Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation af UngiAarhus

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation af UngiAarhus"— Præsentationens transcript:

1 Præsentation af UngiAarhus
Velkomst Præsentation af UngiAarhus Toke Agerschou FU-chef 10. Februar 2017

2 NP: For så vidt angår kerneopgaven, så er vi i gennemsnit og i hovedtræk og i stadigt stigende grad lykkedes med de effektmål, der er sat for os – dog er der stadig grupper af børn… Alt i alt har vi i dag en solid organisation, som grundlæggende leverer en høj kvalitet (der er altid plads til forbedringer…) – og det er vi lykkedes med at skabe, samtidig med at børnetallet er steget, og at vi ad flere omgange har effektiviseret og rationaliseret – i perioder også ret markant!

3 fællesadministration
FU området |Samlet FU-chef FU fællesadministration Gadeplan Aarhus - FU FU-Syd FU-Vest FU-GT FU-Nord 1 Ungdomsskole Syd Klub/legeplads Fritidscentre 9 Matrikler: 24 Ungdomsskole Vest Klub/legeplads Fritidscentre: 7 Matrikler: 17 Ungdomsskole GT Klub/legeplads Fritidscentre: 2 Matrikler: 4 Ungdomsskole Nord Klub-legeplads Fritidscentre: 9 Matrikler: 22

4 Visionen… Alle børn og unge, der vokser op i Aarhus, skal have mulighed for at realisere deres personlige, sociale og faglige potentiale.   Med andre ord skal alle børn og unge være glade, sunde og have selvværd. De skal opleve og bruge medborgerskab, deltage i og inkludere hinanden i fællesskaber. Og de skal udvikle sig til personligt robuste, livsduelige og kreative børn og unge, der bliver så dygtige, som de kan, og som med globalt udsyn og lokal indsigt er rustede til at møde fremtidens udfordringer.

5 ”Fritids- og ungdomsskoleområdet har et særligt fokus på børn
”Fritids- og ungdomsskoleområdet har et særligt fokus på børn og unge, der er udsatte. Det brede almene fritids- og ungdomsskoletilbud og den generelt fungerede pædagogiske indsats er en forudsætning for virksomme beredskaber for udsatte børn og unge” (FU Planen s.8)

6 Børn og Unges Leadership Pipeline
Direktøren; som skal udvikle strategi for hele organisationen og sikre sammenhæng på tværs og ikke mindst være bindeleddet til det politiske niveau. Forvaltningscheferne; som er de højst placerede chefer under direktørniveauet, og sidder med chefgruppen. Har selv ansvaret for et stort sammensat område med mange forskellige specialer. Ledere af ledere; I Børn og Unge har vi to niveauer, som befinder sig på forskellige strategiske niveauer. Ledere af medarbejdere; hvor de fleste ledere hører til. En mangfoldig gruppe med forskellige konkrete arbejdsopgaver, men dog den vigtige fælles arbejdsværdi at skabe resultater genne medarbejderne. Oplæg 9.30 – 10.15 Børn og Unges Leadership pipeline beskrives i 5 ledelsesniveauer. Pipelinen beskriver i første omgang ledelse i kernedriften på skolerne, i dagtilbuddene og på FU-området samt de øverste chefniveauer. OBS: Medarbejdere - som skaber resultaterne gennem egen indsats – og i samarbejde med andre medarbejdere. Er ikke beskrevet i Børn og Unges LP. Topleder: – at skabe resultater igennem en organisation Funktionsleder: – at skabe resultater igennem en sammensat funktion Leder af ledere: – at skabe resultater igennem ledere Leder af medarbejdere: – at skabe resultater igennem medarbejdere Medarbejder: – at skabe resultater igennem egen indsats


Download ppt "Præsentation af UngiAarhus"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google