Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi."— Præsentationens transcript:

1 Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi Økonomi Fusion og ny ledelsesstruktur Fusion og ny ledelsesstruktur

2 Generelt Skoleåret 2006/07 har været præget af store omvæltninger for Sønderlandsskolen.. Vores nye leder Jens Kvist stod med fuld fagfordeling, en opgave, som blev løst med bestyrelsens fulde tilfredshed. Holstebro Kommune indledte arbejdet med en ny skolestruktur. Denne opgave har bestyrelsen deltaget i, det er dog bestyrelsens opfattelse, at politikerne ikke har været opgaven voksen, det ser ud til at udmunde i en ”alle må være tilfreds løsning”, som ikke sikrer en faglig og økonomisk holdbar situation. Ligeledes har ledelse med opbakning fra bestyrelsen iværksat en kampagne man har valgt at kalde ”Respekt for hinanden”. Dette har udmøntet sig i en del kommunikation med forældrene, positivt som negativt. I 2006 var der skolebestyrelsesvalg. Det var med stor glæde, at vi så en stor tilslutning, som udmundede i et kampvalg. Den nye bestyrelse har konstitueret sig og er kommet godt i gang med deres arbejde. Bestyrelsen er som følger…:

3 Bestyrelsen NY Carsten Tovborg Ane Landgren NY Kent Sommer- Mortensen Kirsten Axelsen Per Vangsgaard Hedegaard Linda Trier Hald Flemming Skindhøj Pedersen

4 IT Skolen har igangsat en stor IT- plan, som blev båret igennem af skolelederen, med stor entusiasme. Alle lærere er i dag udstyret med bærbare PC’ere, samtidig råder vi over et antal klassesæt (84 stk.). Hele systemet er forankret i SkoleIntra. Dette vil i 2007 blive udbygget til et optimalt værktøj, til gavn for både lærere, elever og forældre.

5 www.soenderland-sk.dk

6 De Fysiske rammer Udbygningen af skolen fortsatte i 2006. Dette arbejde vil fortsætte i 2007. Det er vores håb, at vi til stadighed kan tiltrække bevillinger, så vi på sigt kan være på et acceptabelt niveau. Det er med glæde, at vi i dag kan se, at vores fysiklokale opfylder de rammer, der skal til. Skoleboden er samtidigt blevet flyttet.

7 Personale 2006 har været præget af en del naturlige afgange fra skolen. Ingen nævnt, ingen glemt. Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan konstatere, at vi - når vi søger nye medarbejdere - kan vælge imellem de allerbedste. Dette er samtidigt med til at give et inspirerende miljø på lærerværelset.

8 Økonomi Det er stadigvæk bestyrelsens opfattelse, at skoleområdet bør tilføres flere midler.

9 Fusion og ny ledelsesstruktur Det har for bestyrelsen været en spændende opgave, at være en del af den nye struktur på Sønderland. Herefter overlades ordet til Jens Kvist….


Download ppt "Skolebestyrelsens årsberetning 2006/07 Generelt Generelt Bestyrelsen Bestyrelsen IT IT De Fysiske rammer De Fysiske rammer Personale Personale Økonomi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google