Bradley Associates

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Gammelheds-Philosophy
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
BUDGET, OPSPARING og LÅN
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
LinkedIn Intro.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Afsendersystemer.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Det virker utroligt ! General Dwight D. Eisenhower havde ret, da han gav ordre til, at man skulle optage filmene og tage billederne.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Udlægning af en ny cache
V_P_T_M_P Grundlæggende viden.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Artikler om annoncehajer Hvad kendetegner en annoncehaj ? Markedet Etiske retningslinier. Nyt initiativ fra FDIM Sådan undgår du falske fakturaer. Løsblad.
Europa - kort og godt : få vejledning om at bo, arbejde og rejse i EU 27. september 2012 Ulla Willert Bortignon.
Udviklingsplaner Sønderborg
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Arbejdsglæde.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Undervisning Klasseundervisning Elev oplæg Fælles læsning Fig. Beskrivelse (analyse) Opgaveløsning Film og efterfølgende diskussion Gruppearbejde Laboratorium.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Prisen for efterfølgelse – vi du betale den?. Teksten til 3. søndag eft. Trinitatis v25 Store skarer fulgtes med Jesus, og han vendte sig om og sagde.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Sandsynlighed & kombinatorik
Livet.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. Økonomi på Spil (Arbejdshæftet: Styr på dine penge)
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. PengeSpillet (Arbejdshæftet: Viden om penge)
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 BUDGET, OPSPARING OG LÅN (Til.
Børn og sociale medier Hvordan bruger eleverne fra Skelgårdsskolen de sociale medier ?
Sikkerhedskursus (følgende lektioner er tilgængelige i dette kursus
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Statistik, bøder m.m. Statistik
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Best practice i sociale medier
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Livets Ord Marts 2018.
Hold dit NemID for dig selv
Tjek altid “om os”-siden
EN TJENESTE FOR SJÆLEVINDING
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Firmanavn Produkter og serviceydelser
Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Hold dit NemID for dig selv
Præsentationens transcript:

Bradley Associates

BRADLEY ASSOCIATES NEWS BLOG INFORMATION Fald ikke til dette lotteri bedrageri, Bradley Associates sagde. De fleste af os drømme om rammer det store, afslutte vores arbejdspladser og pension mens stadig ung nok til at nyde de smukke ting i livet. Sandsynligvis vil du modtage mindst én spændende fra nogen siger, at du faktisk vinde en enorm mængde penge. Visioner om en drøm hjem, fabelagtige ferie eller andre dyre goodies du nu kunne tåle med lethed, kunne gøre du glemme at du aldrig nogensinde har indtastet denne lotteri i første omgang. Dette bedrageri kommer normalt i form af en konventionel . Det vil meddele dem, at du vandt millioner af dollars og lykønsker du gentagne gange. Fangsten: før du kan indsamle din “gevinst”, skal du betale gebyret “forarbejdning” til flere tusindvis af dollars.

Stop! Øjeblikket the bad guys likvide din postanvisning, mister du. Når du indse, du har været suckered i betaler $3000 til en con mand, er de lange væk med dine penge. Fald ikke til dette lotteri bedrageri. Internet lotteri fidus er et con spil hvor svindlere sende falske meddelelser via telefon, , fax eller postbrev, med angivelse af modtageren har vundet større kontant præmie. Meddelelsen er udarbejdet så behændigt og gør sådanne dygtige brug af etablerede navne og Internet links af lovlig lotterier – som endda en alert person, kan få forvirret. Hvordan føles det for at vinde millioner af dollars gennem lotteri? Især når du aldrig købt lotteriseddel eller nogensinde hørt om det før?

Åbne din postkasse og whoa! -Meddelelsen informere dig om dit held er der. Emnelinjen ligner: «Vinde anmeldelse» eller» tillykke! Du er en lotto vinder «eller blot» anmeldelse». Lad denne ophidselse Chloe ikke din venstre hjerne (logisk tænkning)-hvorfor bør nogen i højre ramme i sindet tilbyder dig dette enorme beløb? Og du kan ikke vide – mange andre har modtaget den samme meddelelse (eller spam for at være mere nøjagtige) på samme tid. Meddelelserne kan fremsendes ved forskellige folk, fra forskellige kontinenter og af forskellige organisationer – men mærkeligt indholdet forbliver samme for alle. 99% af befolkningen vil afvise mail og nå for ‘Del’ nøglen – men der er 1%, som muligvis føler ellers.

Modus operandi er meget enkel – respondenterne bliver bedt om at betale et starten gebyr for at sikre frigivelsen af gevinsten. Nogle gange omfatter præmierne, der en række lotteri tal med en chance for at vinde et dyrt køretøj eller ferie krydstogt. Typisk personer sende penge til disse præmier modtager aldrig dem, og i stedet modtager kun forskellige former for posten bekræftelse udstedt af svindlere. Svindlere bruger teknikker ligner legitime lotteri agenser. De er høflig, well-spoken og udstede dokumenter af ægte udseende.

Disse con kunstnere har bedraget tusinder af mennesker i Canada, USA, UK og mange andre europæiske lande. Bradley Associates anbefaler deler ikke dine kreditkort og bankkonto tal. Bedragerne bede ofte for dem under en uopfordret salg tonehøjde, og derefter bruge dem til at begå andre bedragerier imod dig. Endelig ignorere alle mails og telefon produktomtaler til udenlandske lotteri forfremmelser.