Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kunningarfundur um nýggjar kunngerðir á tryggingarøkinum

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kunningarfundur um nýggjar kunngerðir á tryggingarøkinum"— Præsentationens transcript:

1 Kunningarfundur um nýggjar kunngerðir á tryggingarøkinum
Hósdagin 21. september 2017 kl. 13 – 16

2 Program De må gerne blandes sammen. Behøver altså ikke at være der alle med hver sit navn Kapitalstrukturen kan evt. have kapitalplan og nødplan som en del Politik for fyldestgørende oplysninger henviser til FIL § 283 stk1, der siger: Gruppe 1-forsikringsselskaber skal årligt offentliggøre en rapport om deres solvens og finansielle situation. Derudover skal gruppe 1-forsikringsselskaberne årligt indsende en uddybende rapport til Finanstilsynet om deres solvens og finansielle situation.

3 Formål med orienteringsmødet
På mødet vil der blive orienteret om: de enkelte bekendtgørelser, hovedændringer i forhold til eksisterende bekendtgørelser, sammenhænge mellem bekendtgørelserne Høringsfrist Spørgsmål og bemærkninger fra høringsprocessen vil blive omtalt og diskuteret Der vil også være lejlighed til på mødet at stille spørgs- mål og få afklaret evt. tvivlspørgsmål   De må gerne blandes sammen. Behøver altså ikke at være der alle med hver sit navn Kapitalstrukturen kan evt. have kapitalplan og nødplan som en del Politik for fyldestgørende oplysninger henviser til FIL § 283 stk1, der siger: Gruppe 1-forsikringsselskaber skal årligt offentliggøre en rapport om deres solvens og finansielle situation. Derudover skal gruppe 1-forsikringsselskaberne årligt indsende en uddybende rapport til Finanstilsynet om deres solvens og finansielle situation.

4 Præsentation Forsikringstilsynets rådgivere, som har været med til at formulere forslagene til bekendtgørelser, vil stå for præsentationerne og besvare spørgsmål: Jesper Dan Jespersen, statsautoriseret revisor fra Ernst & Young, som er sagkyndig i revision og udarbejdelse af regnskaber for forsikringsselskaber Michael Holm, jurist, forhenv. kontorchef i Finanstilsynet, som nu er bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i danske forsikringsselskaber.

5 Lovændringer på vej UVMR sendt forslag til ændring af “løgtingslóg um tryggingar-virksemi” i høring 6. april 2017 Høringsforslagene er behandlet, og lovforslaget forventes fremsat i lagtinget snarest Formålet med lovændringerne: Indføre begrebet forsikringsholdingvirksomhed Præcisere krav til fit & proper Udvide kollektive kompetancekrav til også at omfatte forsikringsholdingvirksomheder Inflationsregulering af minimumskapitalkrav


Download ppt "Kunningarfundur um nýggjar kunngerðir á tryggingarøkinum"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google