Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Videregående pc-vejledning
Flickr.com – online billeddeling
PC1 Lad os komme i gang…..
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Instruktion i Animation Shop
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Med OmniFleet til Android kan chaufføren: OmniFleet Android  Modtage en prioriteret liste af ordrer fra administrationen.  Redigere og sende ordrer tilbage.
Præsentation af KVALITETSSIKRING Dansk Byggeris
Kodak DX3600 Kameraet Kameraet Grundlæggende funktioner Grundlæggende funktioner Overføre billeder til PC Overføre billeder til PC Minivideooptagelse Minivideooptagelse.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Digital Post til borgerne i vejen dertil
Array vs. ArrayList. Arrays Et array er en struktureret metode til at gemme flere værdier af den samme datatype. Data’en i et array ligger op ad hinanden.
Aktiv brug af Søften Portalen
Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Adobe læseprogrammet Adobe Digital Editions - installationsprocessen Inden du køber og downloader en e-bog/e-lydbog (en grafisk guide)
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Orientering om skriftlige prøver (eksamen, termins- og årsprøver) 2016.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Mission Statens Byggeforskningsinstitut lavede i 2004 en undersøgelse af svigt i byggeriet. Ifølge denne undersøgelse beløber omkostningerne til afhjælpning.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
It hjemme og i butikken. Gør det selv Oprette sig som bruger, og gå i gang. Print eller send tegning. Tegningen gemmes på hovedkontorets server, hvor.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Integrated Control Panels Online Tools
Introduktion til brug af Princh på biblioteket
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Tre lags arkitektur.
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Nye digitale løsninger
Sådan anmelder du en skade!
Modul 07, Elektronisk post
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Velkommen til det nye PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok

Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin udføres: Trin 1: På FotoDok-hjemmesiden opretter I et nyt projekt til byggesagen og definerer hvilken typer af information der skal kunne tilknyttes hvert billede. Eksempler kan f.eks. være "Husnummer", "Rum" og "Beskrivelse". Ved oprettelse af et nyt projekt er det nemt at genbruge informationer fra tidligere projekter. Trin 2: Ude på byggepladsen downloades informationerne om det nye projekt direkte til mobiltelefonen via mobilnetværket.

Mission Så nemt er det at bruge FotoDok Trin 4: Når et billede med tilhørende tekst gemmes, sendes det via mobilnetværket automatisk op til projektets FotoDok-hjemmeside, hvor det bliver modtaget og gemt sikkert. Herefter behøver personen på byggepladsen ikke at foretage sig mere. Trin 3: Når et stykke arbejde skal fotodokumenteres benyttes programmet på mobiltelefonen til at tage et billede, og via valg i lister tilføjes den relevante tekst nemt og hurtigt. Hvis der er behov for at tilføje en ny tekst, som ikke allerede er defineret, kan dette gøres via mobiltelefonens tastatur.

Mission Så nemt er det at bruge FotoDok Trin 5: Få minutter efter at billedet og tekst er gemt, er begge dele nu tilgængeligt på hjemmesiden via en internet-forbundet pc. Dermed kan der fra kontoret nemt følges med i fremdriften på pladsen. Samtidigt kan alle eller udvalgte billeder med tekst ved et klik på en knap hentes ned som Word-dokument, som kan printes ud eller sendes videre.

Mission Gå til siden: Log-in udleveres af underviser

Mission Navn på byggesag

Mission Navn på byggesag

Mission Bygningsdel/husnummer

Mission Hvad skal det kontrolleres

Mission Hvad skal det kontrolleres

Mission Hvordan skal det kontrolleres

Mission Hvordan skal det kontrolleres

Mission Kontrolniveau

Mission Tag billede af bygningsdelen som skal kvalitetssikres og send registreringen Tag billede Send registreringen

Mission Udfærdigelse af dokumentation

Mission Færdig dokumentation Vær opmærksom på billedretning. Vendes kamera på højkant fylder billede meget i word-dokumentet Og tilsvarende mindre hvis billedet tages vandret