Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

UDRUSTET TIL EVENTYR.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "UDRUSTET TIL EVENTYR."— Præsentationens transcript:

1 UDRUSTET TIL EVENTYR

2 Pioner 10 rumsonden

3 Salmernes Bog kapitel 144 og vers 3: ”Herre, hvad er et menneske, at du vil vide af det, et menneskebarn, at du regner det for noget?”

4 Paulus Brev til Efeserne kap
Paulus Brev til Efeserne kap. 2 og vers 10: ” For hans værk er vi, skabt i Kristus Jesus til gode gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i.”

5 Anden Mosebog kap. 3 og vers 10: ”Jeg vil sende dig til Farao
Anden Mosebog kap. 3 og vers 10: ”Jeg vil sende dig til Farao. Du skal føre mit folk israelitterne ud af Egypten.” Anden Mosebog kap. 4, vers 10: ”Undskyld mig, Herre, men jeg har ikke ordet i min magt og har aldrig haft det; jeg har det heller ikke nu, efter at du begyndte at tale til mig, din tjener. Jeg har svært ved at udtrykke mig i ord.” Anden Mosebog kap. 4 vers 11-12: ”Da sagde Herren til ham: »Hvem gav mennesket en mund? Hvem gør stum eller døv, seende eller blind? Er det ikke mig, Herren? Gå nu! Jeg vil være med din mund og fortælle dig, hvad du skal sige.«”

6 Hebræerbrevet kapitel 13 og versene 20-21: ”Måtte fredens Gud, der førte fårenes store hyrde, vor Herre Jesus, op fra de døde med en evig pagts blod, sætte jer i stand til alt godt, så I gør hans vilje, idet han selv udvirker i os, hvad der er ham velbehageligt ved Jesus Kristus. Ham tilhører æren i evighedernes evigheder! Amen.”

7 Hebræerbrevet kapitel 13 og versene 20-21: ”Måtte fredens Gud, der førte fårenes store hyrde, vor Herre Jesus, op fra de døde med en evig pagts blod, sætte jer i stand til alt godt, så I gør hans vilje, idet han selv udvirker i os, hvad der er ham velbehageligt ved Jesus Kristus. Ham tilhører æren i evighedernes evigheder! Amen.”


Download ppt "UDRUSTET TIL EVENTYR."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google