Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
”Jeg vil hjælpe julemanden” af Lea Bodzioch talelærer/neurologopæd
Kunne dette være et muligt Wellness-område?
Samtaler i hverdagen & Understøttende sprogstrategier
Tur i Ballen by ! Ballen havn ligger i ballen by, byen er ikke så stor, men vi havde det sjovt alligevel.
Introduktion til PECS på Lysholm
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Lærings- og praksisfortællinger:
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Afdelingsleder Pia Kofoed Jacobsen
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
”Hvad skal vi lave til påske?” af Lea Bodzioch talelærer/neurologopæd
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 4 Øvelse Tæt-på ulykker Seminar 4 - Forebyggelse af ulykker Øvelse,
Jeg støtter barnet ved:
Jeg har altid vist det….
Æbler har været populære i mange tusind år.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Lav jeres egen forretning
Nye mad- og bevægelsesvaner i klassen
Læreplaner i Højvangen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Velkommen til Første tand – første tandbørste møde Varde kommunale tandpleje.
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
Animation - en bevægelse der fortæller. “People think of animation only doing things where people are dancing around and doing a lot of histrionics, but.
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker Sukker er tomme kalorier
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Arbejdsglæde Du bestemmer selv.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Indstiftelsen af nadveren
Lærings- og praksisfortælling
Billeder til gennemgang af dåben
Læsning.
Hvad bruger man programteorien til? Knud Ramian. INDHOLD Progamteori som tænkeværktøj Programteori som en erfaringsbeholder Programteori som dialogværktøj.
Præsentation af forårs-sfo
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Modul 5A Idéerne anbringes på væg eller bord og en idé vælges.
Buddhisme DD et får i svar på her Kan sige det er en tro Men hvad går den tro ud på ? Det fortæller vi dig i den her PowerPoint. hvad er buddhisme.
Majbørn 2015 Præsentation af program
KICKSTART DET GODE SAMARBEJDE
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
- og få den karakter du fortjener Træn til en god eksamen.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Svendborg Sløjfen Barnet I Centrum HVAD ER UDFORDRINGEN. Hvor vil du gerne hen. Udfordringer med et barn – børnegruppe – forældre – kollegaer.
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
EVALUERING AF LÆREPLANER KRUSEDULLERNE Sociale kompetencer.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
Haiku.
Mons får et nyt kæledyr Kulturelle udtryksformer og værdier
Den lille gule pige Kulturelle udtryksformer og værdier
Børn med særlige behov i dagplejen
Hvorfor græder du, Lille Bjørn?
Santa Lucia Her kommer flere billeder af Santa Lucia og Luciaoptog. Tal om hvad børnene ser på billederne. Børnene vil få mulighed for at øve sig i at.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Som barn i dit hus har vi hver og en et sted
Netværksmøde for AKT pædagoger i dagtilbud den
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Palmesøndag Dagen, hvor Jesus blev hyldet!
Himmelev Skole - januar kortlægningsundersøgelse
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Personkarakteristik “Mor”
Velkommen til PowerPoint
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Runde 3 Kernefortælling
Velkommen Dagens program.
Præsentationens transcript:

Her er et powerpoint med billeder fra Ørslev Kloster Her er det vigtigt, at børnene fortæller, hvad de ser på billederne. At fortælle: styrker børnenes sproglige udvikling træner barnets narrative udvikling

Et billede af klostret, tæt på at falde sammen

Ørslev kloster som det ser ud i dag

Klostergården

Den fine spisestue

De lange gange

Folkekælderen Det er her I kan spise Jeres madpakker! Når I kigger godt på billedet, kan I se, at de er ved at lave et hul i væggen. Bag denne væg kom et ildsted frem. Der var flere tusind fugleskeletter fra fugle, der var faldet ned i skorstenen. I kan stadig se et af dem, når I kommer ned i kælderen. I dag fungerer ildstedet, så I kan lave bål og sidde ved de borde og bænke, der er sat op.

Kirken Billederne er hentet fra linket: Y9uWyyAIVyJ1yCh3mNQeN&biw=1536&bih=782#imgdii=ORBsDl3fiiKD4M%3A%3BORBsDl3fiiKD4M%3A%3BohonviwXxMNscM%3A&imgrc=ORBsDl3fiiKD4M%3A: Y9uWyyAIVyJ1yCh3mNQeN&biw=1536&bih=782#imgdii=ORBsDl3fiiKD4M%3A%3BORBsDl3fiiKD4M%3A%3BohonviwXxMNscM%3A&imgrc=ORBsDl3fiiKD4M%3A