilken modtagelse vi fik hos jer, og om, hvordan I vendte om til Gud fra afguderne for at tjene den levende og sande Gud v10 og fra himlene at vente hans søn, som han oprejste fra de døde, Jesus, der frier os fra den kommende vrede.v2v3v4v5v6v8v9v10

Et fornyet fællesskab 1. En menighed der var elsket 2. En menighed der var udvalgt 3. En menighed der var forbilleder 4. En menighed der var efterfølgere

Et fornyet fællesskab 1. Et synligt fællesskab 2. Et bedende fællesskab 3. Et troens fællesskab 4. Et kærlighedens fællesskab 5. Et lægende fællesskab 6. Et forpligtende fællesskab 7. Et lovprisende fællesskab

1. Et synligt fællesskab Vers 8-10: ”Jeres tro har givet genlyd alle vegne”. De vendte om, de tjente og de ventede Vort liv taler højere end vore ord.

2. Et bedende fællesskab Kapt. 5.17: ”Bed uden ophør” En bedende menighed er en levende menighed. ”Vi er Guds medarbejdere”

3. Et troens fællesskab Vers 3: ”Vi har set jeres gerninger i troen” ”Uden tro er det umuligt at eje Guds velbehag!” ”De tog imod ordet med glæde”

4. Et kærlighedens fællesskab Vers 3: ”Vi mindes jeres arbejde i kærligheden” Kristendom er et hjerteforhold Kærlighed er en af Åndens frugter

5. Et lægende fællesskab ”Dersom vi vandrer i lyset, som han er i lyset, så har vi samfund med hverandre og Jesus, Guds Søns blod renser os fra al synd” Åbenhed Tilgivelse Være sig selv

6. Et forpligtende fællesskab Kapt : ”Nu lever vi, hvis I står fast i Herren” ”Jeg lykkes ikke uden min broder eller søster lykkes!” Menigheden er et forpligtende fællesskab.

7. Et lovprisende fællesskab Kapt. 5.18: ”Sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus” Ap.G. 2.47: ”De priste Gud og havde hele folkets yndest” Salme 149.4